Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Gaming ASUS ROG Strix Carry, Bluetooth, Optic, 7200 DPI (Negru)
Asus Mouse Gaming ASUS ROG Strix Carry, Bluetooth, Optic, 7200 DPI (Negru) Mouse gaming wireless ASUS ROG Strix Carry, switch-uri Omron, 7200 dpi, 6 butoane, conectivitate wireless duala (2.4GHz/Bluetooth), tehnologie SmartHop, Negru   Caracteristici: Mouse de gaming wireless portab 3759901
407.99 In stock

Mouse Gaming ASUS ROG Strix Carry, Bluetooth, Optic, 7200 DPI (Negru)

COD: [ 90MP01B0-B0UA00 ] ID: 3759901
407,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 13 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 14 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
407,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse Gaming ASUS ROG Strix Carry, Bluetooth, Optic, 7200 DPI (Negru)

Descrierea produsului Mouse Gaming ASUS ROG Strix Carry, Bluetooth, Optic, 7200 DPI (Negru)

Mouse gaming wireless ASUS ROG Strix Carry, switch-uri Omron, 7200 dpi, 6 butoane, conectivitate wireless duala (2.4GHz/Bluetooth), tehnologie SmartHop, Negru

 

Caracteristici:

  • Mouse de gaming wireless portabil cu tehnologie de inalta performanta ce include conectivitate duala RF 2.4GHz 1ms si Bluetooth;
  • Autonomie exceptionala a bateriei de peste 300+ de ore pe 2.4GHz si 400+ de ore pe Bluetooth;
  • Senzor optic de nivel gaming PMW3330 cu pana la 7200 DPI;
  • Tehnologia SmartHop permite comutarea fara probleme a conectivitatii pe cele mai libere canale;
  • Designul exclusiv ROG al socket-urilor permite inlocuirea usoara a switch-urilor pentru a personaliza forta de click.
 
 

Productivitate si jocuri, in miscare

ROG Strix Carry este un mouse wireless de gaming portabil cu tehnologie de inalta performanta ce include conectivitate wireless duala RF 2.4GHz 1ms si Bluetooth, alaturi de un senzor optic la nivel de gaming PMW3330 cu 7200 DPI pentru un control si acuratete sporite. Strix Carry este, de asemenea, extrem de eficient, oferind o autonomie lunga a bateriei atunci cand este conectat prin Bluetooth sau jocuri fara latente la 2.4GHz, astfel ca este intotdeauna gata de lucru sau de joaca - acasa, la birou sau pe drum.

 
 

Productivitate cu o durata de viata a bateriei exceptionala

Forma mica, ergonomica a lui Strix Carry este extraordinar de portabila, astfel incat va poate insoti peste tot. Conectivitatea duala wireless ofera o stabilitate superba si o durata de viata exceptionala a bateriei, depasind cu mult concurenta cu o utilizare non-stop de 300+ ore, gaming fara latente pe 2.4GHz si 400+ ore pe Bluetooth, astfel veti beneficia de productivitate zilnica sau de performanta in jocuri.

 
 

Performanta la nivel de gaming

Cu un senzor optic PMW3330 pentru gaming, ROG Strix Carry este arma perfecta pentru glorie in jocuri, oferind o sensibilitate de 50-7.200 dpi, de mare precizie si acuratete, oriunde jucati. Acesta urmareste, de asemenea, pana la 150 de inci pe secunda (IPS) si ofera acceleratii de pana la 30g, permitandu-va sa bombardati si sa loviti cat mai repede posibil pentru a va asigura victoria - totul intr-un pachet cu dimensiuni reduse.

 
 

Tehnologie Smarthop

ROG Strix Carry scaneaza spectrul de frecvente radio de o mie de ori pe secunda si utilizeaza tehnologia SmartHop pentru a identica si a evita congestionarea si interferentele care inconjoara banda de 2.4GHz. Acest lucru ii permite sa comute fara probleme pe cele mai libere canale, in timp real, asigurand conexiuni puternice si stabile, indiferent de locul in care mergeti sau de celelalte dispozitive din jurul dvs

 

Design exclusiv al switch-urilor cu socket

Design-ul exclusiv ROG al switch-urilor cu socket duce personalizarea la un nivel cu totul nou prin posibilitatea de a chimba cu usurinta switch-urile mouse-ului. Aceasta inseamna ca aveti optiunea de a instala switch-ul cu forta potrivita si raspunsul preferat, si puteti inlocui switch-urile uzate sau stricate pentru a prelungi durata de viata a mouse-ului.

 
 

Prindere tip palma si varful degetelor

ROG Strix Carry ofera confort maxim in jocuri, campania dupa campanie. Dimensiunile compacte si forma svelta se potrivesc perfect in mana dreapta, cu o ergonomie perfect optimizata pentru stilul de control cu palma sau cu varful degetelor.

 
 

Husa de protectie speciala

ROG Strix Carry este la fel de mobil ca dvs., asa ca am inclus o husa din imitatie de piele fina pentru a servi drept protectie inteligenta oriunde ati merge. Aceasta este conturata pentru o potrivire perfecta, ceea ce inseamna ca Strix Carry aluneca cu aceeasi orientare, de fiecare data. Doar deschideti husa, scoateti mouse-ul si sunteti gata de actiune!

 
 

Armoury II

Armory II este un utilitar de congurare a perifericelor bazat pe drivere, care ofera controale extinse. O interfata graca intuitiva va permite reglajul usor al mouse-ului ROG Strix Carry pentru a se potrivi stilului dvs. de joc – reglati setarile de performanta si de calibrare a a suprafetei de lucru, programezi si mapezi butoanele, personalizezi efectele de iluminare si altele. Poti chiar sa urmaresti statistici si sa analizezi datele hardware chiar in timpul jocului.

 

 

Detalii tehnice

SpecificatiiConectareWireless
Caracteristici generaleTehnologieOptic
ConstructiePentru dreptaci
ScrollDa
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)7200
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)101 x 62 x 36
Greutate (kg)0.072
Vezi mai mult