Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Wireless Havit MS626GT-B, 1200 DPI (Negru)
Havit Mouse Wireless Havit MS626GT-B, 1200 DPI (Negru) Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.     Mouse fara fir Havit MS626GT, negru         4136451
47.99 Out of stock

Mouse Wireless Havit MS626GT-B, 1200 DPI (Negru)

CODMS626GT-B
ID4136451

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Mouse Wireless Havit MS626GT-B, 1200 DPI (Negru)

Descrierea produsului Mouse Wireless Havit MS626GT-B, 1200 DPI (Negru)

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

 

 

Mouse fara fir Havit MS626GT, negru

 
 
 
 

Mouse fara fir Havit MS626GT

Modelul MS626GT este utilizat cu succes atat la serviciu, cat si in timpul navigarii normale pe Internet. Rezolutia mouse-ului este de 1200 DPI si se caracterizeaza, de asemenea, printr-o functionare lina. Designul sau ergonomic asigura o utilizare confortabila, iar functionarea sa silentioasa nu va va irita. Conexiunea de 2,4 GHz asigura o transmisie stabila a semnalului, iar materialul ABS este responsabil pentru durabilitatea acestuia.

 
 
 

Se dovedeste in diverse aplicatii

Mouse-ul Havit poate fi folosit, de exemplu, la crearea design-urilor grafice, la navigarea pe Internet sau la jocuri. Are o rezolutie de 1200 DPI si datorita tehnologiei optice, asigura o functionare lina si precizie. Se remarca prin raspunsul rapid la miscare, pentru un confort si mai mare.

 
 
 

Functionare fara fir

Cablul nu va mai restrictioneaza miscarea. Mouse-ul Havit functioneaza fara fir, conectandu-se prin 2,4 GHz. Raza semnalului este de 10 m pe o raza de 360°. In plus, datorita conexiunii plug-and-play, veti fi pus in functiune in cel mai scurt timp. Nu trebuie sa instalati drivere suplimentare, doar conectati receptorul micro-USB (inclus) la computer. Mouse-ul este alimentat de o baterie AA, asigurand o durata lunga de viata a dispozitivului.

 
 
 

Comoditatea utilizarii

Mouse-ul este conceput pentru a oferi confort de lunga durata. Cu designul sau ergonomic, MS626GT se potriveste perfect in mana, in timp ce materialul ABS ecologic il face durabil. In plus, functionarea sa silentioasa nu va fi neplacuta, asa ca il puteti folosi in locuri precum biblioteca sau universitatea.

 

 

Detalii tehnice

SpecificatiiDPI1200
Butoane3
Caracteristici generaleSenzorOptic
ConstructieAmbidextru
ScrollDa
Butoane3
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)1200
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Vezi mai mult