Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse gaming Logitech G PRO (HERO)
Logitech Mouse gaming Logitech G PRO (HERO) Mouse gaming Logitech G PRO (HERO)   In eSports, castigul nu este masurat in metri sau secunde, ci in micrometri si milisecunde. Atunci cand mizele sunt mari, un singur click poate fi diferenta dintre a merge 3845702
368.99 Out of stock

Mouse gaming Logitech G PRO (HERO)

COD: [ 910-005441 ] ID: 3845702
368,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
368,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse gaming Logitech G PRO (HERO)

Descrierea produsului Mouse gaming Logitech G PRO (HERO)

Mouse gaming Logitech G PRO (HERO)
 

In eSports, castigul nu este masurat in metri sau secunde, ci in micrometri si milisecunde. Atunci cand mizele sunt mari, un singur click poate fi diferenta dintre a merge acasa cu $5k sau cu $500k. De aceea Logitech G a creat PRO. Imbunatatit cu HERO, cel mai avansat senzor de jocuri, pentru viteza incredibila si precizia necesara pentru a castiga.
 

Forma clasica eSports
Mouse-ul Logitech G PRO este inspirat de liniile clasice si constructia simpla ale lui Logitech G100/G100s, atat de popular in randul jucatorilor profesionisti de e-Sports.
 


Butoane cu sistem de tensionare mecanic pe arc
Sistemul mecanic pe arc al butoanelor stanga dreapta ale modelului Logitech G Pro Gaming Mouse imbunatateste constanta butoanelor si reduce forta necesara pentru actionarea lor atunci cand se fac click-uri. Acest lucru ajuta la livrarea unei performante clare, pentru actionarea butoanelor si pentru cel mai inalt nivel de competitie.
 


Cablu eSports
Din feedback-ul de la echipele de profesionisti, mouse-ul PRO de acum dispune de un cablu mai usor, mai fin, mai flexibil.
 


LIGHTSYNC RGB
Mouse-ul PRO vine complet cu o personalizare de ~ 16,8 milioane de culori, perfecta pentru a reprezenta culorile echipei tale, personaliza configuratia sau sincronizarea cu alte produse G. LIGHTSYNC ofera, de asemenea, efecte de iluminare bazate pe joc, care raspund actiunii in joc. Programati-l cu LGS.
 

 


Detalii tehnice

SpecificatiiDPI16000
Butoane6
Caracteristici generaleConectareWired
InterfataUSB
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)116 x 38 x 62 mm
Greutate (kg)0.083
Vezi mai mult