Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Mouse Gaming Wireless Razer Basilisk Ultimate, 20000 DPI (Negru)
Razer Mouse Gaming Wireless Razer Basilisk Ultimate, 20000 DPI (Negru) Personalizare fara limite   Cu Razer Basilisk Ultimate, victoria nu a fost niciodata atat de personala. Ca un mouse de gaming wireless de inalta performanta, care poate fi reglat pentru a arata, reda si a se simti exact asa cum vrei, singurele p 3793484
1129.99 Out of stock

Mouse Gaming Wireless Razer Basilisk Ultimate, 20000 DPI (Negru)

COD: [ RZ01-03170200-R3G1 ] ID: 3793484
1.129,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.129,99 Lei
(TVA inclus)
Mouse Gaming Wireless Razer Basilisk Ultimate, 20000 DPI (Negru)

Descrierea produsului Mouse Gaming Wireless Razer Basilisk Ultimate, 20000 DPI (Negru)

Personalizare fara limite
 
Cu Razer Basilisk Ultimate, victoria nu a fost niciodata atat de personala. Ca un mouse de gaming wireless de inalta performanta, care poate fi reglat pentru a arata, reda si a se simti exact asa cum vrei, singurele persoane care raman fara optiuni vor fi adversarii tai.
 
RAZER HYPERSPEED WIRELESS
 
Cu 25% mai rapid decat orice alta tehnologie wireless disponibila, nici nu iti dai seama ca esti in joc cu un mouse wireless datorita transmisiei sale de mare viteza, a latentei cu cel mai mic clic si a comutarii de frecventa fara probleme in cele mai dificile medii incarcate de date.
 
 
11 BUTOANE PROGRAMABILE
 
Ai un arsenal mai mare de comenzi la indemana prin cartografierea macro-urilor si functiilor secundare preferate cu Razer Synapse 3. Ca si varianta sa cu fir, Razer Basilisk Ultimate include paleta multifunctionala.
 
 
14 ZONE DE ILUMINARE RAZER CHROMA
 
Fiecare zona de iluminare de la acest mouse wireless poate fi programata individual in Chroma Studio, ceea ce face ca acesta sa fie un plus in lupta in timp ce iti "luminezi" adversarii.
 
 
ROTITA DE SCROLL CU REZISTENTA PERSONALIZABILA
 
Razer Basilisk Ultimate vine cu un cadran pe partea inferioara care iti permite sa reglezi rezistenta rotii sale de scroll pentru a fi la fel de neteda sau la fel de tactila pe cat doresti. Cu acest nivel de personalizare, vei putea efectua mai precis sarituri rapide, schimburi de arme si alte actiuni care presupun scroll.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleConectareHibrid Wired/Wireless
TehnologieOptic
ConstructiePentru dreptaci
IluminareDa
ScrollDa
Butoane11
InterfataUSB
Rezolutie (DPI)20000
Caracteristici fiziceCuloareNegru
Dimensiune (mm)130 x 42 x 60
Greutate (kg)0.107
Vezi mai mult