Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri)
Satechi Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri) Adaptor Audio Satechi Jack Jack 3,5mm USB-C, cu alimentare  Adaptorul audio Satechi USB-C PD este dispozitivul dvs. insotitor de ultima generatie, cu calitate audio imbunatatita si incarcare USB-C Power Delivery (PD) 3.0 pentru asistenta audio din mers. 3850098
157.99 In stock

Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri)

COD: [ ST-UCAPDAM ] ID: 3850098
157,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 28 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 29 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
157,99 Lei
(TVA inclus)
Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri)

Descrierea produsului Adaptor Audio Satechi ST-UCAPDAM, USB-C - Jack 3.5mm/USB-C (Gri)

Adaptor Audio Satechi Jack Jack 3,5mm USB-C, cu alimentare

 

 

Adaptorul audio Satechi USB-C PD este dispozitivul dvs. insotitor de ultima generatie, cu calitate audio imbunatatita si incarcare USB-C Power Delivery (PD) 3.0 pentru asistenta audio din mers. Fara compromisuri atat in ​​ceea ce priveste stilul, cat si performanta, adaptorul ofera o calitate audio imbunatatita, impreuna cu o incarcare convenabila PD, adapostita intr-o carcasa eleganta din aluminiu. Conectati pur si simplu adaptorul de tip C la smartphone-ul, tableta sau laptopul USB-C pentru controlul media care calatoreste cu dvs.

 

  • Include port jack de 3,5 mm;
  • Echipat cu incarcare USB-C PD 3.0;
  • Constructie de cabluri impletite durabile;
  • Design modern din aluminiu;

 

DISPOZITIVE COMPATIBILE

IPad Pro 2020/2018, iPad Air 2020, Google Pixel 3 / XL / 2, Microsoft Surface Go, Surface Pro 7 si majoritatea tabletelor si smartphone-urilor USB-C. Cablurile si adaptorul de alimentare se vand separat.

 

Bun la ambele: Audio si incarcare

Spuneti la revedere momenteleor in care trebuia sa decideti intre incarcarea dispozitivului sau redarea muzicii cu adaptorul audio Satechi USB-C PD. Ideal pentru avioane sau zone cu conectivitate limitata, calitatea audio clara a adaptorului si incarcarea USB-C PD o fac convenabila pentru incarcarea si transmiterea in flux oriunde va aflati.

 

Suport audio pentru orice situatie

Echipat cu o mufa pentru casti de 3,5 mm, pentru un control audio convenabil din mers. Ideal pentru streaming de playlisturi sau preluare de apeluri, adaptorul ofera o calitate audio imbunatatita pe 24 de biti si restabileste suportul audio digital pentru dispozitivele de tip C fara mufa pentru casti.

 

Incarcare PD convenabila

Dispune de incarcare USB-C PD 3.0, pana la 30W, pentru a mentine dispozitivul alimentat in timp ce ascultati emisiuni TV sau podcasturi - pentru ca nu este nimic mai rau decat o baterie goala intr-o calatorie. Va recomandam sa utilizati un adaptor de alimentare de 18 W sau mai mare (vandut separat).

 

 

Detalii tehnice

Specificatii produsCompatibilitateUniversal
Tip conectorUSB-C
CuloareArgintiu
Greutate (kg)19.8 g
Vezi mai mult