Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa Video ASUS Radeon RX VEGA 56-08G Gaming, 8GB, HBM2, 2048 bit
Asus Placa Video ASUS Radeon RX VEGA 56-08G Gaming, 8GB, HBM2, 2048 bit ECLIPSEAZĂ COMPETIȚIA Plăcile video pentru jocuri ROG Strix RX VEGA56 sunt dotate cu o serie întreagă de tehnologii exclusive ASUS, inclusiv complet noua Tehnologie MaxContact ce oferă o suprafată de contact cu GPU-ul de 2X mai mare pent 3623216
3035.99 Out of stock

Placa Video ASUS Radeon RX VEGA 56-08G Gaming, 8GB, HBM2, 2048 bit

COD: [ ROG-STRIX-RXVEGA56-O8GGAM ] ID: 3623216
  • Servicii evoMAG
3.035,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.035,99 Lei
(TVA inclus)
Placa Video ASUS Radeon RX VEGA 56-08G Gaming, 8GB, HBM2, 2048 bit

Descrierea produsului Placa Video ASUS Radeon RX VEGA 56-08G Gaming, 8GB, HBM2, 2048 bit

ECLIPSEAZĂ COMPETIȚIA

Plăcile video pentru jocuri ROG Strix RX VEGA56 sunt dotate cu o serie întreagă de tehnologii exclusive ASUS, inclusiv complet noua Tehnologie MaxContact ce oferă o suprafată de contact cu GPU-ul de 2X mai mare pentru transferuri de căldură îmbunătătite, si Ventilatoarele Patentate cu Design în Formă de Aripă si Certificare IP5X pentru un flux de aer maximizat si durată de functionare extinsă a ventilatoarelor. De asemenea, solutia ASUS FanConnect II include conectori cu 4 pini si sisteme de control hibride conectate la ventilatoarele sistemului pentru a asigura răcirea optimă a acestuia. Sistemul de Iluminare LED Sincronizată RGB Aura Sync permite personalizarea sistemului vostru pentru jocuri, în timp ce interfetele HDMI cu suport VR le permit pasionatilor de jocuri să se bucuri de experiente de realitate virtuală deosebit de realiste. ROG Strix RX VEGA56 include de asemenea GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster, ce permite optimizarea intuitivă a performantelor si streaming-ul instantaneu al actiunii din jocuri.

STIL DE JOC PERSONALIZAT



ASUS Aura Sync
 
Eclipsează Competitia 
 
Dispunând de Solutie de Iluminare RGB Aura atât pe carcasă cât si pe partea din spate, plăcile video ROG Strix pot afisa milioane de culori si sase efecte diferite, permitându-vă să vă personalizati sistemul pentru jocuri. Plăcile video ROG Strix sunt dotate de asemenea cu tehnologie ASUS Aura Sync pentru sincronizarea sistemelor de iluminare RGB LED ce permite personalizarea completă a sistemelor pentru jocuri atunci când placa video este utilizată împreună cu o placă de bază pentru jocuri ce oferă de asemenea suport Aura.
 
 
JOCURI MAI RECI ȘI MAI SILENȚIOASE


Arie de Disipare a Căldurii Extinsă cu 40%
 
Performante cu până la 20%* mai Reci side 3X ori Mai Silentioase în Jocuri
 
Noile plăci video ROG Strix acoperă suprafata a 2.5 conectori, oferind un spatiu de contact pentru radiatoarele ce ajută la disiparea căldurii cu 40% mai mare comparativ cu design-urile anterioare ce acoperă suprafata a doar 2 conectori, făcând posibile performante de răcire semnificativ îmbunătătite si nivel de zgomot redus.
 
 
Tehnologie MaxContact
 
Suprafată de Contact cu GPU-ul de 2X mai Mare pentru Transfer de Căldură Îmbunătătit
 
MaxContact este o tehnologie de răcire a GPU-ului implementată în premieră, ce dispune de un radiator de cupru cu o suprafată extinsă, aflat în contact direct cu GPU-ul. Tehnologia MaxContact utilizează un proces de finisare de înaltă precizie pentru a oferi o suprafată de contact cu GPU-ul de 2X mai mare comparativ cu radiatoarele standard, rezultând în transferuri de căldură semnificativ îmbunătătite.
 
 
Design Patentat al Ventilatorului cu Elice în Formă de Aripă
 
Maximizarea Fluxului de Aer si Presiune Crescută cu 105% a Aerului
 
Ventilatoarele echipate cu elice cu un design nou, patentat, în formă de aripă, maximizează fluxul de aer si îmbunătătesc presiunea statică a fluxului de aer cu 105% în zona radiatorului, generând în acelasi timp un nivel de zgomot de 3X mai mic decât plăcile de referintă.
 
 
Tehnologie pentru nivel de zgomot de 0dB
 
Jocuri perfect silentioase
 
Tehnologia inovativă pentru nivel de zgomot 0dB opreste complet ventilatoarele atunci când temperaturile GPU-ului rămân sub un anumit nivel pre-setat*, permitându-ti să te joci în liniste perfectă.
*55°C pentru ROG Strix RX VEGA56
 
 
ASUS FanConnect II
 
Sistem de Răcire Optimizat
 
ASUS FanConnect II dispune de doi conectori cu 4 pini si sistem de control hibrid ce pot fi atasati atât ventilatoarelor PWM cât si celor DC din sistem, pentru a asigura o răcire optimă a sistemului. Ventilatoarele conectate utilizează temperaturile procesorului si plăcii video, functionând într-o manieră automată în functie de temperatura cea mai ridicată. Un set extins de optiuni pentru optimizare vă permite să modificati vitezele ventilatoarelor pentru o răcire mai eficientă.
 
 
GPU Tweak II îţi permite să setezi cu usurintă modurile de functionare ASUS FanConnect II::

Modul Auto: 
Vitezele ventilatoarelor sunt setate în functie de temperaturile GPU-ului, acestea utilizând setările standard din fabrică.

Modul manual: 
Permite setarea unei valori fixe a vitezelor pentru ventilatoarele conectate.

Modul definit de utilizator: 
Îţi permite să alegi dacă vitezele de rotatie ale ventilatoarelor sunt determinate în functie de temperaturile procesorului sau plăcii video. În plus, o rutină de calibrare automată inteligentă detectează ventilatoarele conectate si îţi permite să optimizezi vitezele pentru o răcire eficientă si zgomot redus.

Super Alloy Power II

 
Fiabilitate si Eficientă Îmbunătătite
 
Inginerii ASUS au inclus componente din aliaje premium în plăcile lor grafice pentru a îmbunătăti nivelul lor de fiabilitate. Componentele Super Alloy Power II îmbunătătesc semnificativ eficienta, reduc pierderile de putere si ating niveluri de eficientă ale sistemului de răcire cu 50% mai bune decât versiunile anterioare.
 
 
PREGĂTEȘTE-TE PENTRU CEA MAI BUNĂ EXPERIENȚĂ ÎN JOCURI

Interfete HDMI cu suport VR
 
Bucură-te de o Experientă de Realitate Virtuală deosebit de Realistă
 
Plăcile grafice ROG Strix sunt echipate cu două interfete HDMI pentru conectarea concomitentă a unui dispozitiv de realitate virtuală (VR) si a unui monitor, astfel încât vă veti putea bucura de experiente deosebit de realiste de realitate virtuală oricând, fără a trebui să schimbati cablurile între ele.
 
 
 
Cerintele Tale de Viteză, Îndeplinite
 
Cea mai Bună Combinatie pentru Jocuri Ultra-Cursive
 
Tehnologia AMD FreeSync™ rezolvă problemele de comunicare între procesor si monitor, eliminând artefactele de pe ecran si întârzierile de transmitere a semnalului pentru o experientă deosebit de cursivă în jocuri. Cu ajutorul plăcilor video pentru jocuri ROG Strix si al monitoarelor de gaming ASUS MG, scenele sunt afisate instantaneu, obiectele sunt mult mai clare, în timp ce jocurile sunt deosebit de cursive, oferindu-vă o experientă vizuală superbă si un avantaj competitiv foarte serios.
 
 
JOCURI ÎN STILUL TĂU

GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster
 
Optimizări Intuitive de Performanţă
 
Beneficiind de o interfată de utilizare redesenată, complet nouă si foarte intuitivă, GPU Tweak II usurează semnificativ activitătile de overclocking, acestea având un suport vizual mai bun ca niciodată, dar oferind în continuare optiuni avansate pentru overclock-erii cu experientă. Cu un singur click, noua functie Gaming Booster maximizează performantele sistemului prin eliminarea tuturor proceselor redundante si alocarea automată a tuturor resurselor disponibile.
 
 
Gaming Booster
 
Mai Rapidă cu o Singură Apăsare de Buton
 
Efecte vizuale:
Îmbunătăteste performantele prin oprirea efectelor vizuale la nivelul sistemului de operare.
 
Servicii Sistem:
Opreste în mod automat sau manual servicii sau procese din sistemul de operare.
 
Defragmentarea Memoriei:
Re-aranjează & eliberează memoria sistemului tău fără a închide niciun proces activ.
 
 
XSplit Gamecaster
 
Streaming Instant al Actiunii din Jocuri
 
O licentă* premium XSplit Gamecaster inclusă gratuit timp de 1 an - în valoare de $99 USD — permite să transmiti sau să înregistrezi cu usurintă actiunea din jocuri direct dintr-o interfată suprapusă peste ecran. Interfata mai afisează de asemenea frecventa de tact a GPU-ului, temperatura si nivelul de utilizare al VRM-ului, oferind în acelasi timp functii de control GPU Tweak II, astfel încât pasionatii de jocuri pot alege un profil dedicat si accelera performanta printr-o singură apăsare de buton.
 
 
ROG Strix este cel mai nou recrut în gruparea Republic of Gamers. O serie de produse specializate dedicate jocurilor, proiectate pentru a se adresa rebelului aflat în fiecare dintre noi, Strix exemplifică performanta de top a seriei ROG, tehnologiile sale inovative si calitatea de top, dar posedă în acelasi timp propria atitudine încrezătoare si dinamică. Dispunând de un design curajos si culori puternice, această serie nouă si deosebit de interesantă impresionează prin spiritul său de individualism extraordinare, ce încarcă fiecare experientă în jocuri cu o energie debordantă. ROG Strix echipează pasionatii de jocuri cu viteza si agilitatea necesare pentru a domina în orice joc. O nouă generatie de fortă îsi face aparitia. Alăturati-vă Republicii si experimentati puterea ROG Strix.
 
 

 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetAMD
Model ChipsetRadeon RX VEGA 56
InterfataPCI-Express x16 3.0
Sistem de racireActiv (Triple-Slot)
DirectX12.1
OpenGL4.5
RAMDAC400 MHz
Nr. Tranzistoare12500 milioane
Caracteristici tehniceMemorie (MB)8192 MB
Bus memorie2048 bit
Tip memorieHBM2
Latime de banda409.6 GB/s
Procesor graficVega 10
Proces de fabricatie14 nm
Conector alimentare (pini)2 x 8 pini
Unitati de procesare3584
FrecventeFrecventa procesor1297 MHz
Boost 1573 MHz
Frecventa memorie1600 MHz
ExpunereRezolutie maxima (digital)7680 x 4320
ConectoriDVIx1
HDMIx2
DisplayPortx2
Tehnologii AMD/nVidiaTehnologiiDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)298
Latime (mm)139
Grosime (mm)52.5
Vezi mai mult