Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Placa Video ASUS STRIX GAMING Radeon RX Vega64 , 8GB, HBM2, 2048 bit
Asus Placa Video ASUS STRIX GAMING Radeon RX Vega64 , 8GB, HBM2, 2048 bit Plăcile video pentru jocuri ROG Strix RX VEGA64 sunt dotate cu o serie întreagă de tehnologii exclusive ASUS, inclusiv complet noua Tehnologie MaxContact ce oferă o suprafață de contact cu GPU-ul de 2X mai mare pentru transferuri de căldură îmb 3611670
3299.99 Out of stock

Placa Video ASUS STRIX GAMING Radeon RX Vega64 , 8GB, HBM2, 2048 bit

COD: [ ROG-STRIX-RXVEGA64-O8GGAM ] ID: 3611670
  • Servicii evoMAG
3.299,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.299,99 Lei
(TVA inclus)
Placa Video ASUS STRIX GAMING Radeon RX Vega64 , 8GB, HBM2, 2048 bit

Descrierea produsului Placa Video ASUS STRIX GAMING Radeon RX Vega64 , 8GB, HBM2, 2048 bit

Plăcile video pentru jocuri ROG Strix RX VEGA64 sunt dotate cu o serie întreagă de tehnologii exclusive ASUS, inclusiv complet noua Tehnologie MaxContact ce oferă o suprafață de contact cu GPU-ul de 2X mai mare pentru transferuri de căldură îmbunătățite, și Ventilatoarele Patentate cu Design în Formă de Aripă și Certificare IP5X pentru un flux de aer maximizat și durată de funcționare extinsă a ventilatoarelor. De asemenea, soluția ASUS FanConnect II include conectori cu 4 pini și sisteme de control hibride conectate la ventilatoarele sistemului pentru a asigura răcirea optimă a acestuia. Sistemul de Iluminare LED Sincronizată RGB Aura Sync permite personalizarea sistemului vostru pentru jocuri, în timp ce interfețele HDMI cu suport VR le permit pasionaților de jocuri să se bucuri de experiențe de realitate virtuală deosebit de realiste. ROG Strix RX VEGA64 include de asemenea GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster, ce permite optimizarea intuitivă a performanțelor și streaming-ul instantaneu al acțiunii din jocuri.

 

ASUS Aura Sync

Dispunând de Soluție de Iluminare RGB Aura atât pe carcasă cât și pe partea din spate, plăcile video ROG Strix pot afișa milioane de culori și șase efecte diferite, permițându-vă să vă personalizați sistemul pentru jocuri. Plăcile video ROG Strix sunt dotate de asemenea cu tehnologie ASUS Aura Sync pentru sincronizarea sistemelor de iluminare RGB LED ce permite personalizarea completă a sistemelor pentru jocuri atunci când placa video este utilizată împreună cu o placă de bază pentru jocuri ce oferă de asemenea suport Aura.

 

Arie de Disipare a Căldurii Extinsă cu 40%

Noile plăci video ROG Strix acoperă suprafața a 2.5 conectori, oferind un spațiu de contact pentru radiatoarele ce ajută la disiparea căldurii cu 40% mai mare comparativ cu design-urile anterioare ce acoperă suprafața a doar 2 conectori, făcând posibile performanțe de răcire semnificativ îmbunătățite și nivel de zgomot redus.

 

 

Tehnologie MaxContact

MaxContact este o tehnologie de răcire a GPU-ului implementată în premieră, ce dispune de un radiator de cupru cu o suprafață extinsă, aflat în contact direct cu GPU-ul. Tehnologia MaxContact utilizează un proces de finisare de înaltă precizie pentru a oferi o suprafață de contact cu GPU-ul de 2X mai mare comparativ cu radiatoarele standard, rezultând în transferuri de căldură semnificativ îmbunătățite.

 

 

Design Patentat al Ventilatorului cu Elice în Formă de Aripă

Ventilatoarele echipate cu elice cu un design nou, patentat, în formă de aripă, maximizează fluxul de aer și îmbunătățesc presiunea statică a fluxului de aer cu 105% în zona radiatorului, generând în același timp un nivel de zgomot de 3X mai mic decât plăcile de referință.

 

 

Tehnologie pentru nivel de zgomot de 0dB

Tehnologia inovativă pentru nivel de zgomot 0dB oprește complet ventilatoarele atunci când temperaturile GPU-ului rămân sub un anumit nivel pre-setat*, permițându-ți să te joci în liniște perfectă.

 

 

Rezistență la Praf cu Certificare IP5X

Ventilatoarele incluse plăcilor video ROG Strix sunt certificate conform cerințelor Sistemului Internațional de Standardizare a Nivelurilor de Protecție (International Protection Marking – cod IP) ca fiind rezistente la praf la nivel IP5X, pentru o fiabilitate crescută și o durată de viață extinsă. Acest proces de certificare deosebit de exigent asigură faptul că plăcile video ROG Strix oferă performanțe optime ale ventilatoarelor, chiar și în condiții de încărcare extreme.

 

ASUS FanConnect II

ASUS FanConnect II dispune de doi conectori cu 4 pini și sistem de control hibrid ce pot fi atașați atât ventilatoarelor PWM cât și celor DC din sistem, pentru a asigura o răcire optimă a sistemului. Ventilatoarele conectate utilizează temperaturile procesorului și plăcii video, funcționând într-o manieră automată în funcție de temperatura cea mai ridicată. Un set extins de opțiuni pentru optimizare vă permite să modificați vitezele ventilatoarelor pentru o răcire mai eficientă.

 

 

Interfețe HDMI cu suport VR

Plăcile grafice ROG Strix sunt echipate cu două interfețe HDMI pentru conectarea concomitentă a unui dispozitiv de realitate virtuală (VR) și a unui monitor, astfel încât vă veți putea bucura de experiențe deosebit de realiste de realitate virtuală oricând, fără a trebui să schimbați cablurile între ele.

 

 

Cerințele Tale de Viteză, Îndeplinite

Tehnologia AMD FreeSync™ rezolvă problemele de comunicare între procesor și monitor, eliminând artefactele de pe ecran și întârzierile de transmitere a semnalului pentru o experiență deosebit de cursivă în jocuri. Cu ajutorul plăcilor video pentru jocuri ROG Strix și al monitoarelor de gaming ASUS MG, scenele sunt afișate instantaneu, obiectele sunt mult mai clare, în timp ce jocurile sunt deosebit de cursive, oferindu-vă o experiență vizuală superbă și un avantaj competitiv foarte serios.

 

 

GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster

Beneficiind de o interfață de utilizare redesenată, complet nouă și foarte intuitivă, GPU Tweak II ușurează semnificativ activitățile de overclocking, acestea având un suport vizual mai bun ca niciodată, dar oferind în continuare opțiuni avansate pentru overclock-erii cu experiență. Cu un singur click, noua funcție Gaming Booster maximizează performanțele sistemului prin eliminarea tuturor proceselor redundante și alocarea automată a tuturor resurselor disponibile.

 

 

Gaming Booster
Mai Rapidă cu o Singură Apăsare de Buton
 

Detalii tehnice

EsentialeChipsetAMD
Model ChipsetRadeon RX Vega64
InterfataPCI-Express x16 3.0
Sistem de racireActiv (Triple-Slot)
DirectX12.1
OpenGL4.5
OpenCL2.1
RAMDAC400 MHz
Nr. Tranzistoare12500 milioane
Caracteristici tehniceMemorie (MB)8192 MB
Bus memorie2048 bit
Tip memorieHBM2
Latime de banda483.84 GB/sec
Procesor graficVega 10
Proces de fabricatie14 nm
Unitati de procesare4096
FrecventeFrecventa procesor1298 MHz (1590 MHz Boost)
Frecventa memorie1890 MHz
ExpunereRezolutie maxima (digital)5120 x 2880
ConectoriDVIx1
HDMIx2
DisplayPortx2
Tehnologii AMD/nVidiaTehnologiiDa
Caracteristici fiziceLungime (mm)298
Latime (mm)139
Grosime (mm)52.5
Vezi mai mult