Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
UPS nJoy Aster 10KT On-line, 10000VA/9000W, Dubla conversie, Management, LCD Display, tip turn cu roti atasate
Njoy UPS nJoy Aster 10KT On-line, 10000VA/9000W, Dubla conversie, Management, LCD Display, tip turn cu roti atasate SERIA ASTER GARDIANUL INVINCIBIL In era in care majoritatea industriilor migreaza catre procese eco-friendly si eficienta, profesionistii IT implementeaza solutii tehnice care reduc costurile si poluarea prin analiza mai amanuntita a arhitecturii electric 4115914
4499.99 Out of stock

UPS nJoy Aster 10KT On-line, 10000VA/9000W, Dubla conversie, Management, LCD Display, tip turn cu roti atasate

COD: [ UPCMTOP910KASCG01B ] ID: 4115914
4.499,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.499,99 Lei
(TVA inclus)
UPS nJoy Aster 10KT On-line, 10000VA/9000W, Dubla conversie, Management, LCD Display, tip turn cu roti atasate

Descrierea produsului UPS nJoy Aster 10KT On-line, 10000VA/9000W, Dubla conversie, Management, LCD Display, tip turn cu roti atasate

SERIA ASTER

GARDIANUL INVINCIBIL

In era in care majoritatea industriilor migreaza catre procese eco-friendly si eficienta, profesionistii IT implementeaza solutii tehnice care reduc costurile si poluarea prin analiza mai amanuntita a arhitecturii electrice si a cerintelor sale. Seria Aster ajuta la minimizarea complexitatii echipamentelor de protectie in timp ce ofera siguranta completa. Aceasta este realizata prin incorporarea mai multor specificatii tehnice cruciale in unitatea UPS precum adaugarea unei optiuni de cabinet cu baterii externe sau prin posibilitatea de a alege diferite alternative de baterii pentru modelele 6KT - 10KT. Seria Aster ofera posibilitatea de a alege intre o solutie montabila in rack sau o varianta turn. Toate unitatile UPS din aceasta serie sunt monofazice, au un factor de putere de 0.9, eficienta de pana la 97% si sunt destinate aplicatiilor comerciale si de business mari.

Tehnologie on-line cu dubla conversie

Destinat aplicatiilor comerciale, de la camere de server pana la birouri de dimensiuni mari, Aster este realizat cu tehnologia on-line cu dubla conversie. Acest tip de inovatie asigura functionarea neintrerupta a circuitului in care este integrat prin invertorul care produce continuu curent stabil pentru toate sistemele critice si sensibile la variatii in voltaj sau frecventa.

Unknown Image

Eficienta ridicata de pana la 97%

Aster poate functiona in modul Eco, mod in care eficienta este foarte mare. Functionarea dublei conversii este suspendata pentru a se asigura 97% eficienta. Acest fapt asigura reducerea costului de operare cat si reducere de caldura emisa, iar componentele interne raman longevive.

Unknown Image

Design adaptabil

Aster asigura alimentarea sistemelor electrice, eficient intr-o forma compacta. Designul adaptabil prezinta optiunea de a fi montat pe orizontala (in rack, 2U) sau verticala in functie de spatiul disponibil.

Unknown Image

Optiuni UPS tip turn mobil

Modelele Aster 6KT - 10KT sunt optiuni de UPS tip turn. Sistemul cu rotii atasate face ca aceste solutii comerciale robuste sa fie usor de manevrat si plasat exact unde este necesar.

Unknown Image

Informatie la indemana

Ecranul LCD colorat ofera toate informatiile necesare legate de modul de functionare a UPS-ului la o singura privire. In plus, pe LCD ai acces la diagnosticare cat si la lista de evenimente datate care contureaza o imagine clara asupra comportamentului din mediul electric in orice moment.

Unknown Image

Card SNMP optional

Portul disponibil pentru card SNMP optional asigura monitorizare de la distanta, scanand in permanenta sistemul pentru a notifica erorile aparute in functionare, cum ar fi supraincalzirea bateriilor sau performanta slaba, erori care pot conduce la daune viitoare costisitoare.

Software management

Programul de management ofera numeroase optiuni de control de la distanta, cum ar fi inchiderea sistemului, masinilor virtuale si computerelor. Evenimentele electrice sunt inregistrate si trimise automat unui administrator prin e-mail sau mesaj text.

Unknown Image

Incarcare la prize selectabile

Prizele UPS-ului Aster pot fi programate prin functia de selectie a echipamentului primar (critic) si secundar (non-critic). In cazul unei intreruperi de curent sistemele secundare sunt deconectate automat pentru a rezerva bateria in avantajul sistemelor primare care nu pot fi oprite in nicio conditie. Aceasta functie este accesibila direct din meniul UPS-ului sau prin intermediul programului de management.

Unknown Image

Instalare directa la panoul electric

Optiunile de putere 6KT-10KT se alimenteaza direct de la panoul electric sporind siguranta prin impamantare si izolatie, astfel protejand celelalte componente din circuitul electric. Conectarea directa la panou este mult mai sigura pentru echipamentele de putere mare prevenind socurile electrice si oferind de asemenea, puncte de testare, care adauga inca un plus de siguranta circuitului.

Unknown Image

Oprirea de urgenta

Functia EPO sau Oprirea de Urgenta este un mecanism de control foarte important pentru inchiderea de urgenta a sistemului conectat dintr-un singur punct. In cazul unei avarii, inundatie, incendiu sau scurgere de gaze, locul poate deveni indisponibil pentru acces astfel ca functia EPO poate fi folosita in siguranta de la distanta pentru a opri rapid alimentarea cu energie electrica.

Unknown Image

Secure Service Cloud

Ca optiune de management avansata, Aster poate fi monitorizat si setat intr-un cloud securizat, unde toate unitatile UPS pot fi inregistrate pentru a le avea sub control din orice locatie.

Unknown Image

Senzori suplimentari

Senzori pentru monitorizarea conditiilor ambientale sunt disponibili prin atasarea lor la cardul SNMP. Dupa ce senzorul a fost instalat, acesta va furniza informatii specifice despre acei parametrii din aria de actiune.

Unknown Image

Sistem de baterii integrate

Sistemul de baterii integrate ofera o optiune compacta de energie suplimnetara, mai ales atunci cand spatiul este limitat, dar pericolul de evenimente electrice ramane si trebuie evitat.

Unknown Image

Schimb rapid al bateriilor

Sistemul de baterii integrate poate fi accesat foarte simplu pentru schimb prin demontarea facila a mastii frontale a UPS-ului. Bateriile sunt asezate ca intr-un sertar usor de scos si reasamblat fara a utiliza unelte sau proceduri complicate.

Unknown Image

Cabinet de baterii disponibil

Seria Aster dispune de un cabinet de baterii complementar, dezvoltat impreuna cu unitatea UPS pentru a suplimenta cu energie sistemul conectat in cazul unei pene de curent.

Unknown Image

Timp de backup scalabil

Solutiile UPS Aster 6KT - 10KT sunt create pentru a oferi posibilitatea de configurare a timpului de backup necesar. Fiecare model gazduieste 16 baterii cu descarcare la curent mare (12V), care ofera un timp de rezerva mai lung in comparatie cu alte tipuri folosite pe piata.

Prin instalarea cabinetului de baterii disponibil, Aster 6KT-10KT devine o solutie UPS cu 32 de baterii. Aceasta optiune va garanta furnizarea in siguranta a unui timp de backup cu adevarat lung pentru a sustine echipamentele critice.

Unknown Image

Detalii tehnice

EsentialeManagementDa
Putere intrare (VA)10000
Putere Iesire (W)9000
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)196 x 702 x 412
Greutate (kg)21.97
CuloareNegru
AfisajLCD
AlteleAlarmaDa
Vezi mai mult