Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
SSD Extern Samsung T9 Black, 2TB, USB 3.2 (Negru)
Samsung SSD Extern Samsung T9 Black, 2TB, USB 3.2 (Negru) MU-PG2T0B/EU     Timp economisit, flux de lucru imbunatatit Cu interfata USB 3.2 Gen 2x2 si utilizand protocolul NVMe™, T9 poate transfera un fisier de 2GB in aproape 1 secunda, atingand viteze secventiale de citire/scriere de pan 4127350
1135.99 In stock

SSD Extern Samsung T9 Black, 2TB, USB 3.2 (Negru)

COD: [ MU-PG2T0B/EU ] ID: 4127350
  • Servicii evoMAG
1.135,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.135,99 Lei
(TVA inclus)
SSD Extern Samsung T9 Black, 2TB, USB 3.2 (Negru)

Descrierea produsului SSD Extern Samsung T9 Black, 2TB, USB 3.2 (Negru)

 

 

Timp economisit, flux de lucru imbunatatit

Cu interfata USB 3.2 Gen 2x2 si utilizand protocolul NVMe™, T9 poate transfera un fisier de 2GB in aproape 1 secunda, atingand viteze secventiale de citire/scriere de pana la 2.000 MB/s. Economisiti timpul de incarcare si realizati mai multe cu un dispozitiv compact care va accelereaza fluxul de lucru si productivitatea.

 

   

Functioneaza in configuratia dvs. tehnica

Sincronizati-va vitezele fara probleme cu T9. T9 este compatibil cu Windows®, macOS,® telefoane si tablete Android™, console de jocuri, camere 12K si multe altele. De asemenea, include cabluri USB-C® la C si USB-C® la A pentru conectivitate fara probleme.

 

   

Perfect in deplasare

Disponibil in modele spatioase de 1TB, 2TB si 4TB, T9 isi mentine forma compacta si constructia usoara la doar 122g. Cu finisajul sau punctat, antiderapant, va puteti tine in siguranta datele in palma cu o prindere confortabila.

   

Pastrati-va calmul pana la final

Echipat cu Dynamic Thermal Guard de la Samsung, T9 minimizeaza scaderea potentiala a performantei din cauza supraincalzirii si sustine viteze rapide de transfer. In plus, T9 este proiectat in conformitate cu standardul international de siguranta IEC 62368-1, oferind un nivel suplimentar de racire si siguranta.

 

   

Protejati-va datele cu incredere

Bucurati-va de liniste sufleteasca cu T9. Conceput pentru a proteja datele impotriva socurilor externe cu rezistenta la cadere de pana la 3 metri, va puteti relaxa si proteja bunurile valoroase. Unitatea poate fi, de asemenea, securizata cu o parola criptata AES pe 256 de biti.

 

   

Software-ul Samsung Magician

Deblocheaza intreaga putere a T9 cu software-ul Samsung Magician - o set usor de utilizat de instrumente de optimizare care asigura cea mai buna performanta a unui SSD portabil. Protejati datele valoroase, monitorizati starea unitatii si obtineti cele mai recente actualizari de firmware.

   

Dam viata inovatiilor

Timp de decenii, memoria flash NAND de la Samsung a alimentat tehnologii inovatoare care au schimbat fiecare parte a vietii noastre de zi cu zi. Aceasta tehnologie flash NAND alimenteaza, de asemenea, SSD-urile noastre pentru consumatori, facand loc pentru urmatorul mare impuls al inovatiei.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelMU-PG2T0B/EU
Tip SSDExtern
Capacitate2 TB
InterfataUSB Type-C 3.2
Viteze de lucruViteza max. (citire) (MB/s)2000
Viteza max. (scriere) (MB/s)2000
Caracteristici fiziceDimensiuni (L x l x G) (mm)88 x 60 x 14
Greutate (kg)0.122
Vezi mai mult