Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tastatura Wireless Dell KB700, layout US INT (Gri)
Dell Tastatura Wireless Dell KB700, layout US INT (Gri) Tastatura DELL Wireless Keyboard - KB700 - US Int  Experimentati capabilitati superioare de multitasking cu o tastatura premium care este eleganta si confortabila. Terminati treaba cu o durata de viata a bateriei de pana la 36 de luni. Multitasking fle 4084058
300.99 In stock

Tastatura Wireless Dell KB700, layout US INT (Gri)

COD: [ 580-AKPT ] ID: 4084058
300,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
300,99 Lei
(TVA inclus)
Tastatura Wireless Dell KB700, layout US INT (Gri)

Descrierea produsului Tastatura Wireless Dell KB700, layout US INT (Gri)

Tastatura DELL Wireless Keyboard - KB700 - US Int

 

 

Experimentati capabilitati superioare de multitasking cu o tastatura premium care este eleganta si confortabila. Terminati treaba cu o durata de viata a bateriei de pana la 36 de luni.

 

Multitasking flexibil

Conectati fara probleme pana la trei dispozitive cu aceasta tastatura premium. Datorita conexiunii fara fir in mod dublu cu 2,4 GHz si Bluetooth 5.0, puteti comuta cu usurinta intre dispozitive apasand butonul pentru modul de conectare de pe tastatura.

Imaginea unei tastaturi fara fir pentru mai multe dispozitive Dell KB700 conectata la un mouse si un monitor Dell, laptop si dispozitiv 2-in-1.
  

Personalizati modul in care lucrati

Cu peste douasprezece taste programabile pe tastatura, aveti acces instantaneu la aplicatiile sau functiile utilizate frecvent. Lucrati rapid cu o tastatura de dimensiune completa, cu o tastatura numerica dedicata, taste functionale si presetari programate.

Descarcati software-ul Dell Peripheral Manager pentru a va asocia cu usurinta dispozitivele, a verifica starea bateriei si a conectivitatii, a programa tastele rapide si a actualiza la cel mai recent firmware.

Imagine a mainilor care tasteaza pe o tastatura fara fir Dell pentru mai multe dispozitive KB700.
  

Design bine gandit

Tastatura silentioasa, proiectata inteligent, este subtire si eleganta, cu o senzatie premium si finisaj gri titan. Picioarele de inclinare reglabile ale tastaturii va ofera flexibilitatea de a lucra in pozitia ideala de tastare.

Imagine a unei tastaturi fara fir Dell pentru mai multe dispozitive KB700 care arata reglarea inaltimii produsului in partea stanga.
  

Robusta si sigura

Tastatura fara fir Dell pentru mai multe dispozitive are o durata de viata a bateriei de pana la 36 de luni * si a fost testata riguros pentru a functiona perfect cu sistemul dumneavoastra Dell. Tastatura ofera criptare AES (Advanced Encryption Standard) pe 128 de biti, care protejeaza transmisia de date pe dispozitivele dvs. si va permite sa ramaneti conectat in timp ce introduceti text.

Imagine a unei tastaturi fara fir Dell cu mai multe dispozitive KB700.
  

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTastatura
Specificatii TastaturaConectivitateWireless
Interfata tastaturaBluetooth
USB 2.0
Interfata tastaturaBluetooth
USB
Taste specialeFN (pentru 12 taste media, programabile), 4 taste dedicate
IluminataNu
LayoutUS
Sistem de operareApple MacOS, Android, Google Chrome OS, Microsoft Windows 7 / 8.1 / 10 / 11, Red Hat Enterprise Linux 8.0, Ubuntu 18.04
Altele2 x Baterii AAA
CuloareArgintiu
CuloareNegru
Dimensiuni (L x l x g)(mm)433.30 x 121.50 x 28.36
Greutate (kg)0.561
Vezi mai mult