Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Tastatura Gaming Logitech G213, Iluminare RGB (Negru)
Logitech Tastatura Gaming Logitech G213, Iluminare RGB (Negru) Tastatura gaming Logitech G213 RGB       Peformanta Gaming Grade Tastatura de gaming G213 Prodigy prezinta cele mai bune performante in ceea ce priveste simtul tactil prin taste co 3623182 5 1
364.99 In stock
Tastatura Gaming Logitech G213, Iluminare RGB (Negru) Cumparati-o doar la reducere.
5

Tastatura Gaming Logitech G213, Iluminare RGB (Negru)

COD: [ 920-008093 ] ID: 3623182
364,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 3 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
364,99 Lei
(TVA inclus)
Tastatura Gaming Logitech G213, Iluminare RGB (Negru)

Descrierea produsului Tastatura Gaming Logitech G213, Iluminare RGB (Negru)

Tastatura gaming Logitech G213 RGB
 

   

Peformanta Gaming Grade


Tastatura de gaming G213 Prodigy prezinta cele mai bune performante in ceea ce priveste simtul tactil prin taste construite in mod special pentru jucatori. G213 Prodigy beneficiaza de tastele Mech-Dome si este reglata pentru a oferi un feedback ultra-rapid, receptiv, facand-o de pana la patru ori mai rapida decat alte tastaturi standard, dar in acelasi timp similar cu cel al unei tastaturi cu switch-uri mecanice. Astfel tastele au nevoie de o apasare de doar 4 mm pentru a fi actionate si de doar 50 g forta de actuatie, totodata oferind un zgomot redus la apasare.

   

Zone de iluminare RGB precise si luminoase


Tastatura G213 Prodigy are cinci zone de iluminare RGB, care pot fi personalizate dintr-un spectru de pana la 16,8 milioane de culori. Culorile pot fi schimbate pentru a se potrivi cu configurarea specifica a jocurilor, si permite totodata setarea culorilor preferate ale fiecarui gamer pentru a-si sincroniza diverse efecte de iluminare cu alte dispozitive Logitech G, folosind Logitech Gaming Software (LGS). Scurgerile de lumina din jurul fiecarei taste inseamna ca mai multa lumina iese prin urmele literelor si ca mai putina lumina se scurge in jurul tastelor, ceea ce face gasirea tastelor mult mai usor in intuneric.

   

Rezistenta la lichide si durabila


Conceputa pentru jucatori de toate nivelurile, tastatura G213 Prodigy dispune de un design elegant, rezistent la murdarie, care este confortabil si durabil. De asemenea, G213 Prodigy este resistenta si la lichidele varsate accidental peste aceasta, constructia tastelor pe membrane permintand o varsare accidentala a lichidelor fara ca tastatura sa fie in vreun fel avariata* (testata cu maxim 60 ml lichide)

   

Butoane multimedia


Tastele media dedicate permit comenzile play, pause si skip cat si reglarea volumului muzicii cu o simpla atingere a unui buton, fara sa mai fie nevoie iesirea din joc pentru acest lucru.

   
Cu tastatura de gaming Logitech G213 iti personalizezi cinci zone individuale de iluminare, dintr-un spectru de peste 16.8 milioane de culori! Schimba-le ca sa se potriveasca cu set up-ul tau, cu jocurile pe care le joci sau chiar sa formeze combinatia ta preferata de culori.
   
G213 Prodigy este o tastatura de dimensiuni obsinuite proiectata pentru gaming si productivitate. Formatul este gandit pentru toate tipurile de gameri, cu o constructie solida, rezistenta la lichide si murdarie. Tastatura include un suport pentru incheietura detasabil, ca sa iti setezi tastatura in pozitia ideala si sa te joci confortabil pentru ore intregi!
   
Fiind proiectata cu taste gandite special pentru felul in care gamerii interactioneaza cu ele, G213 aduce impreuna cele mai inalte standarde de performanta. Fiecare tasta este
creata pentru a asigura o experienta tactila inedita, cu o reactie ultra rapida la apasare, mai rapida chiar de 4X decat a unei tastaturi obisnuite.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsTastatura
Specificatii TastaturaConectivitateWired
Tastatura GamingDa
IluminataDa
Culoare LEDRGB
LayoutUS
CuloareNegru
Dimensiuni (L x l x g)(mm)452 x 218 x 33
Adauga review

Review-uri

Sere Adrian Florin 22.11.2019 12:15
★★★★★
Cumparati-o doar la reducere.

Pro

-Cumparata la reducere cu 280 lei. -Iluminare reusita, nu e asa stridenta ca sa te deranjeze, dar e suficient de puternica ca sa vezi tastele cu lumina stinsa. -Nu am avut probleme dupa ce am varsat un pic de suc pe ea, am curatat-o si a functionat bine in continuare. -Software bun, am conectat-o cu mouse-ul Logitech fara probleme. -Nu are ghosting daca sunt apasate mai multe taste -Palm rest

Contra

-Se simte un pic fragila, daca o pui pe picioruse se indoaie un pic cand o folosesti -Palm rest nedetasabil poate fi un minus pt unii, pe mine nu ma deranjeaza - Cel mai mare minus : de pe tastele WASD incepe sa se stearga vopseaua ( mai pronuntat pe tasta W care e folosita mai intens in jocuri) dupa cateva luni de folosire. Eu o am de aproximativ un an si tasta W e destul de "cojita"
2 din 3 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult