Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W
Heinner Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W, 50 g, Inox      Rasneste cafea, orez, piper ori alte alimente sau condimente uscate a caror duritate nu este mai mare decat cea a boabelor de cafea printr-o simpla apasare de buton, cu rasnita e 108156 5 2
91.99 Out of stock
Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W Produsul este ok, functioneaza bine, se prezinta frumos (inox, nu are multe parti mobile). Singurul risc pe care il vad e partea de sus care e din plastic - sper sa nu se crape. Interesant e modul de pornire (desi oarecum normal) - doar se pune capacul peste si se apasa pe el. Nu se insurubeaza, nu se inchide ermetic. Totusi, natura aparatului face inchiderea ermetica mai putin importanta. Per ansamblu, sunt multumit de banii dati, considerand ca am primit produsul repede
5
Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W Recomandat mai mult pentru cafea la filtru decat la esspressor dar daca aveti un buget limitat e ok si pentru espressor, deoarece cele specializate sunt destul de scumpe.
5

Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W

COD: [ HCG-150SS ] ID: 108156
91,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
91,99 Lei
(TVA inclus)
Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W

Descrierea produsului Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W

Rasnita de cafea Heinner HCG-150SS, 150 W, 50 g, Inox 

 

 

Rasneste cafea, orez, piper ori alte alimente sau condimente uscate a caror duritate nu este mai mare decat cea a boabelor de cafea printr-o simpla apasare de buton, cu rasnita electrica HEINNER HCG-150SS. Cafeaua sau ingredientele tale preferate vor fi gata maruntite in doar cateva secunde.

 

Capacitate 50g 

Rasneste o cantitate suficienta de cafea intr-o singura tura! Rasnita poate marunti pana la 50 de grame de cafea boabe, ca sa poti prepara suficiente cesti de cafea proaspata si aromata pentru toti musafirii.

   

Cutit din inox 

Cutitul aparatului este confectionat din inox, astfel ca poti macina ingredientele rapid si la o dimensiune uniforma, placuta.

   

Putere 150W 

Cu o putere de 150W, rasnita HEINNER HCG-150SS este numai buna ca sa poti marunti condimentele sau cafeaua, fara sa-ti faci griji ca acestea se vor putea incinge prea tare in timpul macinarii.

   

Carcasa din inox 

Carcasa rasnitei este realizata din inox, astfel ca va asigura rezistenta si o durata de viata mai indelungata a aparatului.

 

Detalii tehnice

Specificatii tehnicePutere (W)150
Capacitate (gr)50
DiverseAlteleCarcasa din inox
Lama din inox
Operare prin apasarea capacului
CuloareInox
Adauga review

Review-uri

CAPATANA BRAD MIHAI 29.11.2017 12:58
★★★★★
Recomandat mai mult pentru cafea la filtru decat la esspressor dar daca aveti un buget limitat e ok si pentru espressor, deoarece cele specializate sunt destul de scumpe.

Pro

Pret bun

Contra

Se incince destul de tare cafeaua cand o rasnesti mult, nu o face super fina, doar fina.
7 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bordei Alexandru 15.12.2015 09:48
★★★★☆
Produsul este ok, functioneaza bine, se prezinta frumos (inox, nu are multe parti mobile). Singurul risc pe care il vad e partea de sus care e din plastic - sper sa nu se crape. Interesant e modul de pornire (desi oarecum normal) - doar se pune capacul peste si se apasa pe el. Nu se insurubeaza, nu se inchide ermetic. Totusi, natura aparatului face inchiderea ermetica mai putin importanta. Per ansamblu, sunt multumit de banii dati, considerand ca am primit produsul repede

Pro

- Pretul ! Am luat acest produs la reducere, deci pentru cat am dat pe el, se prezinta impecabil. - Garantie ! Garantia este de 3 ani, oferita direct de producator, cu ridicare si livrare gratuita a produsului defect

Contra

Momentan nu am plangeri
44 din 91 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult