Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Fierbator de apa AENO EK1S, 2200 W, 1.7 L, Sticla, Mentinere la cald, Program de fierbere, Oprire automata, Lumini LED, Baza 360 (Argintiu)
Aeno Fierbator de apa AENO EK1S, 2200 W, 1.7 L, Sticla, Mentinere la cald, Program de fierbere, Oprire automata, Lumini LED, Baza 360 (Argintiu) 5 moduri de ceai   Presetările încorporate vă permit să preparați corect ceaiul preferat, deoarece fiecare tip de ceai necesită o temperatură specifică a apei de preparare.     Funcția de menținere la cald   Apă caldă sa 4152711
266.99 In stock

Fierbator de apa AENO EK1S, 2200 W, 1.7 L, Sticla, Mentinere la cald, Program de fierbere, Oprire automata, Lumini LED, Baza 360 (Argintiu)

COD: [ AEK0001S ] ID: 4152711
266,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
266,99 Lei
(TVA inclus)
Fierbator de apa AENO EK1S, 2200 W, 1.7 L, Sticla, Mentinere la cald, Program de fierbere, Oprire automata, Lumini LED, Baza 360 (Argintiu)

Descrierea produsului Fierbator de apa AENO EK1S, 2200 W, 1.7 L, Sticla, Mentinere la cald, Program de fierbere, Oprire automata, Lumini LED, Baza 360 (Argintiu)

5 moduri de ceai
 
Presetările încorporate vă permit să preparați corect ceaiul preferat, deoarece fiecare tip de ceai necesită o temperatură specifică a apei de preparare.
 
 
Funcția de menținere la cald
 
Apă caldă sau călduță mereu la îndemână - pentru o ceașcă rapidă de ceai fără timp de fierbere sau pentru a pregăti mâncare pentru copii
 
 
Program de fierbere
 
Creați-vă propriile scenarii prin ajustarea frecvenței și a orei de fierbere a zilei
 
 
Setare precisă a temperaturii 25-100 °C
 
Datorită preciziei incredibile de 1 °C, puteți încălzi apa la temperatura exactă pentru a vă pregăti băuturile preferate în mod corect.
 
 
Fără contactul plasticului cu apa
 
Ceainicul din sticlă de înaltă calitate, durabil și rezistent la pete, nu va afecta sănătatea oamenilor, va ajuta la stocarea aromei naturale a apei sau a ceaiului și la prevenirea contaminării gustului în același timp.
 
 
12 000+ fierberea
 
Cu ajutorul tehnologiei Strix, puteți fi sigur că fierbătorul se va opri la timp imediat după ce fierbe. Controlerul Strix vă va păstra ceainicul în siguranță pentru ani de utilizare
 
 
Oprire automată a alimentării
 
Protecția împotriva supraîncălzirii oprește automat ceainicul atunci când apa se fierbe pentru a asigura siguranța, a economisi energie și a preveni autoaprinderea ceainicului.
 
 
Control tactil intuitiv
 
Interfața de utilizare intuitivă și compactă este încorporată chiar în mâner, astfel încât puteți selecta cu ușurință una dintre presetările de temperatură.
 
 
Сonvenientă indicație LED
 
Luminile cu LED-uri în 3 culori indică puterea, încălzirea, menținerea la cald sau infuzarea ceaiurilor dvs. preferate. Cu ajutorul indicatoarelor convenabile, veți ști exact când apa este gata!
 
 
 
Baza de alimentare la 360
 
Nu contează dacă ești dreptaci sau stângaci. Baza de alimentare la 360° asigură o utilizare confortabilă în orice direcție
 
 
Înfășurător de cablu
 
Păstrați-vă bucătăria în ordine. Baza are un spațiu de depozitare a cablului încorporat, astfel încât acesta poate fi ascuns atunci când este necesar
 
Operați din orice loc din lume
 
Pur și simplu porniți ceainicul de la distanță, reglați temperatura exactă sau configurați programul de funcționare în aplicație
 

Detalii tehnice

Caracteristici generalePutere (W)2200
Capacitate (l)1.7
Utilizare fara firNu
Filtru anticalcarNu
CapacDa
FunctiiOprire automataDa
Indicator nivel apaDa
Caracteristici tehniceCuloareArgintiu/Transparent
Greutate (Kg)1.15
Baza rotativa360
Tensiune220 V
Vezi mai mult