Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 2200 W, 1.7 L (Negru)
Zelmer Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 2200 W, 1.7 L (Negru) Fierbator electric ZCK7617B   Cafeaua sau ceaiul de dimineata este un ritual minunat care dureaza mult mai mult fara fierbator electric. Dar de ce sa astepti cand poti sa pornesti fierbatorul electric de 1850-2200 W cu o capacitate de 1,7 l si sa t 3999547
118.99 Out of stock

Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 2200 W, 1.7 L (Negru)

COD: [ ZCK7617B ] ID: 3999547
149,90 Lei PRP
118,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 30,91 Lei
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
149,90 Lei PRP
118,99 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 30,91 Lei
Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 2200 W, 1.7 L (Negru)

Descrierea produsului Fierbator de apa Zelmer ZCK7617B, 2200 W, 1.7 L (Negru)

Fierbator electric ZCK7617B
 
Cafeaua sau ceaiul de dimineata este un ritual minunat care dureaza mult mai mult fara fierbator electric. Dar de ce sa astepti cand poti sa pornesti fierbatorul electric de 1850-2200 W cu o capacitate de 1,7 l si sa te bucuri de o bautura grozava in cateva momente? In plus, indicatorul de nivel al apei pe doua fete inseamna ca stii intotdeauna cata apa este in interiorul dispozitivului. Acest fierbator este siguranta si confortul de utilizare si cea mai inalta calitate garantata de Zelmer.
 
 
Nu vei porni un ceainic gol
 
Nu va fie teama de consecintele pornirii unui fierbator gol. Daca uitati sa turnati apa, dispozitivul nu va porni. Totul de dragul sigurantei dumneavoastra si al durabilitatii ceainicului.
 
 
Incalzitor plat
 
Apreciaza comoditatea utilizarii unui incalzitor plat incorporat in partea inferioara a ceainicului - calcarul nu se depune pe el ca pe unul traditional. Cu cat sunt mai putine colturi si colturi in rezervorul ceainicului, cu atat apa este mai curata pentru tine si cei dragi.
 
 
Protectie impotriva calcarului
 
Uitati de sedimentele inestetice care incetinesc fierbatorul si afecteaza gustul apei. Sistemul de filtre detasabile va asigura ca interiorul ceainicului ramane curat, fara calcar.
 
 
Fierbatorul se opreste singur!
 
Nu mai asculta nervos fluierul ibricului. Cand apa incepe sa fiarba, dispozitivul se va opri automat. Nu va mai faceti griji dupa ce ati parasit casa sau daca ati oprit fierbatorul.
 
 
Oprire automata cand este scos de pe baza
 
Cand ridicati ibricul cu apa clocotita, dispozitivul se va opri automat. Totul pentru siguranta ta. Apa nu mai fierbe si riscul de oparire este redus.
 
 
Filtru detasabil
 
Scapa de problema apei dure. Filtrul detasabil anticalcar este usor de curatat si previne depunerea calcarului in interiorul ceainicului. Bucurati-va de gustul ceaiului dvs. fara aditivi nedoriti!
 
 
Se potriveste intr-o bucatarie intunecata
 
Detaliile negre sau metalice sunt garantia unei potriviri perfecte cu o bucatarie moderna, intunecata. Designul ceainicului Zelmer se refera si la alte electrocasnice in care domina culorile inchise - poti fi sigur ca electrocasnicele vor crea un intreg aranjament coerent.
 
 
Controler STRIX
 
Cel mai bun controler de calitate este o garantie a durabilitatii dispozitivului. Puteti fi sigur ca energia curge corect de la baza la incalzitor. Obtineti un dispozitiv fara erori de ani de zile.

Detalii tehnice

Caracteristici generalePutere (W)2200
Capacitate (l)1.7
FunctiiOprire automataDa
Indicator nivel apaDa
Protectie supraincalzireDa
Caracteristici tehniceCuloareNegru
Baza rotativaDa
Element de incalzireAscuns
Vezi mai mult