Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Sandwichmaker Zelmer ZSM0002,900 W, 2 felii, Alb
Zelmer Sandwichmaker Zelmer ZSM0002,900 W, 2 felii, Alb Aparat pentru sandvisuri ZSM0002   Aparatul de sandwich ZSM0002 cu o putere de 900 W este solutia perfecta pentru persoanele care apreciaza prepararea rapida si convenabila a mesei. Datorita placilor cu invelis antiaderent, alimentele nu se 4124506
172.99 Out of stock

Sandwichmaker Zelmer ZSM0002,900 W, 2 felii, Alb

COD: [ ZSM0002 ] ID: 4124506

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Sandwichmaker Zelmer ZSM0002,900 W, 2 felii, Alb

Descrierea produsului Sandwichmaker Zelmer ZSM0002,900 W, 2 felii, Alb

Aparat pentru sandvisuri ZSM0002

 

Aparatul de sandwich ZSM0002 cu o putere de 900 W este solutia perfecta pentru persoanele care apreciaza prepararea rapida si convenabila a mesei. Datorita placilor cu invelis antiaderent, alimentele nu se lipesc de dispozitiv, iar carcasa din bachelita asigura siguranta utilizarii. In plus, posibilitatea de depozitare verticala inseamna ca prajitorul nu va ocupa prea mult spatiu in bucatarie. Acesta este un dispozitiv care cu siguranta iti va fi mai usor sa prepari sandvisuri calde si delicioase.

 

Putere de 900 W si control automat al temperaturii

Sandvisorul ZSM0002 cu o putere de 900 W este un dispozitiv de neinlocuit in bucataria dvs. care va permite sa pregatiti rapid si usor sandvisuri delicioase. Datorita controlului automat al temperaturii, poti fi sigur ca gustarile tale vor fi incalzite uniform si bine, ingredientele din interior vor fi calde corespunzator, iar painea va ramane crocanta si nu va fi arsa la exterior.

Incalzitoare de inalta calitate care asigura o prajire uniforma, mentinand in acelasi timp puterea scazuta

Pregatirea sandvisurilor calde nu a fost niciodata atat de usoara! Datorita incalzitoarelor de inalta calitate, prajitorul de paine incalzeste uniform fiecare parte a sandvisului, ceea ce impiedica arderea acestuia sau negatirea corecta. In plus, aceste incalzitoare functioneaza la putere redusa, ceea ce inseamna ca folosesc mai putina energie electrica si sunt mai ecologice.

Placi de acoperire antiaderenta

Un strat special aplicat pe placile gratarului previne lipirea alimentelor. Datorita acestui fapt, sandvisurile nu se lipesc de farfurii, iar acest lucru faciliteaza mentinerea curata a sandvisurilor. Farfuriile cu acest invelis nu necesita utilizarea de grasime sau ulei, ceea ce face ca painea dumneavoastra sa fie mai putin grasa = mai sanatoasa.

Poate fi depozitat vertical

Dispozitivul nostru de sandvisuri a fost special conceput pentru a putea fi depozitat pe verticala. Il vei aprecia, mai ales cand ai spatiu limitat in bucatarie. Cand nu utilizati dispozitivul, il puteti ascunde cu usurinta intr-un dulap.

Detalii tehnice

Caracteristici generalePutere (W)900
Material placiCeramica
AltelePlastic
CuloareAlb
Greutate (Kg)1.7
Vezi mai mult