Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In (Antracit)
Arctic Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In (Antracit) Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In, Antracit   Clasa energetica AEfiecienta energetica este preocuparea noastra permanenta si aceasta masina de spalat rufe se i 4176597
1699.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In (Antracit)

COD: [ APL81221XLAB ] ID: 4176597
  • Servicii evoMAG
1.699,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.699,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In (Antracit)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In (Antracit)

Masina de spalat rufe Arctic APL81221XLAB, 8 kg, 1200 rpm, Clasa A, Motor Silent Inverter, Child Lock, Digital Display, Add-In, Antracit 

 

 

Clasa energetica A

Efiecienta energetica este preocuparea noastra permanenta si aceasta masina de spalat rufe se incadreaza in clasa de eficienta energetica A, cea mai eficienta clasa energetica. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator.

  

Recycled Tub

Pentru a contribui la salvarea mediului inconjurator, am implementat o initiativa prin care utilizam 398 tone de bidoane de plastic reciclate pentru a produce cuvele masinilor de spalat rufe cu Recycled Tub, o tehnologie inovatoare care transforma PET-urile in materiale de inalta calitate.

  

ExtraSteam

Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final, in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceput programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere. ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat.

  

Motor Silent Inverter

Motorul Silent Inverter iti confera linistea de care ai nevoie pentru a petrece timp de calitate cu cei dragi. Un plus de confort de la prima utilizare: eficienta energetica, nivel de zgomot redus prin controlul imbunatatit al turatiei si in acelasi timp poti conta pe durabilitatea motorului stiind ca va trece testul timpului.

  

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Tip afisajLCD
Viteza de centrifugare (rpm)1200
Capacitate de incarcare (kg)8
Clasa de eficienta energeticaA
Clasa eficienta centrifugareB
ProgrameNumar programe18
ProgrameMixt Bumbac Sintetice Prespalare Clatire Stoarcere + Evacuare Articole de iarna Spalare rapida Lana - spalare manuala Anti-pete Eco 40-60 Camasi cu ExtraSteam Jeans/Culori inchise Antialergic cu ExtraSteam Materiale delicate Geci cu puf cu ExtraSteam Rapid+ DrumClean cu ExtraSteam
FunctiiFunctii specialeEco Wash
Add In
Afisare timp ramas
Amanare pornire
Child Lock
Antisifonare
Selector centrifugareDa
Detalii tehniceConsum de apa/ciclu de spalare43
Tip deschidere hublouStanga
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)74
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)47 kWh
Latime (mm)600
Inaltime (mm)845
Adancime (mm)550
CuloareAntracit
Greutate (kg)66
Vezi mai mult