Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive (Antracit)
Bosch Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive (Antracit) Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive, Antracit  Iron Assist: reduce sifonarea cu pana la 50%.Cea mai eficienta clasa energetica A: economiseste energie cu cea mai eficienta clasa energetica A.Active Wat 4168700
4746.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive (Antracit)

COD: [ WGG244ZREU ] ID: 4168700
  • Servicii evoMAG
4.746,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.746,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive (Antracit)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive (Antracit)

Masina de spalat rufe Bosch WGG244ZREU, 9 kg, 1400 rpm, Clasa A, Motor EcoSilence Drive, Antracit

 

 

  • Iron Assist: reduce sifonarea cu pana la 50%.
  • Cea mai eficienta clasa energetica A: economiseste energie cu cea mai eficienta clasa energetica A.
  • Active Water Plus: Pentru o utilizare foarte eficienta a apei, chiar si in cazul incarcaturilor mici, datorita detectarii automate a incarcaturii.
  • Speed Perfect: curatare perfecta cu pana la 65% mai rapida*.
  • Anti-Pete: indeparteaza in mod eficient patru dintre cele mai comune pete.

 

Reduce sifonarea si teancul de rufe de calcat.

Cum sa obtii haine nesifonate cu un efort minim? Iron Assist elibereaza abur pentru articolele proaspat spalate si uscate, in doar 20 de minute.De asemenea, elimina sifonarea de pe o camasa, o rochie sau un pantalon imbracat anterior. Trebuie doar sa introduci articolele in masina si sa lasi Iron Assist sa faca restul. Reduce sifonarea cu pana la 50%* si astfel, scade teancul de haine de calcat.

  

Cea mai eficienta clasa energetica A.

Folosind electrocasnice care economisesc energie, economisesti resurse valoroase.De aceea, este important ca atunci cand achizitionezi un aparat electrocasnic, sa iei in considerare consumul redus de energie si de apa. Eticheta energetica specifica clasei de eficienta (de la A la G), nivelul de zgomot, capacitatea, consumul de energie si de apa al masinii de spalat respective. Datorita sistemului nostru de economisire a energiei de inalta eficienta, masinile noastre de spalat Bosch ating cea mai buna clasa energetica A la fiecare spalare si fara a compromite rezultatele.

  

Curatare perfecta cu pana la 65% mai rapida*.

Cand timpul conteaza, masinile de spalat cu Speed Perfect reduc timpul de spalare cu pana la 65%, fara a compromite rezultatele. Speed Perfect se poate folosi in combinatie cu majoritatea programelor, toate tipurile de incarcaturi si materiale textile.De exemplu, selecteaza programul Mix impreuna cu Speed Perfect si poti spala fara griji pana la 4 kilograme de rufe amestecate in doar 46 de minute.

  

Spalarea potrivita pentru toate tipurile de pete.

Cu sistemul Anti-Pete, masina de spalat rufe cu uscator regleaza automat temperatura, miscarea tamburului si timpul de inmuiere si indeparteaza automant patru dintre cele mai dificile pete. Este modalitatea perfecta de a indeparta petele de unt sau ulei, iarba, vin rosu si sange.

  

Avand functia de reincarcare, nu mai uiti niciun articol.

Ai uitat sa adaugi o soseta sau un tricou ratacit? Nicio problema!Functia de reincarcare iti permite sa adaugi sau sa scoti cu usurinta haine in timpul ciclurilor de spalare*. Trebuie doar sa apesi butonul Reload si sa deschizi usa, apoi adaugi articolele uitate si continui spalarea.

 
  

Masina de spalat cu durata lunga de viata si foarte silentioasa.

Dupa o zi aglomerata, vrei sa te relaxezi si sa te bucuri de linistea casei tale! De aceea, am proiectat EcoSilence Drive™ pentru masinile noastre de spalat. Motorul fara perii, eficient din punct de vedere energetic, reduce frecarea pentru o functionare silentioasa si are in acelasi timp o durata foarte lunga de viata.

  

Spalare puternica, dar delicata.

Hainele tale preferate sau delicate se pot strica spalare dupa spalare. Sistemului unic brevetat Vario Drum spala delicat si eficient orice tip de rufe, distribuind apa uniform, fara a micsora, sifona sau deteriora articolele tale preferate.In functie de programul selectat, designul in forma de picatura si paletele asimetrice rotesc delicat rufele spre centru, indiferent de directia de rotatie. Acest lucru nu asigura doar o spalare intensiva a rufelor mai murdare, ci si o spalare eficienta si rapida a intregii incarcaturi.

  

Economiseste apa cand speli mai putine articole.

Nu conteaza cat de putine haine speli. Tehnologia noastra Active Water Plus ofera rezultate perfecte, utilizand doar cantitatea exacta de apa necesara pentru fiecare spalare. Pentru o utilizare foarte eficienta a apei, chiar si in cazul unor incarcaturi mai mici. Multumita tehnologiei sale extrem de eficiente de gestionare a apei, sarcina exacta este detectata automat si apoi consumul de apa este ajustat cu precizie. Economisesti pana la 50% din apa atunci cand speli incarcaturi mai mici.

 

Afisaj mare, usor de utilizat.

Adio incurcaturi, bucura-te de confort deplin cu masina noastra de spalat cu afisaj LED de mari dimensiuni!Gata cu ecranele mici si neclare sau cu simboluri greu de descifrat. Cu afisajul nostru LED clar si intuitiv, spalatul rufelor nu a fost niciodata mai usor. Bucura-te de controlul fara efort si de designul modern.

  

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Tip afisajMecanic Digital
Viteza de centrifugare (rpm)1400
Capacitate de incarcare (kg)9
Clasa de eficienta energeticaA
Clasa eficienta centrifugareB
ProgrameProgrameBumbac
Eco 40-60
Easy Care
Delicate/Matase
Lana/Spalare manuala
DrumClean
Jeans/ Culori inchise
Evacuare/Centrifugare
Rapid/Mix
Sport
Clatire
Super rapid 30'/15'
FunctiiFunctii specialeDetectare automata a cantitatii Reload DrumClean cu functie de memento Time Delay Speed Perfect Functie Fara centrifugare
Programare intarziataDa, pana la 24 ore
Detalii tehniceTip deschidere hublouStanga
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)71
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)49 kWh
Latime (mm)598
Inaltime (mm)845
Adancime (mm)590
Diametru hublou (cm)32
CuloareAntracit
Greutate (kg)72.1
Vezi mai mult