Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy RP 696BWMRR/1-S, 9 kg, 1600 rpm, Clasa energetica A, 60 cm (Antracit)
Candy Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy RP 696BWMRR/1-S, 9 kg, 1600 rpm, Clasa energetica A, 60 cm (Antracit) Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.Candy RP 696BWMRR/1-S masina de spalat rufe cu incarcare frontala, 9 kg, 1600 rpm, clasa energetica A, Spalare rapida, 60 cm, Antracit RapidO PRO RapidO PRO este cea mai rapida masina de spal 4168850
1899.90 In stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy RP 696BWMRR/1-S, 9 kg, 1600 rpm, Clasa energetica A, 60 cm (Antracit)

COD: [ RP 696BWMRR/1-S ] ID: 4168850
  • Servicii evoMAG
2.299,90 Lei PRP
1.899,90 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 400,00 Lei
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Offer
2.299,90 Lei PRP
1.899,90 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 400,00 Lei
Nou! Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy RP 696BWMRR/1-S, 9 kg, 1600 rpm, Clasa energetica A, 60 cm (Antracit)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Candy RP 696BWMRR/1-S, 9 kg, 1600 rpm, Clasa energetica A, 60 cm (Antracit)

Nota: Aceasta descriere a fost tradusa automat in limba romana.

Candy RP 696BWMRR/1-S masina de spalat rufe cu incarcare frontala, 9 kg, 1600 rpm, clasa energetica A, Spalare rapida, 60 cm, Antracit

RapidO PRO

RapidO PRO este cea mai rapida masina de spalat care economiseste timp datorita rezultatelor sale excelente de spalare: datorita motorului sau inovator Speed-Drive si sistemului Quick&Clean, poate spala o incarcatura completa in doar 39 de minute fara a-si reduce eficienta. Include si noul program Steam Hygiene Plus testat si aprobat de autoritatea BAF, care asigura curatarea in profunzime.

Confort

Designul inovator si ergonomic al Candy RapidO PRO a fost dezvoltat astfel incat spalarea zilnica sa fie complet fara stres. Masina are cea mai mare si cea mai inalta deschidere de incarcare disponibila pe piata, astfel incat incarcarea si descarcarea sunt convenabile si usoare.

Programul Steam Hygiene Plus

Seria RapidO PRO are programul Steam Hygiene Plus*, care este folosit pentru a reduce cutele in timpul spalarii, pentru a facilita calcarea si pentru a elimina mirosurile neplacute. Acest ciclu inovator poate atinge si mentine o temperatura de 60°, lasand hainele profund curate si fara alergeni. * testat si aprobat de autoritatile BAF

Programe rapide

RapidO PRO economiseste timp cu cel mai complet set de programe rapide, pe care le poti cheltui pentru lucrurile pe care le iubesti cel mai mult. Datorita noului motor Speed Drive, puteti reduce timpul de spalare cu pana la 50%, oferind in acelasi timp cele mai bune rezultate.

Noul program Easy Iron Plus 39'

RapidO PRO este echipat cu programul inovator Easy Iron Plus 39', datorita caruia aburul patrunde adanc in imbracaminte, slabind fibrele acesteia. Are trei niveluri de intensitate diferite, reduce cutele, ceea ce reduce semnificativ timpul de calcat.

Curatare rapida

Tehnologia exclusiva Quick&Clean combina apa si detergentul pentru a crea o solutie foarte concentrata. In interiorul tamburului, acesta este distribuit cu un jet de inalta presiune care patrunde adanc in fibrele tesaturii. Aceasta noua tehnologie mareste rezistenta detergentului, facand astfel posibila reducerea temperaturii normale de spalare: puteti obtine rezultatele spalarii anterioare la 40° alegand o spalare la 20°, de la 60° la 40°, si pentru murdaria puternica. pot fi indepartate prin spalare la 60°.

Puteti gasi cu usurinta programul ideal

Alegerea ciclului de spalare potrivit nu a fost niciodata mai usoara. Cu Snap & Wash, poti pur si simplu sa faci o singura fotografie pentru a afla care program se potriveste cel mai bine incarcaturii tale de spalat si culorii tesaturii.

Economisiti timp cu rezultate perfecte

Motorul Speed-Drive Inverter este un motor inovator si durabil fara perii. Este capabil sa mareasca performanta de spalare cu 50% (comparativ cu motorul standard universal), reducand in acelasi timp consumul de energie si vibratiile deranjante.

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Tip afisajDigital
Viteza de centrifugare (rpm)1600
Capacitate de incarcare (kg)9
Clasa de eficienta energeticaA
Clasa eficienta centrifugareB
ProgrameNumar programe16
ProgrameHygiene+, Easy Iron+ 39', Special 39', Spalare la 20°C, Smart Wash, Eco 40-60°C, Lana/Spalare manuala, Mixte & Colorate, Delicate
FunctiiSelector centrifugareDa
Programare intarziataDa, pana la 24 ore
Detalii tehniceConsum de apa/ciclu de spalare46
Tip deschidere hublouStanga
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)78
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)49 kWh
Latime (mm)600
Inaltime (mm)850
Adancime (mm)530
Material cuvaOtel inoxidabil
CuloareAntracit
Greutate (kg)64 kg
Greutate bruta66 kg
Vezi mai mult