Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Masina de spalat rufe cu incarcare frontala NEFF W744GX0EU, 9kg, 1400 rpm, Clasa E, Independent, Speed Perfect, Quick 15, Efficient Silent Drive (Alb)
Neff Masina de spalat rufe cu incarcare frontala NEFF W744GX0EU, 9kg, 1400 rpm, Clasa E, Independent, Speed Perfect, Quick 15, Efficient Silent Drive (Alb) Tehnologia care economiseste cel mai pretios lucru din viata ta: timpul! Atunci cand este activat, Speed Perfect economiseste timp pe durata ciclului de spalare, pentru rufe impecabile cu pana la 65% mai repede. Accelereaza spalatul, ca sa poti bucur 4168691
5499.99 Out of stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala NEFF W744GX0EU, 9kg, 1400 rpm, Clasa E, Independent, Speed Perfect, Quick 15, Efficient Silent Drive (Alb)

COD: [ W744GX0EU ] ID: 4168691
  • Servicii evoMAG
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.499,99 Lei
(TVA inclus)
Masina de spalat rufe cu incarcare frontala NEFF W744GX0EU, 9kg, 1400 rpm, Clasa E, Independent, Speed Perfect, Quick 15, Efficient Silent Drive (Alb)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe cu incarcare frontala NEFF W744GX0EU, 9kg, 1400 rpm, Clasa E, Independent, Speed Perfect, Quick 15, Efficient Silent Drive (Alb)

Tehnologia care economiseste cel mai pretios lucru din viata ta: timpul! Atunci cand este activat, Speed Perfect economiseste timp pe durata ciclului de spalare, pentru rufe impecabile cu pana la 65% mai repede. Accelereaza spalatul, ca sa poti bucura in ritmul tau de lucrurile importante din viata.Tehnologia care economiseste cel mai pretios lucru din viata ta: timpul! Atunci cand este activat, Speed Perfect economiseste timp pe durata ciclului de spalare, pentru rufe impecabile cu pana la 65% mai repede. Accelereaza spalatul, ca sa poti bucura in ritmul tau de lucrurile importante din viata.Timpul este o problema? Nu si pentru masina ta de spalat rufe. Programul nostru Quick 15' spala, clateste si stoarce o incarcare mica de pana la 2 kg de articole usor murdare. Alege 15 minute usor economisit si trateaza acest sfert de ora ca un cadou pentru tine: relaxeaza-te si reincarca-te pentru perioada urmatoare. Masina ta de spalat are grija de rufe - si de programul tau.Motorul face diferenta! Nu numai ca este nespus de silentios in timpul intregului ciclu de spalare, dar are nevoie de mai putina energie si de o durata mai mica a ciclului. Pastrand aceeasi performanta, motorul fara perii si aproape fara uzura este facut sa dureze. O imbunatatire sonora care aduce mai multa energie Zen in casa ta.Ne place sa fim generosi, in special cand vine vorba de spatiu. Display-ul nostru LED face parte din aceasta filozofie. Ecranul iluminat te incurajeaza sa mergi mai departe cu decizii simple: manevreaza aparatul cu simboluri simple si butoane tactile confortabile. In acelasi timp, optiunea noastra de delay(intarziere) la pornire de 24 de ore, duce libertatea la un nou nivel: prestabilita cu 24 de ore inainte. Programeaza masina de spalat rufe cand consideri necesar nu si invers.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Tip afisajTouch screen
Viteza de centrifugare (rpm)1400
Capacitate de incarcare (kg)9
Clasa de eficienta energeticaE
Clasa eficienta centrifugareB
ProgrameProgrameBumbac
Eco 40-60
Easy Care
Delicate/Matase
Lana/Spalare manuala
DrumClean
Camasi/Bluze
Jeans
Outdoor
Evacuare/Centrifugare
Rapid/Mix
clatire
Super rapid 30'/15'
FunctiiSelector centrifugareDa
Programare intarziataDa, pana la 24 ore
Detalii tehniceNivel de zgomot la centrifugare dB(A)71
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)46 kWh
Adancime (mm)845
Vezi mai mult