Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control (Alb)
Samsung Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control (Alb) Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control, Alb  Spalare inteligenta, delicataAI Ecobubble™Te bucuri de o spalare mai eficienta, cu AI Ecobu 4175343
3777.99 In stock
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control (Alb)

COD: [ WW11DG6B25LEU4 ] ID: 4175343
  • Servicii evoMAG
3.777,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 5 zile dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 6 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.777,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control (Alb)

Descrierea produsului Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control (Alb)

Masina de spalat rufe Samsung WW11DG6B25LEU4, 11 kg, 1400 rpm, Clasa A, AI Control, AI Eco Bubble, Motor Digital Inverter, Wifi, AI Energy, Smart Control, Alb

 

Samsung TV Rescan Instructions

 

Spalare inteligenta, delicata

AI Ecobubble™

Te bucuri de o spalare mai eficienta, cu AI Ecobubble™*. Creeaza bule, care elimina cu 24%** mai multa murdarie, chiar si la temperaturi scazute, economisind 70% energie** si asigurand o ingrijire mai buna a tesaturilor, cu 45,5%***. De asemenea, detecteaza tipul de tesatura si optimizeaza cantitatea de bule, timpul de spalare, temperatura si viteza de centrifugare.

 

 

Compacta la exterior, capacitate mare in interior

SpaceMax™

Optimizeaza-ti timpul si spala incarcaturi mai mari, cu o capacitate uriasa, de 11 kg, intr-un cabinet standard, de 600 mm. Un design simplu si plat se imbina perfect cu interioarele moderne si cu mobilierul de bucatarie. Tehnologia SpaceMax™ creeaza, de asemenea, mai mult spatiu in interior, astfel incat poti spala mai mult, inclusiv articole mari, cum sunt cuverturile.

 

 

Economii inteligente de energie

SmartThings AI Energy

Monitorizeaza si controleaza, pentru a reduce consumul de energie al masinii tale de spalat. AI Energy* iti permite sa verifici cu usurinta consumul de energie si sa estimezi factura de energie electrica. Pentru programele care functioneaza in AI Energy**, poate reduce consumul de energie cu pana la 70%*** folosind Ecobubble™, pentru a spala cu apa rece in loc de apa calda si fara a folosi timp suplimentar pentru fiecare ciclu.

 

 

Al Control

Speli usor si eficient, cu un Al Control. Personalizeaza spalarea, prin memorarea obiceiurilor tale, sugerand cicluri si afisand informatii in timp util. Aplicatia SmartThings* ofera sfaturi despre cicluri de spalare, planificarea spalárii si rezolvarea problemelor de service. Pentru a oferi si mai mult confort utilizatorilor, ciclul de spalare se sincronizeaza cu cel de uscare**.

 

 

Super Speed 39 minute

Reduci timpul spalarii rufelor. Super Speed spala in doar 39 de minute*. QuickDrive™ economiseste timp prin miscarea dinamica a hainelor, in timp ce Ecobubble™ asigura o curatare puternica. Timpul de clatire este scurtat folosind Speed Spray, accelerand viteza de centrifugare.

 

 

Igienizeaza-ti hainele cu aburi

Hygiene Steam

Hainele tale merita periodic o curatare profunda si igienica. Hygiene Steam e un program puternic de igienizare cu aburi care indeparteaza murdaria persistenta si 99% dintre bacterii* si alergeni**.

 

 

* Pe baza raportului de testare Intertek pentru ciclul Hygiene Steam. Elimina 99,9% dintre anumite bacterii, inclusiv Staphylococcus aureus si Escherichia coli. Rezultatele individuale pot varia.** Pe baza raportului de testare al Fundatiei Britanice pentru Alergii (BAF) pentru ciclul Hygiene Steam. Elimina alergenii derivati de la acarienii de praf din casa.

 

 

Curatenie deplina in interiorul masinii de spalat

Drum Clean

Pastreaza interiorul masinii tale de spalat curat igienic. Drum Clean elimina 99,9% din bacteriile cauzatoare de miros* din tambur. Nu ai nevoie de detergent dur sau costisitor, deoarece foloseste o combinatie de inmuiere, pulsatie si centrifugare de mare viteza. Si te notifica automat cand are nevoie de curatare**

 

* Elimina 99,9% din bacterii din interiorul masinii de spalat. Bazat pe testarea Intertek a ciclului Drum Clean. ** Ofera o notificare dupa fiecare 40 de cicluri.

  

Cel mai curat sertar din casa

Sertarul StayClean

Au trecut zilele in care detergentul era irosit si aveai in plus si sarcina obositoare de a curata sertarul detergentului. Sertarul StayClean pentru detergent este clatit eficient, cu ajutorul unui sistem special de evacuare a apei. Deci, scapi de reziduurile inestetice de detergent, iar tava ramane mereu curata si igienizata.

  

Un program fara pata

Bubble Soak

Cu un simplu buton, functia Bubble Soak te ajuta sa scoti numeroase tipuri de pete persistente. Indiferent daca este vorba de bumbac, material sintetic sau de haine pentru bebelusi, adaugati 30 de minute Bubble Soak la orice program preferat prin simpla apasare a unui buton. Hainele sunt inmuiate in intregime in bule active, asa ca orice urme de murdarie si pete vor fi indepartate mult mai eficient*.

 

*Testat in conformitate cu IEC 60456 Editia a 5-a/ incarcare 8 kg/ spalare Bubble Soak vs. bumbac 40/60 °C, sintetice 60 °C si denim 40 °C, fara Bubble Soak.

 

 

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsMasina de spalat
Tip incarcareFrontala
Tip afisajMecanic Digital
Viteza de centrifugare (rpm)1400
Capacitate de incarcare (kg)11
Clasa de eficienta energeticaA
Clasa eficienta centrifugareB
ProgrameNumar programe23
Program prespalareDa
ProgrameEco 40-60
15' Quick Wash
Baby Care
Cloudy Day
Colours
Denim
Drum Clean+
Intense Cold
Outdoor
Shirts
Sintetice
Lana
Super Speed
Active Wear
Lenjerie de pat
Bumbac
Rufe delicate
Drain/Spin
Hygiene Steam
Less Microfiber
Clatire + stoarcere
Silent Wash
Prosoape
FunctiiFunctii specialeBluetooth Iluminare tambur Wi-Fi Steam Washing Lens Refresh I-Time Smart Detecting
Selector centrifugareDa
Programare intarziataDa
Detalii tehniceConsum de apa/ciclu de spalare54
Tip deschidere hublouStanga
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A)72
Consum energie la 100 cicluri spalare (kWh)48 kWh
Latime (mm)600
Inaltime (mm)850
Adancime (mm)600
Dimensiune pachet (mm)670 x 890 x 688
CuloareAlb
Greutate (kg)72 kg
Greutate bruta74
Vezi mai mult