Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa E (Gri)
Studio casa Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa E (Gri) Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa eficienta energetica E, Gri Spala vasele mai rapid si mai eficient cu o masina de spalat vase de la Studio Casa! Descopera acum masina de spalat 4170564
2659.99 In stock
Clasa energetica noua: Afla tot ce trebuie sa stii despre modificarile de pe eticheta energetica vezi detalii
Atentie! Acest produs beneficiaza de verificare colet. Insistam asupra verificarii integritatii ambalajului, produsului, accesoriilor in momentul preluarii de la agentul de curierat. Pentru mai multe info consultati politica de livrare / termenii si conditiile

Nou! Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa E (Gri)

COD: [ SC60BLANCA ] ID: 4170564
2.659,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.659,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa E (Gri)

Descrierea produsului Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa E (Gri)

Masina de spalat vase incorporabila Studio Casa SC Blanca Plus, 14 seturi, 4 programe, Aqua Stop, 60 cm, Clasa eficienta energetica E, Gri

Spala vasele mai rapid si mai eficient cu o masina de spalat vase de la Studio Casa!

Descopera acum masina de spalat vase incorporabila SC Blanca Plus de la Studio Casa si transforma rutina de curatenie intr-o experienta placuta si simpla! Cu aceasta masina de spalat vase, vei putea sa te bucuri de timpul tau liber, in timp ce vasele tale sunt curatate in mod eficient si rapid.

Performanta energetica E

Cu cele 4 programe de spalare disponibile si clasificare energetica E, vei beneficia de rezultate remarcabile in curatarea vaselor tale, economisind in acelasi timp energie si apa. Nu vei mai pierde timp si energie cu spalarea manuala a vaselor daca alegi solutia inteligenta si practica pentru intreaga ta familie! Beneficiind de tehnologie avansata, masina de spalat vase Studio Casa are un consum redus de energie si apa, contribuind la protejarea mediului inconjurator si la economisirea costurilor de intretinere.

Program ECO

Prin utilizarea programului ECO, masina de spalat vase va ajusta temperatura apei si durata ciclului de spalare pentru a minimiza consumul de energie si apa. De obicei, acest program utilizeaza o temperatura mai redusa a apei si o perioada mai lunga de spalare pentru a asigura o curatare adecvata a vaselor, reducand in acelasi timp impactul asupra mediului si costurile asociate cu consumul de energie si apa.


Functia Aqua Stop

Este conceputa pentru a proteja impotriva scurgerilor si avarierilor cauzate de apa. Ea consta intr-un sistem de siguranta integrat, care detecteaza scurgerile de apa si opreste alimentarea cu apa catre masina pentru a preveni eventualele inundatii sau deteriorari ale locuintei.

Programare intarziata

Permite utilizatorilor sa programeze inceperea ciclului de spalare la o anumita ora ulterioara din ziua respectiva. Aceasta functie poate fi utila in situatiile in care doriti sa va asigurati ca ciclul de spalare se finalizeaza intr-un anumit moment al zilei, cum ar fi inainte de a ajunge acasa sau dimineata devreme. Functia de programare intarziata ofera flexibilitate si comoditate in utilizarea masinii de spalat vase, permitand utilizatorilor sa programeze ciclurile de spalare sa se desfasoare la momentul potrivit pentru ei, fara a fi nevoie sa supravegheze procesul.

Functia de incarcare la jumatate


Aceasta functie este conceputa pentru a economisi resurse si pentru a reduce consumul de energie si apa atunci cand nu este necesar sa folositi intreaga capacitate a masinii de spalat vase. Atunci cand utilizati functia de incarcare la jumatate, masina de spalat vase ajusteaza automat durata ciclului si cantitatea de apa utilizata in functie de volumul de vase incarcate in masina. Astfel, puteti sa spalati o cantitate mai mica de vase fara a risipi resursele si fara a compromite eficienta procesului de spalare.

CARACTERISTICI TEHNICE

Cod SC60BLANCA
Capacitate 14
Panou de comanda Electronic, integrat
Indicator LED Clatire
Sare
Sfarsit de program
Eroare


Numar de programe Rapid
Eco 45°C
90 min
Intensiv


Functii AQUA STOP
Programare intarziata
Incarcare la jumatate


Nivel zgomot 49 dB
Dimensiuni (LxlxH) 59.8 x 55 x 81.5 cm
Culoare Gri
Material cuva Inox
Accesorii Cos tacamuri
Suport pahare
Compartiment detergent
Compartiment sare
Nivele temperatura 4
Filtru auto-curatare Nu
Conexiune apa calda Nu
Clasa energetica E
Clasa de eficienta la uscare E
Consum energie/ciclu spalare 0,92 kWh
Consum apa/ ciclu spalare 11 L

Detalii tehnice

Caracteristici generaleCapacitate (seturi)14
Clasa de eficienta energeticaE
Numar de programe4
Tip afisajElectronic
Tip incorporareComplet incorporabila
Nivele de temperatura4
Programe si optiuniProgram intensivDa
Program rapidDa
Program Bio/Eco45°C
ConsumPutere (W)1800
Consum de apa (l/ciclu)11
Date tehniceNivel de zgomot dB(A)49
Latime (mm) 598
Inaltime (mm)815
Adancime (mm)550
CuloareGri
Vezi mai mult