Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 TDA30Easy, 2400 W, Talpa Ceranium-Glissee, EasyComfort & i-Temp, 0.32 l, 180 g/min, Sensorsecure, Negru/Gri
Bosch Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 TDA30Easy, 2400 W, Talpa Ceranium-Glissee, EasyComfort & i-Temp, 0.32 l, 180 g/min, Sensorsecure, Negru/Gri TDA30EASY EasyComfort: pentru maximum de comfort. Fara nevoia de a mai ajusta temperatura fierului de calcat. SensorSecure: aparatul se opreste automat atunci cand este lasat din mana, si se reincalzeste rapid atunci cand este ridicat. QuickFilling: orific 3797690
350.99 Out of stock

Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 TDA30Easy, 2400 W, Talpa Ceranium-Glissee, EasyComfort & i-Temp, 0.32 l, 180 g/min, Sensorsecure, Negru/Gri

COD: [ TDA30EASY ] ID: 3797690
350,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
350,99 Lei
(TVA inclus)
Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 TDA30Easy, 2400 W, Talpa Ceranium-Glissee, EasyComfort & i-Temp, 0.32 l, 180 g/min, Sensorsecure, Negru/Gri

Descrierea produsului Fier de calcat Bosch Sensixx'x DA30 TDA30Easy, 2400 W, Talpa Ceranium-Glissee, EasyComfort & i-Temp, 0.32 l, 180 g/min, Sensorsecure, Negru/Gri

EasyComfort: pentru maximum de comfort. Fara nevoia de a mai ajusta temperatura fierului de calcat.
SensorSecure: aparatul se opreste automat atunci cand este lasat din mana, si se reincalzeste rapid atunci cand este ridicat.
QuickFilling: orificiu mare cu capac pentru alimentare rezervor apa - umplere / golire rapida si usoara.
 
MultiDirectional: calca rufele in toate directiile
 
Satisfactie pe toate planurile: un grad ridicat de flexibilitate iti garanteaza rezultate perfecte cu tesaturi fara nici o cuta. Acest lucru este posibil datorita talpii multidirectionale - o adevarata inovatie si un ajutor real la calcatul rufelor, care va aduce, cu siguranta, un zambet pe fata ta.
 
 
i-Temp: intotdeauna la setarea potrivita.
 
i-Temp este o functie care permite calcatul rapid si sigur cu o singura temperatura — fara sa fie nevoie sa te gandesti prea mult sau sa schimbi vreo setare. Cel mai bun lucru este acela ca te poti bucura de aceasta functie confortabila cu toate tesaturile care se pot calca.
 
 
DripStop: fara risc de urme de apa.
 
Functia DripStop este o comanda incorporata in fierul de calcat care controleaza in mod independent temperatura debitului de apa. Aceasta previne picaturile de apa si urmele inestetice de apa pe tesaturi. In fond, nu este nimic mai neplacut decat sa trebuiasca sa pui o haina inapoi in cosul cu rufe pentru spalat in loc sa o pui in teancul de rufe calcate. DripStop functioneaza si la temperaturi scazute.
 
 
3AntiCalc: pregatit sa functioneze mai mult timp.
 
Toate lucrurile bune vin in serii de trei - aceasta se aplica si duratei de functionare a unui aparat de calcat. Functia 3AntiCalc, asa cum implica si numele, este o functie tripla ce cuprinde SelfClean, CalcnClean si un Sistem AntiCalc incorporat. Acesta previne in mod eficient acumularea depunerilor de calcar in aparat si creste in mod sigur durata de functionare a fierului de calcat Bosch.
 
 
CeraniumGlissee: pentru o mai buna alunecare.
 
Talpa speciala cu designul sau cu 3 zone garanteaza distributia ideala a aburilor si alunecare maxima. Tehnologia cu trei zone de calcare include procese de umezire, uscare si netezire. Procesul de calcare impreuna cu dispunerea sofisticata a canalelor pentru aburi face aceasta activitate casnica semnificativ mai confortabila si mai putin stresanta.
 
 
Sistemul AdvancedSteam: abur pentru profesionisti.
 
Nu lasa nimic la voia intamplarii cand vine vorba de calcat. Te poti baza pe sistemul nostru inovator AdvancedSteam cu o putere de iesire a aburului optima. Acesta permite o distributie tintita a aburului peste tesatura si patrunderea profunda in aceasta. Cum? Utilizand un sistem rafinat si interactiunea canalelor, a orificiilor de iesire si a ghidajelor de abur. Acest abur tintit face calcatul mai usor si determina atingerea mai rapida a obiectivului tau: un teanc de rufe calcate.
 
 
 
Maximum 2400 W
 
O buna premisa pentru incalzirea rapida atat a statiilor de calcat cat si a fiarelor de calcat cu aburi este o putere intre 2400 si 2500 W.
 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleProducatorBosch
ModelTDA30EASY
Putere (W)2400
Capacitate rezervor apa (l)0.32
Anti-calcarDa
TalpaCeranium-Glissee
FunctiiDebit de abur (g/min)40
Jet de abur (g/min)180
Auto-curatareDa
Anti-picurareDa
Oprire automataDa
Caracteristici fiziceCuloareAlb/Negru
Greutate (Kg)1.5
Lungime cablu alimentare (m)2
Dimensiuni (mm)290 x 150 x 121
Vezi mai mult