Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ventilator cu picior Esperanza EHF001WW, 50W (Alb)
Esperanza Ventilator cu picior Esperanza EHF001WW, 50W (Alb) Cu picior Acest model de ventilator va va mentine racoros pe timp cald. Dispozitivul va seta aerul in miscare si va directiona o explozie rece catre un punct selectat din camera.   Acest lucru va va permite sa obtineti efectul unui aer mai rece si mai proasp 3585582
123.99 In stock

Ventilator cu picior Esperanza EHF001WW, 50W (Alb)

COD: [ ELDEHF001WW ] ID: 3585582
123,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat oricand, in timpul orelor de program.
Livrare prin curier:Se livreaza poimaine pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
123,99 Lei
(TVA inclus)
Ventilator cu picior Esperanza EHF001WW, 50W (Alb)

Descrierea produsului Ventilator cu picior Esperanza EHF001WW, 50W (Alb)

Acest model de ventilator va va mentine racoros pe timp cald. Dispozitivul va seta aerul in miscare si va directiona o explozie rece catre un punct selectat din camera.
 
Acest lucru va va permite sa obtineti efectul unui aer mai rece si mai proaspat. Eficienta ridicata a ventilatorului va asigura parametrii optimi pentru functionarea acasa sau la birou.
 
Uitati de caldura deranjanta, alegeti o metoda dovedita de racire cu un ventilator.
 
 
Tip: podea
Modelul de pardoseala al acestui dispozitiv si dimensiunile sale compacte il fac o alegere excelenta chiar si pentru incaperile mici. Acest echipament poate fi asezat direct pe podea in orice loc - dispozitivul are o structura stabila si este finisat pentru a nu zgaria podeaua.
 
Protectie la supraincalzire
Dispozitivul a fost echipat cu o protectie eficienta impotriva supraincalzirii, ceea ce face utilizarea sa mult mai sigura. Sistemul de protectie impotriva supraincalzirii monitorizeaza temperatura dispozitivului si poate chiar intrerupe alimentarea cu energie electrica, daca este necesar, pentru a proteja echipamentul de avarii.
 
 
Reglarea vitezei
Reglati parametrii optimi de functionare ai dispozitivului in functie de nevoile dvs. datorita optiunii de reglare a vitezei. In acest fel, puteti schimba rapid si usor modul de operare intr-un mod mai intens sau mai slab - in functie de nevoile dvs., de temperatura ambientala curenta sau de dimensiunea interiorului. Controlul vitezei este convenabil si complet intuitiv.a

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelCu picior
UtilizareInterior
Diametru elice (cm)40
Numar viteze3
Inaltime (cm)130
AlteleOscilare
Vezi mai mult