Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ventilator cu picior Rowenta VU4210F2 Mosquito Protect, dispozitiv cu lichid impotriva tantarilor, 3 viteze, 60W (Alb/Albastru)
Rowenta Ventilator cu picior Rowenta VU4210F2 Mosquito Protect, dispozitiv cu lichid impotriva tantarilor, 3 viteze, 60W (Alb/Albastru) Cu picior Racoreste-te si protejeaza-te de tantari in acelasi timp!     Cu Mosquito Protect, te racoresti si esti in acelasi timp protejat impotriva tantarilor. Datorita combinatiei dintre fluxul de aer racoritor si lichidul anti-tantari, ventilatorul 3790485
322.99 Out of stock

Ventilator cu picior Rowenta VU4210F2 Mosquito Protect, dispozitiv cu lichid impotriva tantarilor, 3 viteze, 60W (Alb/Albastru)

COD: [ VU4210F2 ] ID: 3790485
322,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
322,99 Lei
(TVA inclus)
Ventilator cu picior Rowenta VU4210F2 Mosquito Protect, dispozitiv cu lichid impotriva tantarilor, 3 viteze, 60W (Alb/Albastru)

Descrierea produsului Ventilator cu picior Rowenta VU4210F2 Mosquito Protect, dispozitiv cu lichid impotriva tantarilor, 3 viteze, 60W (Alb/Albastru)

Racoreste-te si protejeaza-te de tantari in acelasi timp!
 
 
Cu Mosquito Protect, te racoresti si esti in acelasi timp protejat impotriva tantarilor. Datorita combinatiei dintre fluxul de aer racoritor si lichidul anti-tantari, ventilatorul Ultimate Protect asigura o protectie mai buna impotriva tantarilor, si o difuzie optimizata pentru toata suprafata incaperii. Este compatibil cu majoritatea lichidelor anti-tantari disponibile pe piata si asigura protectie timp de cateva saptamani, in functie de utilizare. Cu un flux de aer puternic si 3 setari de viteza ajustabile, Ultimate Protect ofera o senzatie racoritoare placuta. Poti ajusta inaltimea ventilatorului din stativul telescopic, iar datorita grilei de protectie a paletelor, il poti utiliza in siguranta fara grija unor posibile accidentari ale copiilor. Cu Mosquito Protect te bucuri de o senzatie racoritoare, fara nicio grija.
 
Eficienta extrema impotriva tantarilor
 
 
Mai eficient decat un aparat electric impotriva tantarilor, ventilatorul cu lichid impotriva tantarilor te scapa de tantarii din casa ,chiar si noaptea, intr-un mod mult mai eficient.
 
Protectie de lunga durata
 
 
Tehnologia pe baza de lichid este mult mai durabila decat tabletele anti-tantari. Nu este nevoie sa schimbi sticluta in fiecare zi. In functie de utilizare, poti pastra acelasi recipient saptamani intregi.
 
Ergonomic si usor de utilizat
 
 
Sticluta cu lichid anti-tantari se instaleaza si se schimba foarte usor.
 
Compatibil cu majoritatea solutiilor anti-tantari de pe piata
 
 
Mosquito Protect este compatibil cu majoritatea solutiilor impotriva tantarilor de pe piata, precum Raid sau Baygon. Este prevazut cu un adaptor, pentru cazul in care recipientul cu solutia preferata are o alta dimensiune.
 
Flux de aer puternic
 
 
Fluxul de aer puternic de pana la 55 m3/min asigura o senzatie racoritoare si placuta.
 
3 trepte de viteza
 
 
3 trepte de viteza ajustabile pentru a se adapta tuturor nevoilor tale.
 
Orientare si rotatie
 
 
Datorita orientarii reglabile a fluxului de aer si rotatiei automate, asigura o difuzie mai buna a aerului in incapere.
 
Grila de protectie pentru copii
 
 
Copiii sunt in siguranta, neavand acces la palete datorita grilei robuste de protectie.
 
Inaltime ajustabila
 
 
Poti ajusta inaltimea ventilatorului din stativul telescopic.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleModelCu picior
Putere (W)60
Diametru elice (cm)40
Diametru gratar40
ComutatorDa
Numar viteze3
Inaltime (cm)145
CuloareAlb/Albastru
Vezi mai mult