Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Blender Albatros BM704RED, 700 W, 2 Viteze, Pulse (Rosu)
Albatros Blender Albatros BM704RED, 700 W, 2 Viteze, Pulse (Rosu) Blender de masa BM704RED     Partenerul de incredere in bucatarie Versatil, puternic si performant, blenderul Albatros BM704RED este alegerea ta ideala din bucatarie! Cu un design practic si elegant, motor puternic si cutit din inox, acesta 3816481
137.99 In stock

Blender Albatros BM704RED, 700 W, 2 Viteze, Pulse (Rosu)

COD: [ BM704RED ] ID: 3816481
137,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
137,99 Lei
(TVA inclus)
Blender Albatros BM704RED, 700 W, 2 Viteze, Pulse (Rosu)

Descrierea produsului Blender Albatros BM704RED, 700 W, 2 Viteze, Pulse (Rosu)

Blender de masa BM704RED

 

 

Partenerul de incredere in bucatarie

Versatil, puternic si performant, blenderul Albatros BM704RED este alegerea ta ideala din bucatarie! Cu un design practic si elegant, motor puternic si cutit din inox, acesta te ajuta sa maruntesti ingredientele pentru mancarea preferata sau sa prepari un smoothie delicios in doar cateva secunde.

 

 

 

 

Motor puternic - 700 W

 

Blenderul Albatros BM704RED este echipat cu un motor puternic, care asigura o putere de mixare optima pentru a obtine rezultate rapide si uniforme. Indiferent daca doriti sa preparati smoothie-uri cremoase, sa amestecati sosuri sau sa maruntiti ingredientele pentru o supa delicioasa, acest blender este capabil sa faca fata cu brio tuturor acestor sarcini.

 

Vas 1,2 litri

 

Aparatul vine cu un vas rezistent, cu o capacitate generoasa, care iti permite sa preparati cantitati mari de alimente sau bauturi intr-o singura runda. Vasul este prevazut cu masuratori clare, pentru a ajuta in dozarea ingredientelor cu precizie.

 

Lama din inox

 

Lama din inox iti asigura performanta si durabilitate. Fructele, legumele sau gheata vor fi maruntite rapid iar tu te vei bucura de cele mai bune rezultate.

 

2 viteze + Pulse

 

Blenderul Albatros BM704RED dispune de 2 setari de viteza care iti permite sa ajustezi puterea si viteza de mixare in functie de nevoile tale. De asemenea, acesta este echipat cu un sistem de siguranta care previne pornirea accidentala si asigura o utilizare in deplina siguranta.

 

Maruntire gheata

 

Cauta cele mai interesante retete de cocktail-uri pentru ca acum este mai simpla ca oricand prepararea lor! Blenderul Albatros te ajuta sa maruntesti gheata simplu si rapid.

 

Curatare fara efort

 

Curatarea blenderului Albatros BM704RED este usoara si rapida. Componentele sale pot fi demontate si spalate in masina de spalat vase sau manual, pentru a va economisi timp si efort.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip aparatBlender
Putere (W)700
Trepte viteze2 + Pulse
Capacitate (l)1.2
FunctiiMacinare
Zdrobire gheata
Maruntire
Material cutiteInox
Material bolPlastic
Detalii tehniceCuloareRosu
Greutate (Kg)2.5
Vezi mai mult