Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body
Canon Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body  Canon EOS R6Indiferent ce si cum fotografiati, EOS R6 va permite sa va folositi creativitatea in moduri la care nu v-ati fi gandit ca sunt posibile. Viteza autentica. Mirrorless 3860836
13399.99 Out of stock

Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body

COD: [ 4082C044AA ] ID: 3860836
13.399,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
13.399,99 Lei
(TVA inclus)
Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body

Descrierea produsului Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body

Aparat Foto Mirorless Canon EOS R6, Full-Frame, 20.1 MP, 4K, Wi-Fi, Body

 

 

Canon EOS R6

Indiferent ce si cum fotografiati, EOS R6 va permite sa va folositi creativitatea in moduri la care nu v-ati fi gandit ca sunt posibile.

 

Viteza autentica. Mirrorless autentic.

Exceptionalul EOS R6 dispune de tehnologie care va va face sa va indragostiti de fotografie de fiecare data. Vizualizati si fotografiati subiectii in moduri complet noi si conferiti o noua dimensiune povestirii dumneavoastra vizuale.

 

Nu ratati niciun moment. Nu faceti niciun zgomot.

EOS R6 va ofera mai multe ocazii de a surprinde momentul perfect. Fotografiati actiunea silentios la o viteza incredibila de 20 de cadre pe secunda, surprinzand momentele efemere abia perceptibile pentru ochiul uman.

 

 

Videoclipuri superbe pana la 4 K, de 60 cps si Full HD la 120 cps, toate cu Dual Pixel CMOS AF

EOS R6 dispune de specificatii video care pot sustine un flux de lucru serios pentru realizarea de filme. Optiunile Canon Log si HDR PQ ajuta videografii sa surprinda un interval dinamic mai mare, iar inregistrarea la 4:2:2 pe 10 biti, de inalta calitate, este sustinuta la nivel intern de slotul pentru doua carduri de memorie SD UHS-II.

 

Aparatul foto hibrid perfect

Indiferent ce si cum fotografiati, EOS R6 va duce creativitatea la noi niveluri. Indiferent ca este vorba de fotografii sau filme, cu persoane sau locuri, actiune sau calatorii, natura moarta sau natura salbatica – combinatia de viteza, calitate a imaginii si flexibilitate pe care o ofera aparatul EOS R6 il fac instrumentul perfect pentru crearea de continut.

 

Cea mai buna stabilizare a imaginii din lume: 8 stopuri

Imaginati-va ca puteti sa fotografiati cu aparatul in mana la timpi de expunere de patru secunde, estompand apa in peisaje si oamenii de pe strazi, fara a utiliza un trepied. Aceasta este libertatea creativa la care va puteti astepta de la EOS R6. 

Un stabilizator de imagine incorporat pe cinci axe ofera pana la 8 stopuri de protectie impotriva tremurului aparatului foto. Iar cand montati pe aparat un obiectiv RF cu sistem IS optic (cu exceptia RF 600MM F11 IS STM si RF 800MM F11 IS STM), cele doua sisteme vor functiona in tandem pentru a asigura un avantaj incredibil, echivalent cu pana la 8 stopuri.

Sistemul IS integrat in aparatul foto si cel de pe obiectiv stabilizeaza si filmarea, iar al treilea sistem, Movie Digital IS, asigura un nivel suplimentar de stabilizare si rezultate cu aspect profesional.

 

Cea mai rapida focalizare automata din lume urmareste subiectii cu incredere

Sistemul Dual Pixel CMOS AF II al aparatului EOS R6 este controlat de un procesor DIGIC X care utilizeaza inteligenta artificiala cu deep-learning, pentru recunoasterea si urmarirea avansata a subiectilor. Atat ochii, cat si fata si capul pot fi recunoscute cu noi niveluri de precizie. De asemenea, aparatul foto poate identifica pisici, caini si pasari, ajutandu-va sa mentineti focalizati clar subiectii care se misca rapid – unul dintre cele mai dificile aspecte in fotografia de natura salbatica si domestica.

 

 

Rapid si usor de utilizat, de prima data cand il luati in mana

Dorim sa aveti posibilitatea de a da frau liber creativitatii, de aceea EOS R6 a fost conceput sa ofere senzatia de aparat foto cat mai intuitiv si conectat posibil.

 

 

 

 

 

Detalii tehnice

Tipul aparatului fotoTipBody doar corp
Calitatea ImaginiiRezolutie efectiva (Mp)20.1
Senzor imagineCMOS
Dimensiune senzor (mm)35.9 x 23.9
Format inregistrareRAW RAW + JPEG JPEG/HEIF RAW + HEIF
Rezolutii imagine (pixeli)5472 x 3648 5472 x 3072 4864 x 3648 3648 x 3648
Rezolutii filmare (pixeli)4K
Control expunereSensibilitate ISO100 - 102400
Tip obturatorObturator in plan focal controlat electronic si functie de obturator electronic pe senzor
Balans de albBlit Personalizat Setare temperatura de culoare Cloudy Daylight Lumina alba fluorescenta AWB Tungsten light
BlitBlit incorporatDa
Control blit externE-TTL II
Moduri sincronizare blitBlocare expunere cu blit Sincronizare cu a doua cortina prin Speedlite Suport de prindere
Memorie si alimentareSuport stocareSD SDXC SDHC
AlimentareLi-ion reincarcabila LP-E6NH inclus
Intrare / IesireConectivitate PCBluetooth, Wi-Fi, HDMI-D, USB-C
DisplayVizor OpticElectronic
Caracteristici fiziceGreutate598 g
Vezi mai mult