Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Camera de actiune GoPro Hero12 Black Holiday Bundle, 5.3K60 27 MP Procesor GP2 HyperSmooth 6.0, baterie, prindere cap, monopied flotabil (Negru)
Gopro Camera de actiune GoPro Hero12 Black Holiday Bundle, 5.3K60 27 MP Procesor GP2 HyperSmooth 6.0, baterie, prindere cap, monopied flotabil (Negru) HERO 12 Black O creștere a duratei de viață și a stabilității bateriei   În timp ce GoPro HERO12 Black are un hardware similar cu predecesorul său - un senzor de imagine de 27 MP capabil să înregistreze video 5.3K60 - durata de viață îmbunătățit 4125803
2299.99 Out of stock

Camera de actiune GoPro Hero12 Black Holiday Bundle, 5.3K60 27 MP Procesor GP2 HyperSmooth 6.0, baterie, prindere cap, monopied flotabil (Negru)

COD: [ goprh12bub ] ID: 4125803
2.299,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.299,99 Lei
(TVA inclus)
Camera de actiune GoPro Hero12 Black Holiday Bundle, 5.3K60 27 MP Procesor GP2 HyperSmooth 6.0, baterie, prindere cap, monopied flotabil (Negru)

Descrierea produsului Camera de actiune GoPro Hero12 Black Holiday Bundle, 5.3K60 27 MP Procesor GP2 HyperSmooth 6.0, baterie, prindere cap, monopied flotabil (Negru)

O creștere a duratei de viață și a stabilității bateriei

 

În timp ce GoPro HERO12 Black are un hardware similar cu predecesorul său - un senzor de imagine de 27 MP capabil să înregistreze video 5.3K60 - durata de viață îmbunătățită a bateriei, tehnologia HyperSmooth 6.0 și Bluetooth wireless extins și mai mult. Senzorul de imagine poate captura cu ușurință fotografii RAW de 27 MP, precum și videoclipuri 5.3K60, 4K120 și 2.7K240. Stabilizarea digitală a imaginii HyperSmooth 6.0 cu AutoBoost asigură că filmările dvs. rămân de înaltă calitate, reducând în același timp decuparea imaginii. HERO12 are, de asemenea, un management îmbunătățit al energiei pentru a înregistra continuu video de 2 ori mai rapid decât modelele anterioare.
 
 

 

 

Imagini HDR de înaltă calitate
 
HDR activat atât pentru video (5,3K și 4K) cât și pentru modurile foto, pentru a reda mai multe detalii în umbre și lumini. Capturați videoclipuri de până la 5.3K60 sau fotografii RAW de până la 27MP cu detalii clare și calitate a imaginii cinematografice. Puteți chiar să obțineți cadre de 24,7 MP din videoclipuri folosind aplicația Quik. Înregistrați videoclipuri de 2,7K la o rată de 240 de cadre pentru redare cu încetinitorul de 8x.
 
 
HyperSmooth 6.0 cu AutoBoost
 
HyperSmooth 6.0 actualizat oferă performanță AutoBoost care reduce decuparea imaginii, care altfel ar putea compromite încadrarea. Blocarea orizontului 360° vă menține filmările stabile și nivelate, chiar dacă camera dvs. se rotește complet.
 
 
Conectivitate audio Bluetooth
 
Conectați HERO12 la dispozitive Bluetooth compatibile, cum ar fi un microfon fără fir, pentru a înregistra sunet îmbunătățit. Puteți chiar să conectați căști fără fir pentru a monitoriza sunetul înregistrat sau pentru a facilita comenzile vocale în setări zgomotoase. Ascultați alertele camerei prin căști pentru a confirma că HERO12 a primit comanda.
 
 
Moduri de control Pro sau Easy
 
Alegeți între simplitatea îndreptați și fotografiați sau controlul complet al camerei folosind cele două moduri de control ale HERO12. Controlul ușor vă permite să încadrați fotografia și să apăsați butonul declanșator pentru o soluție de fotografiere unică. Atingeți ecranul tactil din spate de 2,27 inchi pentru a comuta între fotografiile cu ecran lat și mobile, încetinitorul, efectele nocturne și alte ajustări. Comenzile Pro deblochează capacitatea de a regla fin toate modurile, setările și funcțiile pentru a le seta apoi ca presetare.
 
 
Durată de viață îmbunătățită a bateriei
 
HERO12 are o eficiență mai bună a bateriei care, în combinație cu bateria Enduro, oferă o creștere de 2 ori a longevității puterii în comparație cu modelul anterior. Înregistrați înregistrări continue la 5,3K60 timp de 70 de minute sau videoclipuri la 1080p30 timp de peste 1,5 ore.
 
 
Noi instrumente de interval
 
Setați instrumentul foto cu intervale pentru a surprinde toată acțiunea la intervale fixe în timp ce vă exersați swing-ul de tenis sau faceți lovituri la poartă. HingSight captează până la 30 de secunde de filmare înainte de a înregistra, așa că, chiar dacă apăsați declanșatorul prea târziu, nu ratați nicio fotografie. Captură programată pornește GoPro și înregistrează o fotografie cu până la 24 de ore în avans pentru fotografii ușoare. Duration Capture înregistrează clipuri video de la 15 secunde la 3 ore.
 
 
Efecte de noapte și interval de timp
 
Star Trails folosește rotația Pământului pentru a crea urme de lumină cu stelele de pe cer.
Light Painting transformă lumina în mișcare în pensule.
Vehicle Light Trails înregistrează mișcarea semafoarelor pe timp de noapte.
 
 
Sincronizare cod de timp
 
Dacă dețineți mai mult de un HERO12, puteți sincroniza cu ușurință codul de timp al camerei pentru a facilita editarea cu mai multe camere. Această funcție este compatibilă cu Final Cut Pro, Adobe Premiere și alte programe de editare pentru a eficientiza post-producția.
 
 
Mai multe caracteristici îmbunătățite
 
Alegeți între captarea culorii pe 8 biți sau pe 10 biți pentru gradări mai fine în filmarea dvs.
Obiectivul digital HyperView exclusiv GoPro preia imaginile cu raportul de aspect de 8:7 capturate de noul senzor de imagine și le oferă ca o fotografie cu unghi larg 16:9 pentru videoclipuri POV captivante.
Conectați-vă HERO12 atunci când vă conectați la Wi-Fi de acasă și încărcați automat filmările în cloud. Un videoclip evidențiat este trimis pe telefon și apoi poate fi editat cu muzică și efecte sincronizate cu ritmul.
 
 
Aplicația GoPro Quik
 
Instrumentele ușor de utilizat vă permit să editați materialul video, să modificați videoclipurile evidențiate generate automat sau să vă creați propriile videoclipuri de la zero. Schimbați lentilele digitale după înregistrare, măriți cele mai bune cadre și creați miniaturi pentru următoarea postare pe rețelele sociale sau videoclipul YouTube. Încărcați fără fir videoclipuri în aplicația dvs. Quik, fără a fi nevoie să utilizați conexiunea USB-C a camerei.
 
 
Impermeabil, rezistent la intemperii, durabil
 
Camera poate rezista la adâncimi de până la 33' singură. Un capac de lentile care respinge apa elimină strălucirea lentilelor pentru a face fotografiile și videoclipurile clare. O baterie reîncărcabilă inclusă de 1720 mAh oferă performanțe îmbunătățite la temperaturi scăzute pentru vreme nefavorabilă.

Detalii tehnice

Caracteristici GeneraleTip cameraCamera sport
ModelHERO 12 Black
InregistrareImagine27 Mpx
Suport InregistrareMicro SDHC
ISO Foto: 100-3200, Video: 100-6400
ObiectivTip senzor1/1.19" CMOS
DisplayDiagonala (inch)2.27''
Tip DisplayLCD Touch-Screen
AlimentareTip Acumulator1720mAh Lithium-Ion
Caracteristici fiziceGreutate (kg)0.500
CuloareNegru
Continut pachet1 x Geanta transport
1 x Surub
1 x Cablu USB-C
1 x Buckle de montare
1 x Suport de montare adeziv curbat
2 x Baterie reincarcabila
1 x Hero 12 Black
1 x Maner tip handler
1 x Curea cu atasament
Vezi mai mult