Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10
Samsung Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10 Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10  Cardul SD pentru a-ti pastra momentele zileiMizeaza pe un card SD de la o marca de memorie apreciata in intreaga lume. Adauga spatiu de stocare suplimentar pentru toate dispozitivele p 4082900
122.99 Out of stock

Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10

COD: [ MB-SC128H/EU ] ID: 4082900
122,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
122,99 Lei
(TVA inclus)
Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10

Descrierea produsului Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10

Card de memorie Samsung SDXC EVO Plus, 128GB, UHS-I, (U1), Clasa 10

 

 

Cardul SD pentru a-ti pastra momentele zilei

Mizeaza pe un card SD de la o marca de memorie apreciata in intreaga lume. Adauga spatiu de stocare suplimentar pentru toate dispozitivele pe care le utilizezi in viata de zi cu zi, inclusiv DSLR si camere foto mirrorless, PC-uri si multe altele. Este chiar suficient de rapid pentru a suporta videoclipurile 4K si FHD, deci ai mai multe modalitati de a pretui fiecare moment.

 

Transferuri foarte rapide

Viteze foarte ridicate pentru momentele de zi cu zi. UHS Speed Class 3 (U3) accepta imagini video 4K si fotografii in rafala. Viteza de 100 MB/transfer iti permite sa incarci imagini pe computer intr-o clipa, apoi sa le distribui prietenilor.

 

Alege-ti spatiul

Spatiu pentru toate amintirile tale. Alege dintre 256 GB, 128 GB, 64 GB si 32 GB pentru a se potrivi necesitatilor tale de stocare. Cu aceasta alegere foarte generoasa in geanta, ai intotdeauna un card SD care se potriveste nevoilor tale.

Dovezi multiple de fiabilitate

Face fata oricaror evenimente. Cardul extrem de durabil, cu protectie cuprinzatoare 7-proof, este protejat impotriva oricaror conditii de accidentare. Garantia limitata de 10 ani aduce satisfactii de lunga durata.

 

Marca de memorie flash nr. 1 din lume

Experimenteaza performanta si fiabilitatea superioare, pe care le poti obtine doar din memoria flash numarul unu din lume, inca din 2003. Toate firmware-urile si componentele, inclusiv DRAM si NAND de renume mondial Samsung, sunt produse intern, permitand integrarea totala, pentru calitatea in care poti avea incredere.

Detalii tehnice

CaracteristiciTipSDXC
Capacitate128 GB
ClasaClasa 10
Adaptor SD inclusNu
Vezi mai mult