Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Controller DJI RC Pro, 5.5"
Dji Controller DJI RC Pro, 5.5" Controller DJI RC Pro, 5.5"   Compatibilitate: DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Air 2S Cu performante puternice, DJI RC Pro a fost creat pentru fotografierea aeriana profesionala. RC Pro ruleaza pe un sistem stabil si fara probleme, datorita proceso 4105635
5399.99 Out of stock

Controller DJI RC Pro, 5.5"

COD: [ CP.MA.00000406.01 ] ID: 4105635
5.399,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.399,99 Lei
(TVA inclus)
Controller DJI RC Pro, 5.5"

Descrierea produsului Controller DJI RC Pro, 5.5"

Controller DJI RC Pro, 5.5" 

 

 

Compatibilitate: DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Air 2S

 

Cu performante puternice, DJI RC Pro a fost creat pentru fotografierea aeriana profesionala. RC Pro ruleaza pe un sistem stabil si fara probleme, datorita procesorului de ultima generatie si capacitatii de stocare extinse. RC Pro este construit cu tehnologia puternica de transmisie video O3+ si adopta acelasi design al stick-ului de control al DJI FPV pentru manevre mai precise. DJI RC Pro ridica experienta de zbor cu un control de neegalat.

 

Transmisie video O3+

Gama si calitate incredibila a semnalului


Vezi mai departe

DJI RC Pro dispune de tehnologia de transmisie video O3+, capabila sa mentina o transmisiune live 1080p/60fps de la o distanta de pana la 15 km, cu o latenta de doar 120 ms. Un sistem de antene 2T4R cu castig ridicat imbunatateste acoperirea semnalului si mentine transmisia stabila si lina.

 

 

Ecran cu luminozitate ridicata

DJI RC Pro include un ecran integrat de 5,5 inci 1080p care atinge o luminozitate medie de 1000 de nits. Acest afisaj de lunga durata cu luminozitate ridicata este perfect pentru modul sau Outdoor, in care detaliile din umbra sunt imbunatatite automat pentru o afisare clara, chiar si in lumina directa a soarelui.

 

 

Performanta de nivel urmator

Procesor actualizat pentru performante imbunatatite

 

Performanta ridicata

DJI RC Pro este echipat cu procesorul de ultima generatie, oferind performante mai puternice si un consum mai mic de energie. Acest lucru are ca rezultat o performanta de 4 ori mai buna a procesorului, o performanta de 7 ori mai buna a GPU-ului si un consum de energie cu 20% mai mic fata de predecesorul sau. DJI RC Pro aduce un sistem mai durabil, mai stabil si mai fluid, care imbunatateste pur si simplu zborul.

  

Descarcare de mare viteza

Suporta protocolul Wi-Fi 6 si viteze de descarcare de pana la 80 MB/s.

 


Control de precizie

Design inspirat de DJI FPV. Decolare imediata.

 

Experienta de control fin reglat

DJI RC Pro utilizeaza acelasi design al mansonului de control ca si DJI FPV pentru manevre precise, operare fluida si o compozitie mai buna a fotografiilor.

  

Start instantaneu

Odata pornit, DJI RC Pro se conecteaza la aeronava in cateva secunde, gata sa capteze fiecare moment.

 

Audio si video de exceptie

DJI RC Pro accepta clipuri video redate la 4K/120fps in codecurile H.264 si H.265. Un port mini-HDMI, un port USB Type-C multifunctional si un slot pentru carduri microSD sustin, de asemenea, incarcarea, stocarea si iesirea video.

 

 

Mai multe functii

Optimizat pentru terte parti, Livestream si putere

 

DJI RC Pro introduce o functie de livestreaming, prin care aplicatiile de la terti pot folosi vizualizarea camerei dronei pentru livestreaming direct, partajarea instantanee a videoclipurilor scurte si multe altele.

 

 

Este nevoie de numai 1,5 ore pentru a incarca complet DJI RC Pro, iar timpul de functionare este extins la 3 ore pentru a va bucura de mai multe zboruri si de crearea de continut.

 

 

Sistemul accepta instalarea de aplicatii third party pentru optiuni de editare si partajare mai diversificate.

 

Detalii tehnice

SpecificatiiTipController
CuloareGri
AlteleTouchscreen 802.11a/b/g/n/ac/ax Support 2×2 MIMO Wi-Fi Bluetooth 5.1 GPS + Galileo + GLONASS Compatibilitate: DJI Mavic 3, DJI Mavic 3 Cine, DJI Air 2S Distanta de operare (fara interferente): 15km
Vezi mai mult