Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Extensie DJI Ronin 4D Flex
Dji Extensie DJI Ronin 4D Flex CP.RN.00000281.01 Ideală pentru operatori solo sau pentru spații înguste, unitatea de extensie DJI Ronin 4D Flex vă permite să detașați camera Gimbal Zenmuse X9 de la Ronin 4D și să-i extindeți posibilitățile de filmare. Un capăt al Flex se atașează la cor 4137975
4899.99 Out of stock

Extensie DJI Ronin 4D Flex

COD: [ CP.RN.00000281.01 ] ID: 4137975
4.899,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
4.899,99 Lei
(TVA inclus)
Extensie DJI Ronin 4D Flex

Descrierea produsului Extensie DJI Ronin 4D Flex

Ideală pentru operatori solo sau pentru spații înguste, unitatea de extensie DJI Ronin 4D Flex vă permite să detașați camera Gimbal Zenmuse X9 de la Ronin 4D și să-i extindeți posibilitățile de filmare. Un capăt al Flex se atașează la corpul principal Ronin 4D, în timp ce celălalt fixează camera X9, reducând greutatea operației portabile la doar 4 lb. Un cablu de 6,6 inchi menține comunicarea între cele două unități pentru configurații ale capului de la distanță și acceptă transmisia de până la Video 8K. Vă puteți atașa cu ușurință mânerele Ronin 4D la Flex datorită adaptoarelor incluse. Chiar și monitorul principal poate fi fixat pe Flex folosind punctul său de montare a pantofului rece. Alte filete de montare vă permit să fixați X9 atașat la tije de extensie sau trepied.
 
 
Comutatoare de configurare agilă
 
  • Comutarea între unitatea Flex și configurația integrată de pe platou este rapidă și nu necesită instrumente.
  • Adaptoarele de montare pentru mâner și cablurile adaptoare USB-C incluse acceptă integrarea nativă a mânerelor Ronin 4D. Un suport de pantof rece și un port de afișare vă permit să atașați monitorul principal la unitatea Flex pentru a vă încadra fotografiile.
  • Cablul integrat de 6,6 inchi nu oferă doar videoclipuri 8K de la Zenmuse la corpul Ronin 4D. de asemenea, comunică instrucțiuni de la distanță de la Ronin 4D către camera Zenmuse. Are un design subțire și flexibil pentru a asigura o transmisie sigură fără a vă împiedica fotografiile.
 
Configurații de montare diferite
 
Tija de prelungire sau Jib Mic
 
 
Filetele de 1/4"-20 și 3/8"-16 din partea inferioară a capului Flex vă permit să fixați camera X9 de un stâlp de prelungire sau de braț. Realizați fotografii cu unghi mic ale picioarelor subiectului și urcați în sus, într-o singură mișcare fluidă, folosind uneltele dorite.
 
Cap de la distanță
 
 
Datorită comunicării prin cablu integrat, X9 poate fi configurat ca un cap la distanță de calitate cinematografică. Folosind transmisia Ronin 4D și ecosistemul de accesorii de control Ronin, unitatea Flex vă ajută să realizați fotografii dinamice, înclinate și urmărite de la distanță. Acest lucru este util mai ales atunci când încercați să realizați aceste mișcări în spații înguste.
 
Distribuția ergonomică a sarcinii
 
 
Odată ce X9 este atașat la unitatea Flex, aveți opțiunea de a redistribui greutatea Ronin 4D pe umerii sau talia operatorului de cameră. Folosind rucsacul sau vesta de montare disponibile separat, fotografiile de mână cu 4D pot fi susținute pentru perioade mai lungi de timp.
 
Compatibilitate extinsă a obiectivelor pentru fotografii statice
 

 

Extindeți compatibilitatea lui X9 cu obiectivele teleobiectiv și cine utilizând blocarea rapidă a axei pan inclusă inclusă cu Flex. Montați Flex pe un trepied și integrați accesorii de la terți, cum ar fi motoare de focalizare de urmărire, pentru a extinde compatibilitatea cu lentilele de zoom și anamorce.

Detalii tehnice

SpecificatiiTipExtensie
ModelCP.RN.00000281.01
Greutate (Kg)1.5
Interfata2 x USB Type-C
CuloareNegru
Sistem prindere3 x 1/4"-20 Filet 1 x 3/8"-16 Filet 1 x Cold Shoe Mount
Vezi mai mult