Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Stabilizator pe 3 axe Zhiyun Crane 4 Combo, Maner tip Sling Grip, Suport pentru incheietura mainii, Trepied, Lumina incorporata, Ecran tactil OLED, Dual follow focus, Lumini indicatoare de echilibru, Compatibil DSLR si Mirrorless
Zhiyun Stabilizator pe 3 axe Zhiyun Crane 4 Combo, Maner tip Sling Grip, Suport pentru incheietura mainii, Trepied, Lumina incorporata, Ecran tactil OLED, Dual follow focus, Lumini indicatoare de echilibru, Compatibil DSLR si Mirrorless Zhiyun CRANE 4 Combo este un kit alcatuit din gimbalul CRANE 4 cu toate accesoriile cuprinse de acesta, la care se adauga un nou suport pentru incheietura mainii si un maner extensibil pentru o aderenta imbunatatita. Zhiyun CRANE 4 este un gimbal 4148217
3875.99 In stock

Stabilizator pe 3 axe Zhiyun Crane 4 Combo, Maner tip Sling Grip, Suport pentru incheietura mainii, Trepied, Lumina incorporata, Ecran tactil OLED, Dual follow focus, Lumini indicatoare de echilibru, Compatibil DSLR si Mirrorless

COD: [ C020130ABR1 ] ID: 4148217
3.875,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
3.875,99 Lei
(TVA inclus)
Stabilizator pe 3 axe Zhiyun Crane 4 Combo, Maner tip Sling Grip, Suport pentru incheietura mainii, Trepied, Lumina incorporata, Ecran tactil OLED, Dual follow focus, Lumini indicatoare de echilibru, Compatibil DSLR si Mirrorless

Descrierea produsului Stabilizator pe 3 axe Zhiyun Crane 4 Combo, Maner tip Sling Grip, Suport pentru incheietura mainii, Trepied, Lumina incorporata, Ecran tactil OLED, Dual follow focus, Lumini indicatoare de echilibru, Compatibil DSLR si Mirrorless

Zhiyun CRANE 4 Combo este un kit alcatuit din gimbalul CRANE 4 cu toate accesoriile cuprinse de acesta, la care se adauga un nou suport pentru incheietura mainii si un maner extensibil pentru o aderenta imbunatatita.

Zhiyun CRANE 4 este un gimbal usor, stabil si capabil sa manipuleze sarcini utile grele de pana in 6 kg. Dispune de un nou suport pentru incheietura mainii si maner pentru o aderenta imbunatatita, lumini indicatoare de balansare pentru un memento in timp util si o cheie magnetica si un reflector pentru un plus de confort. Atentia la detalii ii pune in evidenta profesionalismul.

 

Noua indicatie inteligenta de echilibru

 

Luminile indicatoare de echilibru adaugate la motoare ofera un memento in timp util pentru o calibrare precisa a balantei. Daca nu este echilibrat corect, indicatorul de echilibru al motorului va oferi efectul corespunzator de lumina de reamintire.

 

Comutati in mod liber intre cadre orizontale si verticale

 

Se mandreste cu un modul inovator de eliberare rapida (quick-release) care integreaza structura de blocare orizontala si verticala, permitand comutarea fara efort intre modurile native de fotografiere peisaj si portret.

 

Maner tip Sling Grip versatil

 

Manerul extensibil Sling Grip poate fi ajustat la axa centrala a gimbalului, permitand comutarea usoara intre modul sling si modul cu doua maini. Orificiul pentru suruburi de 1/4" de pe maner deblocheaza mai multe posibilitati de combinare a luminilor si accesoriilor.

 

Suport imbunatatit pentru incheietura mainii

 

Structura flexibila a suportului pentru incheietura mainii dispune de o reglare care economiseste energie si de o textura prietenoasa cu pielea, ceea ce face filmarea fara efort si confortabila.

 

Lumina de umplere de 10 W incorporata

 

Lumina de umplere incorporata de 10W se adauga la portabilitatea filmarii de calitate, aducandu-va o experienta mai usoara decat oricand cu iluminarea cu LED-uri profesionale. Ofera un efect de lumina ideal pentru crearea unui mediu de filmare.

 

Personalizarea setarilor functiilor

 

Butonul de declansare si cadranul frontal accepta reglarea parametrilor personalizabili, cum ar fi ISO, obturatorul si diafragma, precum si controlul motorului de focalizare si al modului gimbal, ceea ce face ca procesul creativ sa fie mai intuitiv si mai convenabil.

 

Control imbunatatit al obturatorului (shutter) prin Bluetooth

 

CRANE 4 suporta controlul obturatorului prin Bluetooth cu camerele mainstream. Puteti porni/opri inregistrarea sau declansa functiile de filmare prin intermediul butonului de inregistrare, experimentand o filmare fara intreruperi ca niciodata pana acum.

 

Ecran color eficient

 

Ecranul color cu control tactil de 1,22 inch in chineza si engleza suporta mai multe ajustari functionale, timelapse de miscare incorporat si alte functii.

 

Design bine gandit

 

Cheie de strangere magnetica incorporata pentru dezasamblarea si instalarea usoara a echipamentelor auxiliare. Bratul arborelui este echipat cu un capac de protectie din silicon pentru a reduce uzura cauzata de transportul gimbalului.

 

Performanta excelenta de focalizare

 

Cu interfata incorporata cu dual follow focus, CRANE 4 poate fi cuplat cu controlere externe de focalizare cu servomecanism dublu pentru a oferi o experienta de focalizare precisa.

 

Gama larga de accesorii profesionale

 

Cu sistemul de transfer de imagine TransMount, puteti obtine o monitorizare excelenta de la distanta. De asemenea, acesta accepta potrivirea si asamblarea focalizarii pentru a va asigura ca creatia profesionala nu este limitata de echipament.

 

Durata de viata puternica a bateriei, standby prelungit

 

Patru baterii 18650 pot satisface nevoile de filmare de inalta intensitate timp de o zi, iar incarcarea rapida PD sustine incarcarea in timpul utilizarii.

Detalii tehnice

SpecificatiiTipSistem de stabilizare
CuloareNegru
Greutate (Kg)1.680
Vezi mai mult