Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Drona DJI Inspire 3 + DJI RC Plus Controller, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD, 28 min, 94km/h (Gri)
Dji Drona DJI Inspire 3 + DJI RC Plus Controller, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD, 28 min, 94km/h (Gri) Inspire 3 Drona DJI Inspire 3, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD     In varful cinematografiei aeriene, DJI Inspire 3 ofera o eficienta fara precedent a fluxului de lucru, limbaj al camerei si libertate creativa. Aceasta drona cu camera 8K all-in-one le ofera produ 4121515
82599.99 In stock

Drona DJI Inspire 3 + DJI RC Plus Controller, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD, 28 min, 94km/h (Gri)

COD: [ CP.IN.00000024.01 ] ID: 4121515
82.599,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
82.599,99 Lei
(TVA inclus)
Drona DJI Inspire 3 + DJI RC Plus Controller, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD, 28 min, 94km/h (Gri)

Descrierea produsului Drona DJI Inspire 3 + DJI RC Plus Controller, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD, 28 min, 94km/h (Gri)

Drona DJI Inspire 3, Dual Camera, 1TB SSD, 8K UHD 

  

 

 

In varful cinematografiei aeriene, DJI Inspire 3 ofera o eficienta fara precedent a fluxului de lucru, limbaj al camerei si libertate creativa. Aceasta drona cu camera 8K all-in-one le ofera producatorilor de film profesionisti sa maximizeze pe deplin potentialul oricarei fotografii si sa stapaneasca nevazutul.

 

Definitia puterii si performantei

Design elegant, integrat

Inspire 3 este o drona cu camera profesionala care adopta un nou design fluid, care ia in considerare pe deplin aerodinamica pentru a reduce rezistenta aerului.

Viteza maxima de scufundare a crescut de la 9 m/s a lui Inspire 2 la 10 m/s, in timp ce viteza de urcare/coborare verticala a crescut de la 6 m/s si de la 4 m/s la 8 m/s. [1]

Manevrabilitate puternica ofera un control receptiv, precis si un timp de zbor extins de pana la 28 de minute.

 

 

Camera FPV, senzori vizuali, antene de pozitionare, si card de stocare. Toate sloturile adopta modele care sunt integrate perfect in cadrul dronei pentru un aspect minimalist si o estetica industriala moderna.

 

 

Mostenind configuratia clasica transformabila a seriei Inspire, Inspire 3 foloseste un design complet nou, care accepta structuri Pan si Tilt Boost la 360°. Cand echipajul de aterizare este coborat, cardanul accepta fotografierea fara obstacole cu un unghi de 80° in sus, permitand fotografilor sa capteze fotografii uimitor de inovatoare.

 

 

 

De la designul exterior pana la structura interna, fiecare detaliu al lui Inspire 3 a fost atent luat in considerare si optimizat.

 

 

Inteligenta spatiala dincolo de granite

Sistem de zbor de inalta mobilitate si precizie

 

 

Nivel de centimetru

Pozitionare RTK

Inspire 3 integreaza tehnologia de pozitionare RTK de inalta precizie utilizata in industrii precum arhitectura si topografia pentru a oferi o precizie la nivel de centimetru. In comparatie cu pozitionarea traditionala la nivel de contor, sustinuta de sistemele globale de navigatie prin satelit (GNSS), RTK nu numai ca face zborul mai stabil, dar face si planificarea rutei de zbor mai precisa, imbunatatind semnificativ eficienta creativa.

 

 

Antenele RTK au fost incorporate in cadrul dronei cu un nou design ceramic stivuit, care permite trei tipuri de GNSS (GPS, BeiDou si Galileo) si ofera o pozitionare cu frecventa duala pana la nivelul centimetrului. Prin activarea unei retele RTK sau configurarea unei statii mobile D-RTK 2 , utilizatorii pot obtine o pozitionare foarte precisa fara a monta module suplimentare.

 

Orientare dubla antena

Atat partea din fata, cat si cea din spate a lui Inspire 3 au o antena ceramica stivuita incorporata, oferind o capacitate puternica de interferenta antimagnetica pentru a imbunatati si mai mult precizia si siguranta zborului.

Waypoint Pro

Special conceput pentru cinematografia aeriana, Waypoint Pro permite planificarea rutei de zbor si a fotografiilor cu o gama larga de setari personalizate. Cu noile moduri Repeatable Routes si 3D Dolly, o experienta inovatoare de fotografiere automata poate fi obtinuta cu usurinta. In plus, pozitionarea RTK la nivel de centimetru asigura o planificare si o executie mai precisa a rutei de zbor. Fie ca filmati solo sau intr-o echipa profesionista, utilizati Waypoint Pro pentru a stapani chiar si scene extrem de complexe.

 

 

Trasee repetabile

Utilizand rute repetate, drona va zbura automat pe aceeasi ruta si va mentine toti parametrii prestabiliti, cum ar fi altitudinea, viteza, unghiul cardanului si setarile camerei. Repetarea aceleiasi misiuni de zbor permite directorilor de imagine sa efectueze fara efort iesiri dificile sau sa zboare in momente diferite in acelasi loc pentru a crea cu usurinta timelapse-uri de lunga durata care surprind tranzitii precum zi la noapte sau sezon la sezon.

 

 

Dolly 3D

3D Dolly poate simula o macara, o camera de cablu sau o dolly pe platourile de filmare, depasind cu mult limitele acelor dispozitive.

 

 

Dupa planificarea unei rute de zbor, cinematograful poate controla manual aeronava pentru a se deplasa de-a lungul rutei inainte si inapoi in timp ce ajusteaza parametri precum viteza, unghiul cardanului si altele, in functie de nevoile fotografiei. Acest lucru face miscarile complicate ale camerei cinematografice mai usoare si mai eficiente si poate oferi efecte vizuale imbunatatite.

 

 

Spotlight Pro

Imbunatatit de la Inspire 2, Spotlight Pro ofera si mai mult creatorilor solo, mai multe posibilitati de fotografiere. Bazat pe algoritmi puternici de invatare automata, Inspire 3 accepta recunoasterea si blocarea automata a subiectelor pentru oameni, vehicule si barci cu o precizie mai mare decat predecesorul sau.

 

 

Cand utilizati modul Urmarire de la Spotlight Pro, aparatul de fotografiat al dronei si cardanului se orienteaza in aceeasi directie si raman blocate pe subiect, astfel incat pilotul sa poata obtine fotografii in cerc fara ajustari manuale ale cadrului.

 

 

In modul Free, datorita panoului cardanului de 360° al Inspire 3, camera cardanului poate ramane blocata pe un subiect, in timp ce un pilot solo foloseste camera FPV pentru a verifica imprejurimile si a controla ruta de zbor mai receptiv pentru a realiza miscari complexe ale camerei.

 

Sistem de detectare omnidirectional

Inspire 3 este echipat cu noua senzori, care permit un sistem de detectare omnidirectional robust, care poate detecta obstacolele in toate directiile si ofera protectie completa pentru zbor.

Pentru prima data, la fiecare dintre cele patru brate de aterizare a fost adaugata o camera. Acest design ajuta la evitarea obstacolelor din cadrul dronei atunci cand partea de aterizare este ridicata si permite detectarea obstacolelor orizontale atunci cand partea de aterizare este coborata.

 

 

Detectie a obstacolelor personalizabila

In plus, Inspire 3 dispune de o noua functie personalizabila pentru a asigura o mai mare siguranta a zborului si mai multa libertate creativa. Detectarea obstacolelor orizontale, in sus si in jos poate fi activata sau dezactivata independent , iar un interval de alerta de obstacol poate fi setat manual pentru a se potrivi diferitelor scenarii. 

 

 

Cand evitarea activa este dezactivata, utilizatorii pot vedea in timp real distanta de la un obstacol pe afisajul de navigatie si pot primi o alerta audio atunci cand un obstacol se afla intr-un interval stabilit, fara ca aeronava sa efectueze o miscare de evitare automata. Acest lucru aduce noi posibilitati echipelor aeriene profesionale care doresc sa obtina un limbaj mai complex al camerei.

 

Camera FPV cu vedere nocturna ultra-larga

 

 

Inspire 3 este echipat cu o noua camera FPV cu senzor de 1/1,8 inchi, cu o dimensiune a pixelilor de 3 μm, un DFOV ultra-larg de 161° si capacitatea de a transmite fluxuri live la 1080p/60fps. In comparatie cu predecesorul sau, DFOV este aproximativ dublat . Aceasta camera FPV ofera o capacitate mai impresionanta de detectare a luminii , permitand pilotilor sa-si observe in mod viu si clar imprejurimile, chiar si pe timp de noapte si sa asigure un nivel mai mare de siguranta a zborului.

 

 

Senzor 8K personalizat

Cea mai usoara camera cu cardan cu trei axe de la DJI , X9-8K Air , este creata special pentru Inspire 3 pentru a duce cinematografia cu drone la urmatorul nivel. Dispune de cel mai recent sistem de procesare a imaginilor de la DJI, CineCore 3.0, care accepta inregistrarea interna a videoclipurilor CinemaDNG de pana la 8K/25fps precum si 8K/75fps Apple ProRes RAW video, satisfacand nevoile filmelor de top si productii de televiziune.

 

 

8K inseamna inregistrari aeriene de ultra-inalta rezolutie care pastreaza textura reala aproape de ceea ce vede ochiul uman, cu o claritate care uimeste publicul atunci cand este afisata pe ecrane mai mari. RAW aduce pe deplin senzorul X9-8K Air, oferind spatiu abundent pentru efecte vizuale si gradarea culorilor.

 

In modul S&Q, X9-8K Air accepta inregistrarea interna a videoclipurilor ProRes RAW de pana la cadru complet 4K/120fps, fara taiere , oferind optiuni de editare mai creative.

 

 

ISO nativ dublu

X9-8K Air accepta ISO nativ dublu. La 30fps full-frame si mai jos, ofera EI 800/4000 , care accepta 24fps frecvent intalnite in productiile de film si 25fps utilizate in productiile comerciale si de televiziune. La peste 30 fps, este disponibil EI 320/1600.

Acest lucru permite X9-8K Air sa inregistreze imagini cu detalii rafinate si zgomot minim, chiar si peisaje urbane cu lumina scazuta sau plaje, punand-o la egalitate cu camerele de cinema profesionale de la sol.

 

14+ opriri ale intervalului dinamic

X9-8K Air acopera peste 14 trepte ale intervalului dinamic, care surprinde detalii bogate de lumini si umbre in scenarii complexe de iluminare, cum ar fi rasariturile si apusurile de soare. Gama dinamica ridicata ofera mai multe posibilitati de editare ulterioara, pastrand culorile autentice chiar si dupa ajustari semnificative ale expunerii.

 

EI Grayscale (30fps sau sub 30 fps)

 

 

EI Grayscale (peste 30fps)

 

 

Lentile cu montura DL

Mostenind montura proprie DL de la DJI, X9-8K Air este compatibil cu un obiectiv suplimentar ultra-wide full-frame de 18 mm F2.8 si un nou teleobiectiv (va fi lansat la o data ulterioara) pe langa obiectivul complet anterior -selectii de lentile cadru de DL 24/35/50 mm F2.8. Toate cele cinci lentile sunt personalizate pentru cinematografia aeriana. Carcasele sunt realizate din fibra de carbon usoara, astfel incat cea mai usoara lentila cantareste doar 178 g, indeplinind cerintele Inspire 3 de manevrabilitate ultra-inalta.

 

 

 

DJI Cinema Color System (DCCS)

Bazandu-se pe stiinta si tehnologia culorilor mature de la DJI, DJI Cinema Color System permite X9-8K Air sa pastreze culorile autentice care redefinesc aspectul cinematografiei aeriene . Acest lucru se aplica setarilor naturale si peisajelor urbane si, de asemenea, surprinde cu precizie tonurile pielii in diferite medii si conditii de iluminare. DCCS asigura potrivirea fara efort a culorilor intre X9-8K Air si camerele cinematografice de la sol, cum ar fi DJI Ronin 4D, oferind un stil de culoare consistent de la aer la sol pentru a satisface nevoile fluxurilor de lucru post-editare ale productiei de film.

 

Sincronizare timecode cu mai multe camere

Prin portul de 3,5 mm al dronei, puteti sincroniza codul de timp intre echipamentele din aer si cele de la sol. Cand aveti de-a face cu inregistrari abundente de la mai multe camere, sincronizarea codului de timp face procesul de editare mult mai simplificat si mai eficient.

 

 

Sistem de control si transmisie video O3 Pro

 

 

 

DJI RC Plus

Inspire 3 vine cu o telecomanda la nivel profesional, DJI RC Plus, care are incorporat un ecran de 7 inchi, 1.200 nit, cu luminozitate ridicata, pentru a oferi o experienta extraordinara de monitorizare in aer liber. Dispune, de asemenea, de un port de iesire HDMI, impreuna cu mai multe butoane si cadrane pe fata, spate si sus, care permit o operare rapida si intuitiva. Functiile butoanelor pot fi, de asemenea, personalizate pentru a se potrivi cu obiceiurile utilizatorilor si pentru a oferi o experienta de operare mai fluida.

  
Bateria incorporata a RC Plus ofera o durata de functionare de aproximativ 3,3 ore si se extinde pana la 6 ore cu o baterie externa WB37. De asemenea, accepta schimbarea la cald a bateriei pentru a imbunatati eficienta creativa.
  

Pe langa interfata clasica de control al zborului, noua aplicatie DJI Pilot 2 pentru Inspire adauga o interfata de monitorizare de calitate cinematografica , care permite verificarea simpla si convenabila a informatiilor precum expunerea camerei, specificatiile video, distanta focala si unghiul cardanului, indeplinind cu usurinta cerintele de monitorizare ale operatorilor de cardan si ale DP.

 

Accesoriile profesionale, cum ar fi o curea si un suport pentru talie, sunt, de asemenea, incluse pentru o utilizare mai confortabila si eficienta pe durata lunga.

 

 

Transmisie video O3 Pro de calitate cinematografica

 

Inspire 3 este echipat cu O3 Pro, sistemul de transmisie video de calitate cinematografica de la DJI, care permite o distanta maxima de transmisie de 15 km in modul de control unic si 12 km in modul de control dublu. Atat camera gimbal cat si camera FPV accepta fluxuri live 1080p/60fps si o latenta ultra-scazuta de 90 ms. In comparatie cu sistemul de transmisie video Lightbridge al Inspire 2, O3 Pro a facut un salt generational in ceea ce priveste distanta de transmisie, latenta si stabilitatea.

Pentru prima data, fluxurile live 4K/30fps sunt, de asemenea, acceptate cu o distanta de transmisie maxima de 5 km, pentru a satisface nevoile de monitorizare UHD si streaming live pe platou.

 

 

Legaturi independente pentru control dublu

In comparatie cu predecesorul sau, experienta de control dublu a Inspire 3 a fost imbunatatita semnificativ. Doua telecomenzi pot primi fluxuri live si controla drona in mod independent , astfel incat pilotul si operatorul cardanului pot fi in pozitii diferite pe platou. Acest lucru incalca limitarile Inspire 2 de legare a legaturilor de control primar si secundar.

Daca pilotul pierde semnalul dronei, operatorul cardanului este acum capabil sa preia controlul dronei pentru a se intoarce in siguranta acasa sau a ateriza direct.

 

 

Compatibil cu ecosistemul DJI PRO

 

 

Control dublu

 

 

Control cu ​​trei persoane (Scenariul 1)

 

 

Control cu ​​trei persoane (Scenariul 2)

 

 

 

Construit pentru fotografierea pe tot parcursul zilei

Operare eficienta in scenariu complet

 

 

Sistem cu baterii duble

Inspire 3 este echipat cu un nou sistem de baterii duble TB51, care utilizeaza cea mai recenta tehnologie chimica a bateriei pentru fiabilitate si performanta optimizate.

Bateriile TB51 sunt mai mici, mai usoare, mai simplificate si cu o tensiune mai mare in comparatie cu TB50. Acestea ofera o durata maxima de zbor de 28 de minute si accepta schimbarea la cald cu o eliberare a bateriei reproiectata care permite o functionare continua fara efort.

Daca temperatura bateriei scade sub 10° C (50° F), bateria va declansa o functie de auto-incalzire, mentinand performanta de zbor adecvata chiar si in locatii cu temperaturi de pana la -20° C (-4° F)

  

Noul hub de incarcare a bateriei

Noul hub pliabil de incarcare a bateriei atinge echilibrul optim intre eficienta incarcarii si dimensiunea de stocare. Poate gazdui opt baterii. In modul rapid, poate incarca doua baterii la 90% in doar 35 de minute si opt baterii la 100% in doar 160 de minute. Portul USB-C de 65 W inclus poate fi folosit si pentru a incarca un RC Plus.

  

DJI PROSSD 1TB inclus

DJI PROSSD 1TB inclus accepta o viteza maxima de citire de 900 MBps , iar filmarile pot fi citite pe un computer direct prin cablul USB-C la USB-C furnizat, fara a fi nevoie de un cititor de carduri.

 

Depozitare si tranzitii

Caruciorul nou proiectat este echipat cu un maner extensibil, doua manere laterale si patru roti cu miscare la 360 de grade, facand tranzitiile si transportul fara efort . In plus, doua incuietori numerotate sunt echipate pentru un plus de siguranta. Carcasa bine conceputa poate stoca o aeronava, o camera cu cardan X9-8K Air, doua telecomenzi RC Plus, patru lentile, douasprezece baterii, doua hub-uri de incarcare a bateriilor, trei seturi de elice si multe altele. Noile elice pliabile cu eliberare rapida sunt usor de depozitat si nu necesita reinstalare inainte de fiecare zbor.

 

Detalii tehnice

Specificatii DronaModelInspire 3
CameraDa
Distanta de operare15 km
Altitudine Maxima3800 m
Unghi maxim de inclinare150 ° 200 °
Viteza94 km/h
Viteza urcare8 m/s
Viteza aterizare10 m/s
Durata de zbor (min)28
ConectivitateBluetooth
Wi-Fi
GPSGPS+BEIDOU+GALILEO
SenzoriAltitudine Senzor evitare obstacole Senzor de viteza Infrarosu
Memorie interna1 TB (SSD)
Rezolutie video8K
Rezolutie foto44MP
Format pozeJPG DNG
Format videoMOV CinemaDNG
Senzor1/1.8"
DiafragmaF/2.8
Stabilizator de imagineGimbal 3 axe
AcumulatorLI-Ion TB51 Intelligent Battery 4280 mAh
CuloareGri
Greutate (Kg)3.99
ControllerInclus
ControllerEcran IntegratDa
Dimensiune Ecran7"
Rezolutie1920 x 1200
Frecventa Operare2.4 GHz, 5.1 GHz, 5.8 GHz
Interfata1 x HDMI
Distanta maxima de operare controller15 km
Acumulator Controller3250 mAh
Vezi mai mult