Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Robot programabil DJI RoboMaster S1 Gimbal 2 axe 5MP, 1080p (Gri)
Dji Robot programabil DJI RoboMaster S1 Gimbal 2 axe 5MP, 1080p (Gri) RoboMaster S1 Gimbal RoboMaster S1 este un robot educational care schimbă jocul, creat pentru a debloca potentialul fiecărui cursant. Inspirat de competitia anuală de robotică RoboMaster a DJI, S1 oferă utilizatorilor o întelegere aprofundată a stiintei, matematicii, 4121681
2772.99 In stock

Robot programabil DJI RoboMaster S1 Gimbal 2 axe 5MP, 1080p (Gri)

COD: [ CP.RM.00000114.01 ] ID: 4121681
2.772,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 4 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 5 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.772,99 Lei
(TVA inclus)
Robot programabil DJI RoboMaster S1 Gimbal 2 axe 5MP, 1080p (Gri)

Descrierea produsului Robot programabil DJI RoboMaster S1 Gimbal 2 axe 5MP, 1080p (Gri)

RoboMaster S1 este un robot educational care schimbă jocul, creat pentru a debloca potentialul fiecărui cursant. Inspirat de competitia anuală de robotică RoboMaster a DJI, S1 oferă utilizatorilor o întelegere aprofundată a stiintei, matematicii, fizicii, programarii si multe altele prin moduri de joc captivante si functii inteligente.
 
46 Componente programabile
 
6 module AI programabile
 
FPV HD cu latentă scăzută
 
Codare Scratch si Python
 
Miscare omnidirectională 4WD
 
Armură inteligentă de detectare
 
Mai multe moduri de luptă interesante
 
Hands-On inovatorÎnvăţare
 
 
Programare Scratch si Python
 
S1 acceptă limbajele de programare Scratch si Python. Acest lucru vă permite să vă duceti abilitătile la nivelul următor, indiferent dacă sunteti nou în codificare sau sunteti deja pe cale să deveniti un expert.
 
Scratch 3.0
 
Limbajul de programare vizual clasic utilizat în scolile primare si gimnaziale din întreaga lume.
 
Piton
 
Folosit pe scară largă în domeniul inteligentei artificiale.
 
Blocurile de programare puternice vă permit să explorati o serie de functii noi cu S1. De exemplu, noile blocuri Scratch pentru urmărirea liniilor permit lui S1 să facă viraj la intersectările în T si la intersectarea drumurilor. În plus, cu noile interfete Scratch si Python pentru modulul difuzorului, puteti adăuga note muzicale la actiune sau chiar puteti scrie o melodie pentru ca S1 să o reda
 
 
 
Posibilitati nelimitate
 
Până la 46 de componente personalizabile[3]vă oferă spatiu nelimitat pentru inovatie, permitându-vă să cresteti si să învătati într-un mod interesant, care extinde capacitătile S1-ului dvs. si ale dvs. Șase porturi PWM[4]si un port SBus acceptă accesorii personalizate, oferind optiuni suplimentare.
 
 
 
Începeti cu conducerea automată
 
Utilizând Vision Markers pentru a crea „semafoare” si alte obstacole, utilizatorii îsi pot scrie propriile programe care permit lui S1 să conducă automat si să execute sarcini complexe. Explorati principiile matematice care implică controlul robotic si mecanica miscării prin cele sase module programabile de inteligentă artificială ale S1. Obtineti o întelegere aprofundată a AI pe măsură ce dezvoltati aceste abilităti si multe altele.
 
 
 
Dezvoltati abilităti personalizate
 
În orice competitie, întelepciunea este la fel de importantă ca si puterea. S1 le permite utilizatorilor să-si aplice cunostintele din clasă pentru a compila coduri personalizate, deblocând functii unice care îi vor surprinde pe privitori si vor învinge concurentii. Cu noul său concept de educatie, S1 îi ajută pe utilizatori să îmbrătiseze bucuria de a învăta în moduri noi si interesante.
 
Vezi Actiunea
 
Bucurati-vă de o experientă de condus unică si captivantă, cu perspectiva FPV emotionantă a lui S1.
 
 
Cursa
 
Concurează împotriva adversarilor pe propria ta pistă personalizată. Deblocati abilităti speciale, cum ar fi viteza extremă, recunoasterea anumitor markeri de vedere sau dezlăntuiti arme precum ameteala împotriva concurentilor pentru a câstiga un avantaj si a câstiga cursa.
 
Gratis pentru toti
 
Nu poate exista decât un singur câstigător în această competitie de inteligentă si viteză. Folositi abilitătile personalizate pentru a obtine un avantaj si pentru a învinge adversarii în acest meci palpitant care utilizează sistemul unic de arbitri S1 si armura inteligentă de detectare.
 
Interfon
 
Noua functie de interfon vă permite să vă bucurati de interactiunile vocale cu prietenii din apropiere. De asemenea, puteti preînregistra fisiere audio în aplicatia RoboMaster de pe dispozitivul dvs. mobil si le puteti reda pe S1, deblocând o serie de noi posibilităti interesante

Detalii tehnice

Specificatii DronaModelRoboMaster S1 Gimbal
CameraDa
Functii Android: Android 5.0 sau o versiune ulterioar? App: RoboMaster Calitate Live View 720p/30fps Frecven?a de func?ionare [3] 2,4 GHz, 5,1 GHz, 5,8 GHz Laten??: Conexiune prin Wi-Fi: 80-100 ms / Conexiune prin router: 100-120 ms Puterea de transmisie (EIRP): 2,400-2,4835 GHz FCC: ?30 dBm SRRC: ?20 dBm CE : ?19 dBm MIC: ?20 dBm iOS: iOS 10.0.2 sau o versiune ulterioar?
Rezolutie video1920 x 1080
Rezolutie foto5MP
Senzor1/4"
CuloareGri
Dimensiuni320 x 240 x 270
Greutate (Kg)3.3
ControllerInclus
Vezi mai mult