Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO
Dji Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO   Incarcati mai multe baterii de zbor si dispozitivele dvs. mobile cu Hub-ul de incarcare bidirectionala pentru bateriile Mini 3 Pro de la DJI . Acest hub va ofera posibilitatea de a introduce si reincarca intelige 4105671
289.99 Out of stock

Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO

CODCP.MA.00000500.01
ID4105671
28999 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
28999 Lei
(TVA inclus)
Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO

Descrierea produsului Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO

Incarcator acumulatori DJI Mini 3 PRO 

 

DJI Logo Vector - (.SVG + .PNG) - FindLogoVector.Com

 

Incarcati mai multe baterii de zbor si dispozitivele dvs. mobile cu Hub-ul de incarcare bidirectionala pentru bateriile Mini 3 Pro de la DJI . Acest hub va ofera posibilitatea de a introduce si reincarca inteligent pana la trei baterii de zbor simultan, compatibil cu Intelligent Flight Battery si Intelligent Flight Battery Plus. Un port USB de tip A incorporat va permite, de asemenea, sa reincarcati un dispozitiv mobil, cum ar fi o telecomanda, un smartphone sau o tableta. Va rugam sa retineti ca hub-ul nu include cabluri sau incarcator si este necesar un incarcator compatibil USB PD.

Incarcare inteligenta a bateriei

Hubul de incarcare are sloturi pentru pana la trei baterii de zbor si va reincarca inteligent mai intai bateria care are cea mai mare putere. In acest fel, puteti avea o baterie plina pentru Mini 3 Pro gata de functionare cat mai curand posibil.

Baterie sau Power Bank

Cand hub-ul are bateriile de zbor introduse si nu este conectat la perete, puteti utiliza bateriile pentru a va reincarca dispozitivul mobil ca o serie de power bank-uri. Cand utilizati hub-ul astfel, acesta descarca inteligent bateria cu cea mai mica putere mai intai. In acest fel, nu sacrificati o baterie mai plina care poate fi folosita cel mai bine in Mini 3 Pro.

Incarcare prioritara

Cand aveti un dispozitiv mobil conectat la hub-ul de incarcare, iar hub-ul este conectat la perete, acesta va incarca numai bateriile sau dispozitivul. Puteti schimba tipul de produs pe care hub-ul il prioritizeaza prin apasarea butonului de functie. Daca telefonul porneste primul, bateriile vor incepe sa se reincarce cand telefonul este plin sau a stat continuu pe incarcator timp de patru ore.

LED-uri

LED-urile incorporate in partea laterala a hub-ului de incarcare bidirectionala va vor informa despre nivelul bateriei in timpul incarcarii sau descarcarii, viteza de incarcare si starea de incarcare a fiecareia dintre cele trei baterii de zbor.

 

Putere de intrare DC: 5 pana la 12 VDC la 3 A

Putere de iesire: 5 V / 2 A

1 x USB-C (doar pentru incarcare) Female Input
1 x USB-A (doar incarcare) Female Output

 

Detalii tehnice

Specificatii produsTip incarcatorHub
CuloareAlb
Vezi mai mult