Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Obiectiv Foto Sony SEL-85F18.SYX 85mm f/1.8 GM (Negru)
Sony Obiectiv Foto Sony SEL-85F18.SYX 85mm f/1.8 GM (Negru) Claritate si efect bokeh perfecte pentru portrete   Claritatea si efectul bokeh omogen ale unui obiectiv cu distanta focala fixa bine conceput pentru portrete este de neegalat, iar SEL85F18 este alegerea evidenta. Are un design compact si usor pent 3579234
2939.99 In stock

Obiectiv Foto Sony SEL-85F18.SYX 85mm f/1.8 GM (Negru)

COD: [ SEL85F18.SYX ] ID: 3579234
2.939,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat poimaine dupa ora 17:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 3 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.939,99 Lei
(TVA inclus)
Obiectiv Foto Sony SEL-85F18.SYX 85mm f/1.8 GM (Negru)

Descrierea produsului Obiectiv Foto Sony SEL-85F18.SYX 85mm f/1.8 GM (Negru)

Claritate si efect bokeh perfecte pentru portrete
 
Claritatea si efectul bokeh omogen ale unui obiectiv cu distanta focala fixa bine conceput pentru portrete este de neegalat, iar SEL85F18 este alegerea evidenta. Are un design compact si usor pentru mobilitate, cu elemente optice de inalta performanta si o deschidere maxima a diafragmei de F1.8. Un obiectiv secundar excelent pentru camerele cu cadru intreg si APS-C.
 
Performanta frumoasa a obiectivului cu distanta focala fixa
 
Sticla ED pentru compensarea aberatiei cromatice, diafragma circulara cu 9 lamele si aberatia sferica atent controlata contribuie la claritatea superba si la efectul bokeh omogen.
 
Mobil si usor de manevrat
 
Designul usor si compact (371 g), care este perechea ideala a seriei α7, va ofera o combinatie excelenta intre portabilitate si calitatea ridicata a imaginii pentru portrete, evenimente si altele.
 
 
Actionare silentioasa si precisa a focalizarii 
 
Un sistem liniar cu doua motoare actioneaza direct mecanismul de focalizare al obiectivului fara pinioane de actionare, pentru functionarea silentioasa si precisa, ceea ce este ideal pentru filme si fotografii.
 
Constructie de calitate, caracteristici versatile 
 
Un buton de mentinere a focalizarii care se poate personaliza, un inel de focalizare lat si cu reactie rapida, design rezistent la praf si umezeala2 plus alte elemente de finete care se adauga la calitatea si versatilitatea de exceptie.
 
Configuratia obiectivului
 
Camerele de la Sony, proiectate cu precizie pentru versatilitate si fiabilitate superioara au performante optice impresionante intr-o gama larga de aplicatii.
 
 
Grafic MTF
MTF descrie cat de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, masurate ca nivel de contrast obtinut intre liniile fin spatiate.
[1] Contrast (%) [2] Distanta de la centrul optic al obiectivului (mm) [3] Frecventa spatiala [4] 10 perechi de linii/mm [5] 30 perechi de linii/mm [6] Diafragma maxima [7] Diafragma F8 [8] R: Valori radiale T: Valori tangentiale

Detalii tehnice

Obiectiv fotoMonturaSony E
Tip obiectivMacro
Distanta focala maxima (mm)85
Distanta focala (echiv. 35mm)127.5
Diametru filtru (mm)67
Stabilizator de imagineDa
Caracteristici fiziceDimensiuni (mm)78 x 82
Greutate (grame)370
Vezi mai mult