Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb)
Philips Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) În perioada 22 Ianuarie – 31 Decembrie 2024, încearcă orice epilator IPL Philips Lumea la tine acasă 90 de zile, și dacă nu se ridică așteptărilor tale, primești garantat banii înapoi.  Vezi Regulamentul campaniei.   Inregist 3669689 5 22
1384.99 In stock
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Este foarte eficient.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Se vad rezultatele de la prima utilizare. Recomand!
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Un epilator pe care soția îl vana de mult la un pret rezonabil fata de ce se găsea pe piața .
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Un epilator foarte eficient.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) recomand
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Recomand
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Produs care se utilizeaza usor. Tratamentul este de lunga durata iar efectele se vad deja de la primele 2 sedinte. Un produs care promite.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Efectele sunt vizibile în foarte scurt timp. Pentru mine este un produs calitativ și îl recomand cu mult drag. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Imi place faptul ca firele de par ies mult mai rar si sunt mai putin vizibile. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Tocmai ce am achizionat aparatul sc1994/00, iar in specificatii nu se face referire la areola sanilor si a fetei. Se poate folosi si pe aceste zone? Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Eu am cumparat acest aparat dupa ce am citit multe recenzii. Nu-mi venea sa cred ca este atat de bun cum se scria. Acum ca l-am testat chiar eu, il recomand cu toata inima. Chiar isi face treaba asa cum promite. Sunt la a 3-a ședința si chiar vad rezultate. Sunt curioasa dupa mai multe ședințe cum va arata pielea si cum va fi sa scap de grija epilării săptămânale cu ceara sau epilator clasic. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Se vede diferența , recomand epilatorul IPL LUMEA DE LA PHILIPS. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Sunt abia la inceput dar observ diferente . Momentan sunt multumita de el. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Merita toti banii! Dupa primele doua sedinte se vad rezultate. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Sunt foarte mulțumită de Philips Lumea. Obținerea rezultatelor dorite nu a fost niciodată atât de ușor de atins. Nu se compară nivelul superior de confort oferit de folosirea acestui aparat acasă, față de vizitele costisitoare și oarecum incomode la saloanele de înfrumusețare. Sunt extrem de mulțumită de alegerea făcută. Recomand produsul tuturor prietenelor mele. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Este minunat, sunt foarte încântată de rezultatul obținut, îl folosesc de jumate de an și îl recomand cu încredere. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) As vrea sa il recomand la cat mai multe persoane, fiind un aparat foarte bun. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Recunosc faptul că la început am fost sceptică, ma gândeam ca nu voi vedea mari rezultate, însă după doar 3 luni ma declar foarte mulțumită si de fiecare dată când vorbesc cu vreo prietena si despre subiectul sensibil despre epilare, recomand cu cel mai mare drag acest aparat minune. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Deși epilatorul a venit defect m-am bucurat de rezultatele acestuia după prima utilizare, parul s-a eliminat in proporție de 20%, Menționez ca nu am folosit niciodată ceara sau alte metode inafara de lama, parul este des și gros. Am rămas plăcut surprinsă de rezultate, nu ma așteptăm sa fie atât de vizibil. Produsul a fost trimis in service și am primit contravaloarea lui înapoi după ce aceștia l-au verificat și au constat ca reparația aceștia este costisitoare. Acum o sa îmi achiziționez epilatorul SC1997/00, sunt sigura ca acesta va face o treaba excelenta! Recomand cu drag produsele philips, nu achiziționez niciodată de la alt brand și sunt foarte mulțumită de toate produsele oferite de philips!! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Epilatorul este foarte usor de utilizat, dupa 2 sedinte incep sa se vada efecte. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Ma declar super multumita de acest produs. L-am folosit aproximativ 2 ani , la inceput mai des, apoi din ce in ce mai rar iar acum il folosesc o data la 2 luni. Face exact ce promite doar ca trebuia sa ai rabdare. Rezultatele se vad in timp si nu de la prima sedinta. Perfect pentru mine, m-a ajutat sa scap de parul nedorit. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb) Am acest produs de mai bine de 2 ani si sunt extrem de multumita de rezultate, chiar am uitat ce inseamna stresul de a te epila. Acum il folosesc o data la 3 luni pentru intretinere. Este un produs excelent, il recomand cu toata increderea! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.
5

Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb)

COD: [ SC1994/00 ] ID: 3669689
1.384,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Ridica din locker / punct ridicare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat in 7 zile dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 8 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
1.384,99 Lei
(TVA inclus)
Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb)

Descrierea produsului Epilator IPL Philips Lumea Advanced SC1994/00, 5 Setari, Senzor de nuanta a pielii, Sistem de siguranta integrat (Alb)

În perioada 22 Ianuarie – 31 Decembrie 2024, încearcă orice epilator IPL Philips Lumea la tine acasă 90 de zile, și dacă nu se ridică așteptărilor tale, primești garantat banii înapoi. 
Vezi
Regulamentul campaniei.

 

Inregistrează-ți produsul pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips/register-product  și bucură-te de un an în plus de garanție comercială. Pentru mai multe detalii și informații te rugăm să consulți Regulamentul campaniei.

 

Detalii tehnice

Caracteristici generaleTip produsEpilator IPL
Tip alimentareLa retea
Tip functionareLumina intens pulsata
SetNu
Durata de functionare250.000 de pulsatii
Trepte viteze1
LavabilNu
Functie masajNu
Accesorii1 x DFU/ Manual de utilizare
1 x Husa
1 x Epilator IPL
1 x Laveta pentru scame
1 x Manson de protectie
AccesoriiCap pentru parul facialNu
Cap pentru zone sensibileNu
Cap pivotantNu
DiverseFunctiiSenzor de nuanta a pielii
Durata de aplicare: zona inghinala 4 min, axila 2.5 min, gamba 15 min
Mod de aplicare: glisare si pulsatie, aplicare si pulsatie pentru taratarea zonelor curbate
Filtru UV integrat
5 setari de energie luminoasa
Sistem de siguranta integrat
AlteleZone de aplicare:
Maini
Picioare
Axila
Inghinal
Date tehniceCuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Philips Romania 03.11.2021 17:01
★★★★★
Am acest produs de mai bine de 2 ani si sunt extrem de multumita de rezultate, chiar am uitat ce inseamna stresul de a te epila. Acum il folosesc o data la 3 luni pentru intretinere. Este un produs excelent, il recomand cu toata increderea! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Recomand

Contra

-
7 din 12 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 17:00
★★★★★
Ma declar super multumita de acest produs. L-am folosit aproximativ 2 ani , la inceput mai des, apoi din ce in ce mai rar iar acum il folosesc o data la 2 luni. Face exact ce promite doar ca trebuia sa ai rabdare. Rezultatele se vad in timp si nu de la prima sedinta. Perfect pentru mine, m-a ajutat sa scap de parul nedorit. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super multumita

Contra

-
6 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 17:00
★★★★★
Epilatorul este foarte usor de utilizat, dupa 2 sedinte incep sa se vada efecte. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Eficienta

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:59
★★★★★
Deși epilatorul a venit defect m-am bucurat de rezultatele acestuia după prima utilizare, parul s-a eliminat in proporție de 20%, Menționez ca nu am folosit niciodată ceara sau alte metode inafara de lama, parul este des și gros. Am rămas plăcut surprinsă de rezultate, nu ma așteptăm sa fie atât de vizibil. Produsul a fost trimis in service și am primit contravaloarea lui înapoi după ce aceștia l-au verificat și au constat ca reparația aceștia este costisitoare. Acum o sa îmi achiziționez epilatorul SC1997/00, sunt sigura ca acesta va face o treaba excelenta! Recomand cu drag produsele philips, nu achiziționez niciodată de la alt brand și sunt foarte mulțumită de toate produsele oferite de philips!! Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produs excelent!

Contra

-
5 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:58
★★★★★
Recunosc faptul că la început am fost sceptică, ma gândeam ca nu voi vedea mari rezultate, însă după doar 3 luni ma declar foarte mulțumită si de fiecare dată când vorbesc cu vreo prietena si despre subiectul sensibil despre epilare, recomand cu cel mai mare drag acest aparat minune. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super afacere

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:58
★★★★★
As vrea sa il recomand la cat mai multe persoane, fiind un aparat foarte bun. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent

Contra

-
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:57
★★★★★
Este minunat, sunt foarte încântată de rezultatul obținut, îl folosesc de jumate de an și îl recomand cu încredere. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Super

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:55
★★★★★
Sunt foarte mulțumită de Philips Lumea. Obținerea rezultatelor dorite nu a fost niciodată atât de ușor de atins. Nu se compară nivelul superior de confort oferit de folosirea acestui aparat acasă, față de vizitele costisitoare și oarecum incomode la saloanele de înfrumusețare. Sunt extrem de mulțumită de alegerea făcută. Recomand produsul tuturor prietenelor mele. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Simplu si eficient

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:54
★★★★★
Merita toti banii! Dupa primele doua sedinte se vad rezultate. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Multumita

Contra

-
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:54
★★★★★
Sunt abia la inceput dar observ diferente . Momentan sunt multumita de el. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Minunat

Contra

-
6 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:39
★★★★★
Se vede diferența , recomand epilatorul IPL LUMEA DE LA PHILIPS. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Epilatorul IPL

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:38
★★★★★
Eu am cumparat acest aparat dupa ce am citit multe recenzii. Nu-mi venea sa cred ca este atat de bun cum se scria. Acum ca l-am testat chiar eu, il recomand cu toata inima. Chiar isi face treaba asa cum promite. Sunt la a 3-a ședința si chiar vad rezultate. Sunt curioasa dupa mai multe ședințe cum va arata pielea si cum va fi sa scap de grija epilării săptămânale cu ceara sau epilator clasic. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Rezultate mai bune decat ma asteptam

Contra

-
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:37
★★★★★
Tocmai ce am achizionat aparatul sc1994/00, iar in specificatii nu se face referire la areola sanilor si a fetei. Se poate folosi si pe aceste zone? Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Zone folosire

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:35
★★★★★
Imi place faptul ca firele de par ies mult mai rar si sunt mai putin vizibile. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Produs excelent

Contra

-
5 din 11 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Philips Romania 03.11.2021 16:34
★★★★★
Efectele sunt vizibile în foarte scurt timp. Pentru mine este un produs calitativ și îl recomand cu mult drag. Acest review a fost postat initial pe site-ul www.philips.ro.

Pro

Excelent

Contra

-
5 din 10 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Burda Andreea 01.01.2021 13:18
★★★★★
Produs care se utilizeaza usor. Tratamentul este de lunga durata iar efectele se vad deja de la primele 2 sedinte. Un produs care promite.
6 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Miki 03.12.2020 15:54
★★★★★
Recomand

Pro

Face ceea ce promite

Contra

Nu am
8 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
MIRCEA PETEAN 02.12.2020 17:45
★★★★☆
recomand

Pro

totul este ok

Contra

-
7 din 14 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Ciobanasu Cristina 14.06.2020 17:57
★★★★★
Un epilator foarte eficient.
7 din 13 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Bobi 20.02.2020 08:14
★★★★☆
Un epilator pe care soția îl vana de mult la un pret rezonabil fata de ce se găsea pe piața .

Pro

Prețul cel mai mic la momentul acesta pe piața !

Contra

Nu am
8 din 16 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Simona 31.12.2019 19:18
★★★★★
Se vad rezultatele de la prima utilizare. Recomand!
12 din 19 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Baranguta teodor 24.12.2018 16:44
★★★★☆
Este foarte eficient.
22 din 39 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult