Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb)
Aeno Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb) DB5 Periuță de dinÈ›i sonică   Este dovedit clinic că periuÈ›a de dinÈ›i sonică îndepărtează mai multă placă dentară decât o periuță de dinÈ›i obiÈ™nuită. ÃŽndepărtează placa bacteriană de pe dinÈ›i È™i de-a lungul liniei gingivale fÄ 3993039 5 2
196.99 In stock
Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb) Eram sceptic la început însă s-a doveditat a fi o periuță electrică de calitate. Curăță foarte bine și în plus, bateria ține foarte mult timp. O recomand tuturor!
Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb) O periuta de dinti foarte interesanta. Curata bine, are diverse functii, printre care amintesc modul Sensitive care mi se potriveste. Designul este deosebit, premium. Pana acum sunt multumit de acest produs.

Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb)

COD: [ ADB0005 ] ID: 3993039
196,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
196,99 Lei
(TVA inclus)
Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb)

Descrierea produsului Periuta de dinti electrica AENO DB5, incarcare wireless, 46000 rpm, IPX7 (Alb)

Periuță de dinți sonică
 
Este dovedit clinic că periuța de dinți sonică îndepărtează mai multă placă dentară decât o periuță de dinți obișnuită. Îndepărtează placa bacteriană de pe dinți și de-a lungul liniei gingivale fără a afecta gingiile.
 
 
5 scenarii de curățare cu 3D
 
Curățare
 
Poate curăța eficient fiecare colț al gurii și este recomandat pentru utilizare zilnică
 
Albire
 
Asigură întreținerea unui aspect alb strălucitor al dinților.
 
Sensibilitate
 
Recomandat pentru utilizatorii cu dinți sensibili și probleme gingivale.
 
Masaj
 
Este recomandat celor care folosesc pentru prima dată periuța electrică pentru a proteja gingiile împotriva sângerării.
 
ÃŽngrijirea gingiilor
 
Masați ușor gingiile cu tratament de tip SPA.

46 000 de vibrații pe minut
 
Sub influența oscilațiilor de înaltă frecvență, fluidele biologice și pasta de dinți formează împreună o spumă fin dispersată, saturată cu oxigen, care pătrunde cu ușurință în zonele greu accesibile, distruge și îndepărtează placa bacteriană.
 
 
Încărcare fără fir
 
Încărcătorul poate fi folosit ca suport pentru periuță pentru a crește confortul de utilizare, deoarece nu trebuie să conectați încărcătorul la periuța de dinți - lăsați-o în suport și va fi mereu încărcată.
 
 
40 de zile de funcționare cu o singură încărcare
 
Doar 4 ore de încărcare oferă până la 40 de zile de autonomie pentru utilizarea zilnică* sau 90 de zile în standby prelungit.
 
 
Filamente DUPONTâ„¢
 
Filamente DUPONT™ - furnizori de perii pentru periuțe de dinți de calitate superioară pentru industria de îngrijire orală de peste 75 de ani. În cadrul studiilor clinice, periile Tynex® continuă să demonstreze o performanță excelentă la uzură și o recuperare mai mare a curburii în comparație cu alte materiale. Curățarea interdentară, îndepărtarea plăcii bacteriene, confortul gingival, curățarea gingivală și anti-microbiană au fost întotdeauna nevoi majore ale îngrijirii orale. DuPont a dezvoltat o serie de perii pentru a satisface toate nevoile consumatorilor. Periile cu indicație albastră amintesc utilizatorului să schimbe capul periuței de dinți - atunci când periile cu indicație albastră se estompează până la alb, înseamnă că utilizatorul trebuie să schimbe capul periuței.
 
 
Sistem inteligent de cronometrare
 
Medicii stomatologi recomandă ca fiecare periaj să dureze nu mai puțin de 2 minute. Sistemul inteligent de cronometrare vă anunță să schimbați zona periată de 4 ori, la fiecare 30 de secunde, pentru curățarea eficientă a tuturor suprafețelor dinților.
 
 
Rezistentă la apă, protecție IPX7
 
Pentru a clăti rapid periuță de dinți sub jetul de apă curentă sau pentru a vă curăța dinții în timp ce faceți duș.
 
 
2 capete + pictograme
 
Setul include 2 capete de periaj cu diferite pictograme pe ele. Doar vă alegeți o pictogramă și veți ști întotdeauna care este capul de periaj utilizat.
 

Detalii tehnice

Caracteristici periute de dintiModelDB5
PentruAdulti
TipPeriuta electrica
Vibratii/min46.000
CuloareAlb
Adauga review

Review-uri

Kevin 24.08.2023 12:25
★★★★★
O periuta de dinti foarte interesanta. Curata bine, are diverse functii, printre care amintesc modul Sensitive care mi se potriveste. Designul este deosebit, premium. Pana acum sunt multumit de acest produs.
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Rosa 23.03.2023 14:59
★★★★☆
Eram sceptic la început însă s-a doveditat a fi o periuță electrică de calitate. Curăță foarte bine și în plus, bateria ține foarte mult timp. O recomand tuturor!
Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult