Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Nou! Carucior/Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1, Omologare i-Size ECE R129, Roti detasabile
Doona Carucior/Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1, Omologare i-Size ECE R129, Roti detasabile oona i, scoica auto sau carucior? De ce nu amandoua?   Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1 este sistemul de calatorie complet, un produs revolutionar ce aduce combinatia perfecta intre siguranta, confort si comoditate in timpul calatoriilor 4167768
2399.99 In stock

Nou! Carucior/Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1, Omologare i-Size ECE R129, Roti detasabile

COD: [ SP350-20-043-041 ] ID: 4167768
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Timp estimativ de livrare
Din Showroom-ul evoMAG.ro: Poate fi ridicat maine dupa ora 09:00
Livrare prin curier:Se livreaza in 4 zile pana in ora 18:00
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Producător Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
2.399,99 Lei
(TVA inclus)
Nou! Carucior/Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1, Omologare i-Size ECE R129, Roti detasabile

Descrierea produsului Carucior/Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1, Omologare i-Size ECE R129, Roti detasabile

oona i, scoica auto sau carucior? De ce nu amandoua?
 
Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1 este sistemul de calatorie complet, un produs revolutionar ce aduce combinatia perfecta intre siguranta, confort si comoditate in timpul calatoriilor cu bebelusul.

Dar ce face acesta scoica cu adevarat speciala? Este faptul ca se transforma cu usurinta intr-un carucior compact, datorita sistemului sau brevetat, astfel incat vei putea face fata oricarei situatii. Acest lucru este posibil datorita faptului ca designul acestui produs a fost gandit pentru a-ti oferi mobilitatea de care ai nevoie in timpul calatoriilor cu copilul: in masina, pe strada sau in avion.

Doona i este o scoica auto grupa 0+, omologata conform celor mai noi standarde europene de siguranta R129, oferind protectie maxima in cazul unui accident de circulatie. Poate fi instalata direct pe bacheta masinii si fixata cu centura de siguranta sau poate fi instalata pe baza Isofix Doona i (se achizitioneaza separat).

Omologare i-Size ECE R129
Standardul de siguranta R129 reprezinta cea mai recenta si mai avansata reglementare de siguranta pentru scaune auto din Europa. Acest standard asigura compatibilitatea optima cu diferite vehicule, stabileste un criteriu solid de protectie in caz de impact lateral si prelungeste perioada de utilizare cu spatele spre sensul de mers.

Mobilitate pentru parinti
Doona este prima scoica auto din grupa 0+ cu sistem de roti integrat ce confera o mobilitate completa. Acest sistem de roti permite ca in mai putin de 10 secunde sa cobori din masina si sa te pui in miscare alaturi de bebelusul tau. Acum poti uita de zilele in care trebuia sa manevrezi din greu scoica auto si de eforturile depuse pentru a deschide sau a plia caruciorul aflat in portbagajul masinii.

Mecanisme de siguranta
Fiind conceputa cu o structura inovatoare in 2 straturi speciale rezistente la un impact lateral, wun maner Anti-Recul, cu 5 puncte de fixare a centurii de siguranta si insert ergonomic de sustinere a pozitiei bebelusului, toate acestea fac din Doona i una dintre cele mai sigure scoici auto disponibile astazi pe piata. In plus, scoica auto Doona i include dispozitivul Doona SIP, oferind protectie suplimentara prin absorbtia de energie in cazul unei coliziuni laterale. Conexiunea sa magnetica asigura o instalare rapida si usoara.

Tetiera si sistem de centuri reglabile simultan
Tetiera si sistemul de centuri in 5 puncte integrat se adapteaza fara efort la cresterea copilului, asigurand o reglare usoara a inaltimii, reducand astfel riscul de utilizare gresita.

Comoditate la imbarcare
Functia de atasare a protectiilor de umar pe partea inferioara a tetierei, simplifica procesul de instalare a copilului in scoica auto Doona i.

Protectie bancheta
Protejeaza tapiteria vehiculului impotriva murdariei de pe roti. Aceasta protectie este confectionata din material hidrofug, antiderapant si poate fi utilizata sub scoica auto Doona i sau sub baza Isofix achizitionata separat.

Design nou al manerului
Experimentati stil si functionalitate ridicate cu noul design al manerului. Acesta dispune de un sistem securizat cu doua butoane si husa din piele ecologica cu fermoar, pentru a combina caracterul practic si rafinamentul. Manerul asigura protectie Anti-Recul atunci cand scoica auto Doona i este instalata pe bancheta in centurile de siguranta ale masinii.

Ca in bratele mamei
Inspirata de pozitia unui copil in bratele mamei sale, scoica auto Doona i a fost proiectata impreuna cu o echipa de experti medicali si tehnicieni, pentru a se asigura ca trupul copilului este sustinut corespunzator, intr-o pozitie cat mai ergonomica. Mai mult, scoica Doona i a fost special conceputa pentru a asigura o pozitie corecta a nou-nascutului in primele luni de viata, astfel incat pozitia spatelui sa fie cat mai bine aliniata cu pozitia gatului, oferind un confort deplin bebelusului.

Aprobare TUV
Scoica auto Doona i a fost creata pentru a fi un produs all-in-one, oferindu-ti posibilitatea de a transporta bebelusul in siguranta si confort in masina, precum si atunci cand mergi pe jos. In plus, ea este perfecta pentru parintii care calatoresc frecvent cu avionul! Scoica auto Doona i este certificata de autoritatile europene pentru calatorii cu avionul. Expertii in siguranta zborului incurajeaza parintii sa ia cele mai inalte masuri de siguranta si sa foloseasca o scoica auto aprobata pentru a asigura copilul pe parcursul zborului.

Materiale sigure pentru bebe
Toate materialele sunt testate si aprobate in conformitate cu cele mai stricte standarde europene si regulamentul REACH, inclusiv SVHC. Nu contin substante chimice periculoase si sunt testate pentru calitatea lor, pentru a asigura o utilizare sigura si continua. In plus, elementele textile sunt detasabile si lavabile, astfel incat vei putea pastra scoica auto intotdeauna curata si igienica.


Caracteristici Scoica auto Doona i i-Size Sahara Sand 2 in 1:

 

  • Prin simpla apasare a unui buton se transforma din scoica auto in carucior.

  • Centura de siguranta in 5 puncte asigura confortul la imbarcare.

  • Insertul pentru nou-nascut proiectat ergonomic asigura o pozitie naturala bebelusului.

  • Capotina extensibila UPF 50+ ofera protectie impotriva soarelui.

  • Forma anatomica asigura o pozitie corecta a nou-nascutului in primele luni de viata.

  • Sistem de franare usor de actionat, prin simpla apasare a pedalei de picior.

  • Poate fi utilizata direct pe bancheta masinii asigurata in centuri sau pe baza Isofix Doona i (optional).

  • Include protectie pentru bancheta ce protejeaza tapiteria vehiculului.

  • Sistemul de instalare extrem de facil elimina riscul unei fixari incorecte.

  • Cadru cu suspensii permite rularea usoara pe teren denivelat.

  • Roti detasabile, cu eliberare rapida, rezistente la uzura.

  • Aprobata pentru a putea fi utilizata la bordul aeronavelor.

 

Caracteristici tehnice:

 

  • Scoica auto Grupa 0+.

  • Destinata copiilor cu inaltimea: 40-85 cm (pana la 13 kg).

  • Dimensiuni in modul scoica auto: 71.2 x 44 x 53.4 cm.

  • Dimensiuni in modul carucior: 84.7 x 44 x 102 cm.

  • Inaltime maxima maner: 102 cm.

  • Greutate: 8 kg.

  • Utilizare insert nou-nascut: pana la 60 cm/5 kg.

  • Certificari: ECE R129, EN1888, EN12790, TUV.

  • Materiale: PA+GF, PP, Al, PU, Poliester, EPP.

Detalii tehnice

Detalii produsTip2-in-1
PentruFete si baieti
Varsta recomandata0 - 3 ani
Greutate recomandata0 - 13 kg
Nr. roti4
Detalii rotiDetasabile
PliabilDa
CuloareCrem
Dimensiuni84.7 x 44 x 102 cm
Greutate (Kg)8 kg
Informatii suplimentareCertificari: ECE R129, EN1888, EN12790, TUV
Vezi mai mult