Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, USB 2.0, HDMI, USB Type-C, 65W (Negru)
Asus Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, USB 2.0, HDMI, USB Type-C, 65W (Negru) Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, 65W      INCARCATOR ALL-IN-ONE ROG Gaming Charger Dock combina incarcarea la putere maxima, transferul de date si iesirea pe ecran de pe un singur dispozitiv. Atunci cand este asociat cu un ROG A 4108647
268.99 Out of stock

Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, USB 2.0, HDMI, USB Type-C, 65W (Negru)

COD: [ 90XB08FN-BPW000 ] ID: 4108647
268,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
268,99 Lei
(TVA inclus)
Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, USB 2.0, HDMI, USB Type-C, 65W (Negru)

Descrierea produsului Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, USB 2.0, HDMI, USB Type-C, 65W (Negru)

Incarcator laptop ASUS ROG AC65-03, 65W 

 

 

INCARCATOR ALL-IN-ONE

ROG Gaming Charger Dock combina incarcarea la putere maxima, transferul de date si iesirea pe ecran de pe un singur dispozitiv. Atunci cand este asociat cu un ROG Ally, puteti sa va conectati la un televizor sau la un monitor extern prin HDMI, sa va conectati tastatura si mouse-ul cu USB-A si sa va incarcati dispozitivul prin USB-C, permitand jocuri fara intreruperi pe marele ecran.

 

INCARCARE SI AFISARE SIMULTANA

Atunci cand este conectat la reteaua de curent alternativ, dispozitivul Gaming Charger Dock suporta o putere totala de 65W datorita incarcarii rapide PD 3.0 prin USB-C, in timp ce, in acelasi timp, permite afisarea prin intermediul portului HDMI 2.0. Daca incarcati doua dispozitive in acelasi timp, portul USB-C ofera 60 W, in timp ce portul USB-A ofera 5 W, lasandu-va suficient suc pentru a ramane incarcat in timpul jocurilor.

   

JOCURI IMERSIVE PE MARELE ECRAN

Deoarece docul de incarcare pentru jocuri este, de asemenea, un hub USB, puteti utiliza, de asemenea, portul HDMI pentru a va conecta la un televizor sau la un monitor extern si puteti utiliza portul USB-A pentru a va conecta la tastatura si la mouse pentru a avea un mediu de lucru confortabil chiar si atunci cand va deconectati de la alimentarea cu curent alternativ. Portul USB-A suporta, de asemenea, transferuri de date USB 2.0 atunci cand aveti nevoie sa va conectati la o unitate flash.

   
ROG Gaming Charger Dock are un port HDMI 2.0, ceea ce va ofera compatibilitate perfecta cu aproape orice televizor si monitor de PC modern. Suportand rate de reimprospatare de pana la 120 Hz la 1080p si de pana la 60 Hz la 4K, atat jocurile dvs. rapide, cat si continutul video vor fi afisate cu o claritate de cristal.
   

DOCUL UNIVERSAL DE INCARCARE

ROG Gaming Charger Dock este un dispozitiv compact si convenabil care poate fi utilizat cu diverse dispozitive, inclusiv ROG Ally, laptopuri si telefoane mobile care accepta functionalitatea de afisare prin USB Type-C.

   

TESTE DE CALITATE RIGUROASE

Cablul USB-C de 2 metri lungime inclus in pachet suporta livrarea de energie, audio si iesire de afisare la o frecventa de pana la 4K/60Hz. De asemenea, l-am supus unor teste de tortura pentru rezistenta, durabilitate si siguranta, pentru a ne asigura ca vei cupla fara probleme dispozitivele tale preferate in anii urmatori.

   

 

Detalii tehnice

SpecificatiiCuloareNegru
Greutate (Kg)0.14
Putere (W)65
Tensiune de alimentare (V)100-240
Specificatii produsTip IncarcatorIncarcator Retea
MufeUSB Type-C
USB Type-A
HDMI
Vezi mai mult