Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Laptop Apple MacBook Air 13, Procesor Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 13.6" WQXGA, 8GB, 512GB, layout US, Mac OS (Albastru) + adaptor priza US - EU
Apple Laptop Apple MacBook Air 13, Procesor Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 13.6" WQXGA, 8GB, 512GB, layout US, Mac OS (Albastru) + adaptor priza US - EU Apple MacBook Air 13     DESIGN PORTABIL Proiectat pentru o viata in miscare.   Doua dimensiuni perfect portabile. Modelul de 13 inchi este laptopul portabil prin excelenta, iar modelul de 15 inchi ofera mai mult spatiu pe ecran pentru multitasking. 4173504
5999.99 In stock

Produsul nu are CD cu drivere in pachet. Acestea se pot descarca de pe pagina producătorului.

Va rugam sa verificati suportul oferit de producator pe pagina acestuia sau sa trimiteti un mail la documentare@evomag.ro

Laptop Apple MacBook Air 13, Procesor Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 13.6" WQXGA, 8GB, 512GB, layout US, Mac OS (Albastru) + adaptor priza US - EU

COD: [ MLY43LL/A ] ID: 4173504
  • Servicii evoMAG
5.999,99 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
5.999,99 Lei
(TVA inclus)
Laptop Apple MacBook Air 13, Procesor Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 13.6" WQXGA, 8GB, 512GB, layout US, Mac OS (Albastru) + adaptor priza US - EU

Descrierea produsului Laptop Apple MacBook Air 13, Procesor Apple M2 chip with 8-core CPU and 10-core GPU, 13.6" WQXGA, 8GB, 512GB, layout US, Mac OS (Albastru) + adaptor priza US - EU

 

 

DESIGN PORTABIL

Proiectat pentru o viata in miscare.

 

Doua dimensiuni perfect portabile. Modelul de 13 inchi este laptopul portabil prin excelenta, iar modelul de 15 inchi ofera mai mult spatiu pe ecran pentru multitasking.

 

 

 

Patru culori irezistibile. Optiunile pe care le ai sunt pur si simplu fantastice, iar fiecare dintre ele vine cu un cablu de incarcare MagSafe asortat.

 

 

 

 

Super usor si subtire, MacBook Air incape cu usurinta in rucsacul tau.Cu MacBook Air rezolvi tot ce ai de rezolvat, oriunde ai fi.
   
Indiferent ca te afli la birou sau in laborator, MacBook Air  iti permite sa zbori prin sarcinile tale de lucru in spatiul oferit de doua monitoare externe, cand capacul laptopului e inchis.
   
Modul Joc reduce dramatic latenta, pentru o receptivitate extraordinara atunci cand te joci folosind accesorii wireless.

 

PERFORMANTA SI AUTONOMIA BATERIEI

Fantascip de puternic. 

 

 

 

 

 

Datorita accesului la un ecosistem larg de aplicatii care ofera functii AI avansate, utilizatorii pot face practic orice, de la verificarea temelor cu AI Math Assistance in Goodnotes, la retusarea automata a pozelor in Pixelmator Pro sau eliminarea zgomotului de fundal dintr‑un videoclip utilizand CapCut.

 

 

 

 

Esti nou pe Mac?

Oricine iubeste iPhone, va iubi Mac. Mac este conceput sa te obisnuiesti cu el la fel de simplu ca in cazul unui iPhone. Si fie ca vrei sa copiezi text pe telefon pentru a-l lipi pe Mac, sa stai de vorba cu prietenii in Mesaje sau sa gasesti dispozitive cu Gasire, cand folosesti perechea Mac si iPhone, acestea functioneaza perfect impreuna.

 

 

 

Configurarea e floare la ureche.

Transfera cu usurinta fisiere, aplicatii si multe altele de pe vechiul PC sau Mac cu Asistentul de migrare. Iar daca ai nevoie de ajutor, serviciul de asistenta Apple este intotdeauna accesibil printr‑un apel telefonic.

   

Acceseaza-ti fisierele de oriunde cu iCloud. 

Cu iCloud, poti sa stochezi toate fotografiile, contactele si documentele, astfel incat sa fie disponibile pe toate dispozitivele tale. Incepe o lista de sarcini pe iPhone si bifeaza elementele pe MacBook Air. Si multe altele.

   

Aplicatii puternice incorporate. 

Mac vine cu aplicatii precum FaceTime, Freeform, Poze si Keynote, care iti permit sa te apuci de lucru, sa creezi si sa colaborezi pentru urmatoarea ta mare idee.

   

Mac e conceput sa reziste. 

Fabricate cu o carcasa durabila din aluminiu reciclat, laptopurile Mac sunt gata de orice. Iar actualizarile de software macOS gratuite iti mentin Mac-ul in perfecta stare de functionare si in siguranta, multi ani.

 

ECRAN, CAMERA SI AUDIO

Ca sa fie clar: e stralucit.

Ecranul Liquid Retina de pe MacBook Air este o priveliste demna de admirat, cu suport pentru 1 miliard de culori si o rezolutie de pana la 2 ori mai mare decat cea a laptopurilor PC comparabile. Pozele si clipurile ies in evidenta cu un contrast bogat si detalii precise, iar textul apare foarte clar, pentru o lectura usoara.

 

 

 

Camera de inalta definitie. Arati cum nu se poate mai bine cand te afli in fata camerei FaceTime HD de 1080p, indiferent daca te intalnesti cu prietenii si familia sau colaborezi cu colegii de munca din intreaga lume.
   
Sistem de sunet captivant. Difuzoarele de pe MacBook Air accepta Audio spatial impreuna cu Dolby Atmos, astfel incat sa te poti bucura de scene audio tridimensionale pentru muzica si filme.

 

PORTURI SI CONEXIUNI

Conexiunile se prezinta minunat.

 

 

 

Deblocheaza‑le pe toate printr‑o simpla atingere.

Tastatura confortabila, silentioasa si retroiluminata este prevazuta cu taste functionale de inaltime completa si Touch ID, care iti ofera o modalitate rapida, usoara si sigura de a debloca Mac-ul si de a te conecta la aplicatii si site-uri. Totul, printr-o simpla atingere.

 

Detalii tehnice

DenumireModelApple MacBook Air 13
Tip LaptopBusiness
ProcesorFamilie procesorApple
Numar nuclee8
Model procesorM2
Tehnologie fabricatie5 nm
Procesor graficIntegrated M2 10-core Graphics
Display si videoDiagonala13.6"
Rezolutie maxima2560 x 1664
Tip displayIPS Retina
TouchScreenNu
Camera WebDa, Full HD
Memorie RAMCapacitate memorie8192 MB
Capacitate stocareCapacitate SSD512GB
Unitate opticaNu are
Sunet si comunicatiiDifuzoarePatru difuzoare Trei microfoane
Retea Wireless802.11ax
BluetoothDa , 5.0
ConectivitatePorturi2 x Thunderbolt v3 1 x Audio Out/Microfon
BaterieAutonomie maxima18 h
OS si caracterisiticiSistem operareMac OS
Dimensiuni(mm)304.1 x 215 x 11.3 mm
Greutate(Kg)1.24
CuloareAlbastru
Tastatura numericaNu
Cititor de amprentaDa
DiverseAlteleTouch ID
Vezi mai mult