Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Ultrabook Asus ZenBook UX534FA-A9016T (Procesor Intel® Core™ i7-8565U (8M Cache, up to 4.60 GHz), Whiskey Lake, 15.6" FHD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, FPR, Win10 Home, Albastru)
Asus Ultrabook Asus ZenBook UX534FA-A9016T (Procesor Intel® Core™ i7-8565U (8M Cache, up to 4.60 GHz), Whiskey Lake, 15.6" FHD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, FPR, Win10 Home, Albastru) ZenBook UX534FA-A9016T VIZIUNE CREATIVA NELIMITATA Cel mai compact laptop de 15” din lume, echipat cu ScreenPad™ 2.0     Creativitate. Stil. Inovatie. Acestea sunt calitatile definitorii ale elegantului model nou ZenBook 15. Acesta este unul dintre cele mai m 3761632 5 1
6162.99 Out of stock
Ultrabook Asus ZenBook UX534FA-A9016T (Procesor Intel® Core™ i7-8565U (8M Cache, up to 4.60 GHz), Whiskey Lake, 15.6" FHD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, FPR, Win10 Home, Albastru) Am laptopul de o saptamana si sunt foarte multumita de el. Are carcasa metalica rigida, finisaje atent lucrate si profil subtire, deci combinatia ideala. Cu tastatura chiclet se lucreaza foarte bine, iar blocul numeric este implementat ingenios, astfel incat celelalte taste sa aiba dimensiuni mai mari. Screenpadul este o dotare interesanta, care modifica radical in bine modul de utilizare a laptopului, dar necesita ceva timp de acomodare si nu ar fi rau sa beneficieze de mai mult suport din partea dezvoltatorilor de software. Ecranul se vede foarte bine, este luminos, crisp si reda culorile fidel, indiferent de unghiul din care ar fi privit. Ca o parere subiectiva, as fi preferat sa fie mat, pentru o utilizare mai confortabila la exterior. Boxele se aud mult peste asteptari, caci sunt atat mai puternice, cat si mai clare decat ma asteptam pentru un laptop slim. Pana acum, nu am simtit niciodata nevoia de a trece de 60% din volum. Nivelul de performanta este si el pe masura, caci procesorul i5 este suficient de puternic pentru cerintele software actuale, iar SSD-ul de 512GB face toti banii. Ca idee, Windowsul booteaza extrem de rapid, aplicatiile se deschid aproape instantaneu, iar laptopul raspunde intotdeauna prompt la comenzi. Evident, nu merg jocurile, neexistand o solutie grafica dedicata, dar nu este un laptop de gaming, asa ca e ok. Am avut ceva emotii in materie de autonomie data fiind prezenta screenpadului, dar m-am linistit rapid cand am observat ca pot lucra toata ziua pe el fara sa il bag in priza. Nu am putut sa masor cu exactitate autonomia bateriei, dar estimez undeva intre 8 si 10 ore, deci mai mult decat suficient. In concluzie, laptopul este foarte reusit si isi merita din plin pretul, asa ca il recomand calduros.
5

Ultrabook Asus ZenBook UX534FA-A9016T (Procesor Intel® Core™ i7-8565U (8M Cache, up to 4.60 GHz), Whiskey Lake, 15.6" FHD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, FPR, Win10 Home, Albastru)

CODUX534FA-A9016T
ID3761632

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Ultrabook Asus ZenBook UX534FA-A9016T (Procesor Intel® Core™ i7-8565U (8M Cache, up to 4.60 GHz), Whiskey Lake, 15.6" FHD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, FPR, Win10 Home, Albastru)

Descrierea produsului Ultrabook Asus ZenBook UX534FA-A9016T (Procesor Intel® Core™ i7-8565U (8M Cache, up to 4.60 GHz), Whiskey Lake, 15.6" FHD, 8GB, 512GB SSD, Intel® UHD Graphics 620, FPR, Win10 Home, Albastru)

VIZIUNE CREATIVA NELIMITATA
Cel mai compact laptop de 15” din lume, echipat cu ScreenPad™ 2.0
 
 
Creativitate. Stil. Inovatie. Acestea sunt calitatile definitorii ale elegantului model nou ZenBook 15. Acesta este unul dintre cele mai mici laptopuri de 15 inchi din lume, fiind echipat cu un extraordinar afisaj de tip NanoEdge cu margini ultra-subtiri si revolutionara solutie de control tactil ScreenPad™ 2.0 pentru a-ti oferi libertatea sa-ti descoperi propria putere creativa.

 

 

FRUMUSETE NETARMURITA
Proiectat pentru a iti oferi cea mai extinsa suprafata a ecranului intr-un spatiu fizic cat mai restrans, noul design cu patru margini ultra-subtiri al ecranului NanoEdge face imaginile mult mai imersive, cu mai putine elemente care sa iti distraga atentia. De asemenea, include tehnologie de afisare cu unghiuri largi de vizualizare, asigurand claritatea excelenta a imaginilor chiar si din unghiuri de vizualizare extreme. ZenBook 15 a fost echipat cu un ecran de inalta rezolutie de o claritate impresionanta, ce te ajuta sa te bucuri de imagini de cea mai buna calitate, la unghiuri largi si in culori puternice si precise.
 
 
ELEGANTA EXTRAORDINARA
Niciunul dintre elementele stilistice traditionale ZenBook nu s-a pierdut: capacul a fost ornat cu faimosul finisaj metalic de inspiratie Zen caracteristic acestei serii, iar varianta de culori aleasa este prestigioasa Albastru Regal (Royal Blue), imbunatatita recent cu un panou Auriu Roze plasat deasupra tastaturii pentru o nota de lux suplimentara. Eleganta culoare Albastru Regal este inspirata de frumusetea extraordinara a unui rasarit de soare auriu deasupra oceanului albastru, fiind marca unui design clasic, dar sofisticat.
 
 
TOUCHPAD-UL INTELIGENT, EVOLUAT
Noul ScreenPad™ 2.0 imbunatateste experienta traditionala de utilizare pentru laptopuri, adaugand un ecran de control tactil interactiv secundar ce iti imbunatateste productivitatea si iti ofera acces la o serie nelimitata de posibilitati. Interfata sa de utilizare intuitiva, similara celor intalnite pe smartphone-uri, iti permite sa administrezi cu usurinta sarcinile de lucru si sa iti creezi propriul flux productiv. De asemenea, beneficiezi de accesul la o serie intreaga de aplicatii ASUS foarte utile ce iti pot imbunatati eficienta de lucru, inclusiv Tastele de Acces Rapid (Quick Key) — pentru automatizarea printr-o singura apasare de buton a secventelor complexe de comenzi de pe tastatura — impreuna cu Scriere de Mana (Handwriting), Taste Numerice (Number Key), Doc Xpert, Slide Xpert si Sheet Xpert..
 
 
POSIBILITATI NELIMITATE
ScreenPad™ 2.0 reuseste sa includa, intr-o maniera inteligenta, aplicatii multiple pe ecranul de control tactil de 5.65 inci, si iti permite sa adaugi fara efort aplicatii pe ScreenPad pentru acces instant. Noua experienta de utilizare optimizata ScreenPad asigura faptul ca toate aplicatiile tale favorite, cum ar fi Evernote® si Spotify®, vor functiona perfect pe acest afisaj secundar instantaneu, fara a necesita o versiune specific dezvoltata pentru ScreenPad. ASUS conlucreaza de asemenea cu dezvoltatorii de aplicatii terte, inclusiv cu dezvoltatorul de aplicatii software pentru editare video Corel®, in vederea optimizarii utilitarelor adaptive ScreenPad pentru a oferi cel mai bun nivel de productivitate — si acesta este doar inceputul. Pregateste-te pentru revolutia ScreenPad!
 
 
PRODUCTIVITATE FARA COMPROMISURI
Pentru productivitate portabila foarte accesibila, ZenBook 15 a fost echipat cu o tastatura iluminata, ce ofera o experienta de tastare superba. Este o adevarata capodopera a ergonomiei, beneficiind de o cursa perfecta a tastelor.In plus, cateva taste de acces rapid dedicate iti ofera posibilitatea realizarii unor capturi de ecran sau blocarii sistemului printr-o singura apasare de buton.
 
 
AUTONOMIE EXTINSA, POTRIVITA STILULUI TAU DE VIATA ACTIV
ZenBook 15 utilizeaza o baterie de capacitate ridicata ce nu te va dezamagi, indiferent cat de lunga si de dificila este ziua ta de lucru. Calatoriile lungi sau intalnirile pe durata intregii zile nu reprezinta o problema pentru ZenBook 15, chiar si atunci cand prizele de alimentare nu se afla la indemana!
 
 
PERFORMANTE FARA COMPROMISURI
Proiectat pentru a te ajuta sa iti exprimi mai bine creativitatea, ZenBook 15 nu face compromisuri din punct de vedere al performantelor, in ciuda dimensiunilor sale. A fost special construit pentru a iti oferi intreaga putere de care ai nevoie pentru utilizare portabila fara efort. Echipat cu cele mai recente procesoare Intel® Core™, solutie grafica dedicata NVIDIA® si o suita de componente de inalta calitate si performanta, ZenBook 15 nu te va lasa niciodata sa astepti. Indiferent ca prelucrezi date, creezi documente complexe, retusezi fotografii, editezi clipuri video 4K sau te relaxezi cu un joc, ZenBook 15 iti permite sa faci mai multe — mai repede.
 
 
LAPTOPUL CARE TE RECUNOASTE!
Pentru a te ajuta sa fii productiv pe durata intregii zile, ZenBook 15 este echipat cu asistentii digitali cu control vocal Alexa6 si Cortana, ce te ajuta sa faci mai multe, oricand si oriunde te-ai afla. Acesta include de asemenea o camera cu infrarosii (IR) avansata ce asigura autentificarea rapida si fiabila prin recunoastere faciala cu ajutorul sistemului Windows Hello. Odata ce ati experimentat usurinta utilizarii sistemului fara a apasa macar vreun buton, va veti intreba cum v-ati descurcat vreodata inainte!
 

Detalii tehnice

DenumireModelZenBook UX534FA-A9016T
ProcesorFamilie procesorProcesor Intel® Core™ i7
Model procesori7-8565U
Viteza procesor(MHz)1800
Max Turbo Frequency (MHz)4600
Numar nuclee4
Cache procesor(Kb)8192
Tehnologie fabricatie14 nm
Procesor graficIntel® UHD Graphics 620
Memorie RAMCapacitate memorie8192 MB
Format memorie instalata1 x 8192 MB integrat
Tip memorieDDR 3
Frecventa memorie2133 MHz
Sloturi memorieNu
Capacitate stocareCapacitate SSD512GB
Interfata HDD / SSDM.2 PCIe
Unitate opticaNu are
Display si videoDiagonala15"
Rezolutie maxima1920x1080
Tip displayGlare
Placa video integrataIntel® UHD Graphics 620
Camera WebDa, HD
Sunet si comunicatiiAudioIntegrata High Definition Audio
DifuzoareDifuzoare Stereo incorporate
Microfon1 Microfon incorporat
Retea Wireless802.11 ac
BluetoothDa
ConectivitateTotal porturi USB1 x USB 3.0 Type-A (Gen 1)
1x USB 3.1 Type-A (Gen 2)
1 x USB 3.1 Type C (Gen 2)
Iesire Audio1 x Combo audio (casti + microfon)
HDMI1 x High-Definition Multimedia Interface
BaterieTehnologieLithium-Ion
Numar celuleBaterie 8 cell
OS si caracterisiticiSistem operareMicrosoft Windows 10 Home
Biti64
Dimensiuni(mm)354 x 220 x 18.9
Greutate(Kg)1.67
CuloareAlbastru
Tastatura iluminataDa
Cititor de amprentaDa
Adauga review

Review-uri

Gheorghe Briana 04.10.2019 08:33
★★★★★
Am laptopul de o saptamana si sunt foarte multumita de el. Are carcasa metalica rigida, finisaje atent lucrate si profil subtire, deci combinatia ideala. Cu tastatura chiclet se lucreaza foarte bine, iar blocul numeric este implementat ingenios, astfel incat celelalte taste sa aiba dimensiuni mai mari. Screenpadul este o dotare interesanta, care modifica radical in bine modul de utilizare a laptopului, dar necesita ceva timp de acomodare si nu ar fi rau sa beneficieze de mai mult suport din partea dezvoltatorilor de software. Ecranul se vede foarte bine, este luminos, crisp si reda culorile fidel, indiferent de unghiul din care ar fi privit. Ca o parere subiectiva, as fi preferat sa fie mat, pentru o utilizare mai confortabila la exterior. Boxele se aud mult peste asteptari, caci sunt atat mai puternice, cat si mai clare decat ma asteptam pentru un laptop slim. Pana acum, nu am simtit niciodata nevoia de a trece de 60% din volum. Nivelul de performanta este si el pe masura, caci procesorul i5 este suficient de puternic pentru cerintele software actuale, iar SSD-ul de 512GB face toti banii. Ca idee, Windowsul booteaza extrem de rapid, aplicatiile se deschid aproape instantaneu, iar laptopul raspunde intotdeauna prompt la comenzi. Evident, nu merg jocurile, neexistand o solutie grafica dedicata, dar nu este un laptop de gaming, asa ca e ok. Am avut ceva emotii in materie de autonomie data fiind prezenta screenpadului, dar m-am linistit rapid cand am observat ca pot lucra toata ziua pe el fara sa il bag in priza. Nu am putut sa masor cu exactitate autonomia bateriei, dar estimez undeva intre 8 si 10 ore, deci mai mult decat suficient. In concluzie, laptopul este foarte reusit si isi merita din plin pretul, asa ca il recomand calduros.

Pro

- Design frumos si constructie de calitate; - Performante bune; - Autonomie excelenta.

Contra

- As fi preferat un ecran mat.
2 din 2 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult