Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Adaptor Wireless TL-WN721N
Tp-link Adaptor Wireless TL-WN721N   46209 4 3
45.99 Out of stock
Adaptor Wireless TL-WN721N Il folosesc impreuna cu TL-WR841N de mai bine de o jumate de an si sunt foarte multumit de ele.
5
Adaptor Wireless TL-WN721N - este un produs ce merita cumparat
5
Adaptor Wireless TL-WN721N Mi-am cumparat acest adaptor acum un an si nu am avut probleme cu el, in sensul ca merge si pe windows, tableta android si chiar pe raspberry pi. E destul de rapid pentru conexiunile wireless. L-am testat pe foarte multe dispozitive, inclusiv pe un asus transformer cu android si raspberry pi, linux, windows 7, 8 si XP, si singurul la care face probleme e windows-ul xp, mai ales ca ii trebuie drivere de pe net, nu il vede in conexiune directa. Porbabil si de aceea, insa doar la inceput. Dupa aceea, se conecteaza si ramane conectat. Asta pana la un restart al calculatorului, cand iarasi e problematic. Insa partea buna e ca nu dureaza mai mult de un minut. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, semnalul este destul de bun, il folosesc de la o distanta de doua camere si nu se observa mari diferente la conexiune. Chiar daca este mai putin portabil ca un adaptor de tip nano, este mai puternic si nu se incinge.
5

Adaptor Wireless TL-WN721N

COD: [ TL-WN721N ] ID: 46209
45,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
45,99 Lei
(TVA inclus)
Adaptor Wireless TL-WN721N

Descrierea produsului Adaptor Wireless TL-WN721N


 

Detalii tehnice

SpecificatiiTip adaptorWireless
ConectivitateUSB 2.0
StandardeIEEE 802.11b / IEEE 802.11g / IEEE 802.11n
Viteza transfer150 Mbps
AntenaInterna
Frecventa2.4 GHz - 2.4835 GHz
Caracteristici fiziceLungime (mm)86,5
Latime (mm)24
Inaltime (mm)10
Adauga review

Review-uri

Sindile Mihai 15.10.2013 15:53
★★★★☆
Mi-am cumparat acest adaptor acum un an si nu am avut probleme cu el, in sensul ca merge si pe windows, tableta android si chiar pe raspberry pi. E destul de rapid pentru conexiunile wireless. L-am testat pe foarte multe dispozitive, inclusiv pe un asus transformer cu android si raspberry pi, linux, windows 7, 8 si XP, si singurul la care face probleme e windows-ul xp, mai ales ca ii trebuie drivere de pe net, nu il vede in conexiune directa. Porbabil si de aceea, insa doar la inceput. Dupa aceea, se conecteaza si ramane conectat. Asta pana la un restart al calculatorului, cand iarasi e problematic. Insa partea buna e ca nu dureaza mai mult de un minut. Raportul calitate-pret este unul foarte bun, semnalul este destul de bun, il folosesc de la o distanta de doua camere si nu se observa mari diferente la conexiune. Chiar daca este mai putin portabil ca un adaptor de tip nano, este mai puternic si nu se incinge.

Pro

Semnal destul de bun avand in vedere antena internaViteza bunaCalitate/pret bun

Contra

Pe windows XP are unele probleme chiar avand semnal, se deconecteaza de cateva ori inainte de a ramane conectat.Este destul de lat, asa ca la unele modele de laptop unde porturile USB sunt unul langa altul ai probleme in a folosi porturile adiacente
34 din 79 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
filip maria 09.10.2013 09:51
★★★★☆
- este un produs ce merita cumparat

Pro

- Prinde semnalul foarte bine- viteza de descarcare foarte bune- Prelungitor usb - Raza de acoperire buna- Aplicatie si soft bun

Contra

41 din 77 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Kosz Bogdan 07.10.2013 11:33
★★★★★
Il folosesc impreuna cu TL-WR841N de mai bine de o jumate de an si sunt foarte multumit de ele.

Pro

Viteza de transfer buna , instalare usoara .

Contra

nimic
31 din 63 vizitatori au considerat util comentariul de mai sus! Vi se pare util acest comentariu? DaNu
Vezi mai mult