Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)
Ubiquiti Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb) Antena Ubiquiti IsoStation IS‑M5   Cu o bază din aluminiu turnat sub presiune si o antenă interschimbabilă, IsoStation™ este disponibil în două modele si aduce performante sporite retelei dvs. utilizând o tehnologie care izolează comunic 3796529
627.99 In stock

Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)

CODIS-5AC
ID3796529
65399 Lei PRP
62799 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 2600 Lei
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
65399 Lei PRP
62799 Lei
(TVA inclus)
Diferenta: 2600 Lei
Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)

Descrierea produsului Antena Ubiquiti IsoStation IS-5AC, 450+ Mbps, PoE, Gigabit (Alb)

Antena Ubiquiti IsoStation IS‑M5
 
Cu o bază din aluminiu turnat sub presiune si o antenă interschimbabilă, IsoStation™ este disponibil în două modele si aduce performante sporite retelei dvs. utilizând o tehnologie care izolează comunicatiile de fascicul dintre dispozitive. IsoStation M5 oferă viteze de transfer de până la 150 Mbps.
 
Design modular
 
Cornul antenei este interschimbabil si ajută la modelarea fasciculului pentru nevoile specifice de implementare si de mediu. De asemenea, IsoStation TM obtine câstigul maxim din cea mai mică amprentă.
 
 
Performanta fasciculului
 
IsoStationTM poate utiliza o varietate de sectoare de antenă concepute pentru o performantă sporită a co-locării fără a sacrifica câstigul. Performanta sa unică a fasciculului si caracteristicile superbe de localizare permit o densitate mai mare a sectoarelor decât tehnologia sectorului traditional.
 
 
Co-locatie îmbunătătită
 
Cablurile asimetrice ale antenei (60 ° si 90 °) au lobi laterali atenuati în mod natural si radiatii spate extrem de reduse si oferă un raport din fată în spate si o radiatie lobată laterală scăzută.
 
 
Imunitate îmbunătătită împotriva zgomotului
 
IsoStationTM blochează sau filtrează zgomotul, astfel încât imunitatea la zgomot este îmbunătătită. Această caracteristică este deosebit de importantă într-o zonă aglomerată cu alte semnale RF de aceeasi frecventă sau similară.
 

Detalii tehnice

CaracteristiciRaza frecventa2.4 - 5 GHz
Putere14 dBi
Dimensiuni (mm)174 x 174 x 150
Vezi mai mult