Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Adaptor Dell 470-ABND, USB-C la RJ-45 (Negru)
Dell Adaptor Dell 470-ABND, USB-C la RJ-45 (Negru)   Adaptorul converteste USB-C in Ethernet   Pentru streaming mai rapid si conectivitate de retea, adaptorul Dell Adapter- USB-C to Ethernet va permite sa adaugati un port Ethernet utilizand o intrare USB-C existenta pe computerul sau pe deskt 3763264
187.99 Out of stock

Adaptor Dell 470-ABND, USB-C la RJ-45 (Negru)

COD: [ 470-ABND ] ID: 3763264
187,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
187,99 Lei
(TVA inclus)
Adaptor Dell 470-ABND, USB-C la RJ-45 (Negru)

Descrierea produsului Adaptor Dell 470-ABND, USB-C la RJ-45 (Negru)

 
Adaptorul converteste USB-C in Ethernet
 
Pentru streaming mai rapid si conectivitate de retea, adaptorul Dell Adapter- USB-C to Ethernet va permite sa adaugati un port Ethernet utilizand o intrare USB-C existenta pe computerul sau pe desktop. Un accesoriu la indemana pentru utilizatorii care doresc sa extinda sau sa adauge retele, adaptorul va permite sa stabiliti o noua conexiune sau sa va conectati la o alta retea fara a avea nevoie de un router sau de un comutator.
 
 
Adaptorul Ethernet permite conectivitatea
 
Acest adaptor Ethernet simplu si inovator de la Dell va permite sa extindeti latimea de banda a dispozitivului dvs. prin stabilirea unei noi conexiuni la internet. Atata timp cat dispozitivul dvs. este echipat cu o intrare USB-C, acest adaptor compact asigura rezultate fara probleme. Cel mai bun lucru este ca nu necesita inlocuirea sau adaugarea unei noi placi de retea. Folositi-l pentru a adauga o alta retea, pentru a va conecta cu un alt computer si pentru a va bucura mai rapid de videoclipuri si de alt continut de streaming.
 
Asigura streaming si descarcari rapide
 
Adaptorul Dell Adapter- USB-C to Ethernet suporta viteze de date de pana la Gigabit Ethernet, astfel incat va puteti bucura de o redare mai rapida a continutului online, de la stiri si posturi de sport in direct pana la streaming radio si site-uri de divertisment care difuzeaza emisiunile de televiziune si filmele preferate.
 
Contine un driver incorporat pentru o configurare convenabila
 
Adaptorul Dell - USB-C la Ethernet contine un driver incorporat pentru o configurare usoara, eliminand necesitatea de a instala driverele de pe un CD sau de a le descarca din alta sursa. Adaptorul va economiseste timp prin solicitarea automata de instalare a driverului atunci cand il conectati pentru prima data.
 
 
Dimensiunea compacta ofera o portabilitate usoara
 
Acest adaptor mic si usor este usor de utilizat si de tinut la indemana. Adaptorul este prevazut cu un USB-C la un capat si cu un RJ-45 la celalalt.

Detalii tehnice

SpecificatiiConectivitateUSB 3.1 Type C
Porturi1 x 10/100/1000 Mbps
Viteza transfer1000 Mbps
Vezi mai mult