Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Calculator Sistem PC ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD-712700268X (Procesor Intel Core i7-12700, 12 Cores, 2.1GHz up to 4.9GHz, 25MB, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel UHD Graphics 770, Windows 11 Pro)
Asus Calculator Sistem PC ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD-712700268X (Procesor Intel Core i7-12700, 12 Cores, 2.1GHz up to 4.9GHz, 25MB, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel UHD Graphics 770, Windows 11 Pro) ASUS ExpertCenter D7 SFF ofera o securitate si un management de inalta performanta, la nivel corporatist, intr-un pachet ultra-compact si elegant, astfel incat utilizatorii de afaceri sa poata avea un spatiu de lucru flexibil si ingrijit. Construit p 4093323
5369.99 Out of stock

Calculator Sistem PC ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD-712700268X (Procesor Intel Core i7-12700, 12 Cores, 2.1GHz up to 4.9GHz, 25MB, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel UHD Graphics 770, Windows 11 Pro)

COD90PF03K1-M008N0
ID4093323

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Calculator Sistem PC ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD-712700268X (Procesor Intel Core i7-12700, 12 Cores, 2.1GHz up to 4.9GHz, 25MB, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel UHD Graphics 770, Windows 11 Pro)

Descrierea produsului Calculator Sistem PC ASUS ExpertCenter D7 SFF D700SD-712700268X (Procesor Intel Core i7-12700, 12 Cores, 2.1GHz up to 4.9GHz, 25MB, 16GB DDR4, 512GB SSD, Intel UHD Graphics 770, Windows 11 Pro)

ASUS ExpertCenter D7 SFF ofera o securitate si un management de inalta performanta, la nivel corporatist, intr-un pachet ultra-compact si elegant, astfel incat utilizatorii de afaceri sa poata avea un spatiu de lucru flexibil si ingrijit. Construit pentru a rezista, indeplineste standardele militare americane MIL-STD-810H si ofera un sasiu foarte extensibil, asigurand rezistenta pe termen lung si upgrade-uri viitoare usoare pentru profesionisti.
 
 
Performante exceptionale, indiferent de sarcini
 
Pentru a usura toate sarcinile tale de afaceri, ExpertCenter D7 SFF este alimentat de un procesor Intel® Core™ de a 11-a generatie cu cea mai recenta memorie DDR4. Pana la trei ecrane pot fi utilizate simultan fara a adauga o placa grafica suplimentara. De asemenea, accepta placi grafice de calitate profesionala pentru cei care necesita performante grafice avansate pentru sarcini vizuale solicitante.
 
 
Optimizeaza-ti spatiul de lucru cu un dispozitiv compact
 
Indiferent daca doresti sa economisesti spatiu, sa creezi un spatiu de lucru ordonat, sa instalezi mai multe computere in birou sau sa conectezi mai multe periferice de afaceri, ExpertCenter D7 SFF este facut pentru tine. Pentru a asigura atat performanta constanta, cat si un zgomot minim intr-un pachet atat de mic, am optimizat designul termic al D7 SFF prin crearea unor camere de aer izolate dedicate pentru generatoarele principale de caldura ale PC-ului. Prevenim astfel acumularea de caldura in interior, asigurand o functionare silentioasa chiar si in timpul celor mai solicitante procese de lucru.
 
 
Compact si flexibil
 
Proiectat pentru a se potrivi oricarui spatiu de lucru, ExpertCenter D7 SFF are un sasiu modern, compact si elegant, cu factor de forma mic, care poate sta fie pe verticala, fie pe orizontala. De exemplu, poti plasa un monitor langa el sau deasupra lui - alegerea iti apartine!
 
 
Alege cu incredere
 
Pentru creatori, software-ul este cheia. De aceea, ASUS testeaza si investeste in procese cuprinzatoare de certificare din partea furnizorilor de software independent (ISV) pentru a se asigura ca ExpertCenter D7 SFF functioneaza conform asteptarilor cu aplicatii profesionale de la cele mai importante companii de software din lume.
 
 
Tehnologie audio de ultima generatie cu suport AI
 
Odata cu cresterea nevoii de lucru de la distanta si a conferintelor video, am implementat tehnologia de anulare a zgomotului de fundal cu suport AI, pentru a asigura cea mai buna experienta. Aceasta tehnologie foloseste procese de invatare automata pentru a izola zgomotul nedorit de vorbirea umana. In modul Multi-prezentator, caracteristica ClearVoice Mic din aplicatia MyASUS poate filtra zgomotul ambiental si poate normaliza toate vocile individuale din diferite pozitii pentru o calitate optima a apelurilor de conferinta de grup. Functia ClearVoice Speaker filtreaza tot zgomotul ambiental, in afara de vorbirea umana, astfel incat vei auzi ce spun toti ceilalti.
 
 
Pregatit pentru lumea afacerilor
 
O gama completa de porturi I/O este gata sa te conecteze la o gama larga de periferice de afaceri. Are sapte porturi USB montate in fata, inclusiv un port USB Type-C® (USB-C®) pentru acces rapid si usor. Porturile in serie si cele paralele flexibile de pe sasiu lasa mai multe sloturi PCI Express® disponibile pentru upgrade-uri suplimentare. Un cititor Smart Card si un cititor SD card sunt optionale pentru tranzactii usoare, transfer de date rapid sau alte sarcini legate de afaceri.
 
 
Usor de utilizat si de gestionat
 
Ca in cazul tuturor desktop-urilor ExpertCenter, detaliile inteligente de design axate pe afaceri abunda, pentru a te ajuta sa faci upgrade si sa iti gestionezi computerele fara efort.
 
Intretinere si upgrade-uri fara probleme
 
ExpertCenter D7 SFF are un design de deschidere a sasiului fara unelte, astfel incat sa il poti deschide cu usurinta. HDD-ul si ODD-ul pot fi, de asemenea, scoase cu usurinta, doar cu degetele. Acest lucru economiseste timp si efort, facilitand upgrade-urile componentelor si intretinerea de rutina.

Puterea de a face mai mult
 
Un aspect intern inteligent ofera spatiu maxim pentru extindere intr-un factor de forma compact. Carcasa interna din otel permite ExpertCenter D7 SFF sa gazduiasca pana la patru dispozitive de stocare, in timp ce sloturile PCIe permit adaugarea usoara a placilor grafice, a panoului de conectivitate WiFi si a porturilor suplimentare. ExpertCenter D7 SFF este usor de configurat astazi si gata pentru orice ai putea avea nevoie in viitor.
 
 
Mai putina caldura, mai multa productivitate
 
Pentru a asigura o performanta stabila in sasiul compact, ExpertCenter D7 SFF foloseste un sistem inovator de racire cu mai multe canale. Acesta cuprinde camere de aer dedicate, izolate, care permit canale independente de aerisire pentru principalele generatoare termice ale PC-ului - CPU, GPU si sursa de alimentare. ExpertCenter D7 SFF include, de asemenea, aplicatia exclusiva MyASUS pentru a optimiza functionarea procesorului si a ventilatoarelor sistemului, moderand automat vitezele si oprindu-le complet atunci cand este posibil, obtinand echilibrul perfect intre performanta maxima si zgomot minim.
 
Construit pentru a rezista
 
Pentru a minimiza costul total de proprietate (TCO) pentru afacerea ta, ExpertCenter D7 SFF este conceput pentru a oferi utilizatorilor nostri 100% asigurare pentru utilizarea pe termen lung. Pentru a atinge acest obiectiv, alegem componente de top la nivel mondial - oferind o calitate de incredere si o rezistenta exceptionala.
 
Placile de baza nr. 1 din lume
 
Desktop-urile ExpertCenter folosesc placi de baza ASUS - placile de baza nr. 1 ale lumii - care sunt renumite pentru ca ofera protectie cuprinzatoare a sistemului pentru a proteja hardware-ul, stabilitatea 24/7 prin teste extinse si performante consistente.
 
 
MTBF lider in industrie
 
Desktopurile ExpertCenter ofera condensatoare 100% solide, care sunt importante pentru stocarea incarcarii si reglarea tensiunii. Acest lucru mareste stabilitatea sistemului, capacitatea termica si longevitatea, rezultand un rating mediu de timp intre defectiuni (MTBF).
 
 
Gata de actiune
 
PC-urile din seria Expert sunt solid construite si testate in conformitate cu cele mai exigente cerinte ale industriei, inclusiv standardele militare americane MIL-STD-810H si testarea interna stricta ASUS. Inevitabilele socuri minore si accidentele zilnice de la locul de munca nu iti vor pune in pericol datele pretioase.
 
 
Solutii sigure si securizate
 
ASUS intelege ca securitatea IT trebuie sa evolueze pentru a servi cu succes ca prima linie de aparare impotriva piedicilor din lumea afacerilor. Sistemele desktop ExpertCenter dispun de functii de securitate sofisticate pentru a-ti mentine afacerea si viitorul in siguranta.
 
 
Protejeaza mediul inconjurator
 
Angajate sa creeze un viitor sustenabil, computerele din seria Expert adopta cerinte stricte de mediu in toate etapele ciclului de viata ale produsului si optimizeaza consumul de energie pentru a reduce costurile de operare pe termen lung.
 
 
Consum eficient de energie
 
Pentru a asigura o sursa de energie de inalta eficienta, ExpertCenter D7 SFF utilizeaza condensatori de top. Sursa de alimentare este prevazuta cu certificare 80 PLUS® Platinum care indica consumul minim de energie, rezultand mai putina caldura si economii pe termen lung.
 
 
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
 
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.
 
Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
 

Detalii tehnice

DenumireTip SistemOffice
ProcesorFamilie ProcesorProcesor Intel® Core™ i7
Model procesori7-12700
Viteza procesor(MHz)2100
Max Turbo Frequency (MHz)4900
Numar nuclee12
Cache Procesor25600
Procesor graficIntel UHD Graphics 770
Memorie RAMCapacitate RAM16 GB
Format memorie instalata2 x 8 GB
Tip memorieDDR4
Sloturi memorie4
Capacitate stocareCapacitate SSD512GB
Unitate opticaFara
VideoPlaca video integrataIntel UHD Graphics 770
MonitorMonitor inclusNu
AudioPlaca sunetIntegrata
Canale Audio7.1
SoftwareSistem de operareWindows 11 Pro
ConectivitateReteaGigabit Ethernet(10/100/1000Mbs)
PerifericeTastaturaTastatura inclusa
MouseMouse inclus
Caracteristici FiziceTip CarcasaSFF/Desktop
Sursa(W)300
CuloareNegru
Dimensiuni(mm)162 x 291.3 x 355
Greutate (Kg)5.50
Porturi Spate (Back Panel)USB4 x USB 2.0
USB 3.22 x USB 3.2 Gen 1
2 x USB 3.2 Gen 2
PS/22 x PS/2
VGA1 x VGA
Audio jack3 x Audio jacks
HDMI1 x HDMI 1.4
DisplayPort2 x DisplayPort 1.2
Sloturi Placa de BazaSlot PCI Express X11x PCIe® 3.0 x 1
Slot PCI Express X161x PCIe® 4.0 x 16
Slot SATA1 x M.2
Vezi mai mult