Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Calculator Sistem PC Mini ASUS PA90-M9158ZN cu procesor Intel Core i9-9900K pana la 5.0GHz, 32GB DDR4, 512GB SSD, Nvidia Quadro RTX 4000 8GB GDDR6, Microsoft Windows 10 Pro
Asus Calculator Sistem PC Mini ASUS PA90-M9158ZN cu procesor Intel Core i9-9900K pana la 5.0GHz, 32GB DDR4, 512GB SSD, Nvidia Quadro RTX 4000 8GB GDDR6, Microsoft Windows 10 Pro Nucleul Creatiei   Noile statii de lucru din seriile ASUS Mini PC ProArt se adreseaza nevoilor specifice ale profesionistilor din domeniul creatiei, furnizand performante puternice si stabile pentru fluxurile de lucru de proiectare asistata de calc 3807524
15399.99 Out of stock

Calculator Sistem PC Mini ASUS PA90-M9158ZN cu procesor Intel Core i9-9900K pana la 5.0GHz, 32GB DDR4, 512GB SSD, Nvidia Quadro RTX 4000 8GB GDDR6, Microsoft Windows 10 Pro

COD: [ PA90-M9158ZN ] ID: 3807524
15.399,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
15.399,99 Lei
(TVA inclus)
Calculator Sistem PC Mini ASUS PA90-M9158ZN cu procesor Intel Core i9-9900K pana la 5.0GHz, 32GB DDR4, 512GB SSD, Nvidia Quadro RTX 4000 8GB GDDR6, Microsoft Windows 10 Pro

Descrierea produsului Calculator Sistem PC Mini ASUS PA90-M9158ZN cu procesor Intel Core i9-9900K pana la 5.0GHz, 32GB DDR4, 512GB SSD, Nvidia Quadro RTX 4000 8GB GDDR6, Microsoft Windows 10 Pro

Nucleul Creatiei
 
Noile statii de lucru din seriile ASUS Mini PC ProArt se adreseaza nevoilor specifice ale profesionistilor din domeniul creatiei, furnizand performante puternice si stabile pentru fluxurile de lucru de proiectare asistata de calculator (CAD) pentru arhitectura, inginerie si productie, combinate cu un design atractiv si compact care se integreaza usor in orice spatiu de lucru. Cu noile procesoare Intel® Core™ din generatia a 9-a si grafica NVIDIA® Quadro®, stocare si conectivitate ultra-rapide si un set de functii bine evidentiate pregatite pentru profesionisti, seriile ASUS Mini PC ProArt ofera puterea si fiabilitatea necesare indeplinirii oricarei activitati creatoare.
 
 
Puterea de a crea
 
Fluxurile de creare de continut profesional implica adesea sarcini ce solicita procesorul si lucrul simultan cu multiple fisiere mari. Avand la baza cea de a noua generatie de procesoare Intel Core ce furnizeaza performante cu pana la 30% mai bune decat generatie precedenta, Mini PC ProArt PA90 asigura performanta multitasking fluida si responsiva chiar si cu cele mai pretentioase aplicatii si proiecte complexe.
 
 
Grafica profesionala NVIDIA® Quadro®
 
Designerii profesionisti au nevoie sa lucreze in detaliu si cu precizie. Mini PC ProArt PA90 indeplineste aceste cerinte cu grafica NVIDIA® Quadro® RTX 4000 ce ofera performante accelerate pentru a lucra cursiv cu multiple monitoare de rezolutie ultra-inalta si imbunatateste randarea fluxurilor 3D. Acesta este perfect pentru editare foto si video, design asistat de computer (CAD) pentru arhitectura, inginerie si productie, precum si pentru media si divertisment. 
 
Certificarea furnizorilor de software independent (ISV)
 
Furnizorii de software independent (ISV) devin un factor important pentru utilizatorii din diverse industrii. ASUS lucreaza in parteneriat strans cu furnizorii ISV, cum ar fi Adobe si Autodesk, pentru atesta si a verifica compatibilitatea. Acesta asigura ca ASUS Mini PC este fiabil si foarte eficient pentru utilizatorii din diferite campuri.
 
 
Accelerati-va fluxul de lucru
 
Designeri care lucreaza cu fisierele mari sunt familiarizati cu perioadele de asteptare pentru transferul datelor si pentru sarcini ce solicita discul pentru a fi finalizate. Mini PC-ul ProArt PA90 imbunatateste performanta atunci cand lucrati cu acest tip de fisiere cu ajutorul design-ului sau triplu pentru stocare. Suplimentar, suportul pentru pana la 64GB de memorie RAM DDR4 la 2666MHz ofera capacitatea de a face cache pentru fisierele mari si programe pentru un acces mai rapid. Tehnologia Intel® Optane™ imbunatateste mai departe stocarea si performanta memoriei, crescand raspunsul sistemului si imbunatatind lansarea aplicatiilor si a fisierelor pe care le utilizati cel mai des, oferindu-le designerilor care lucreaza cu cantitati mari de date un flux de lucru mai rapid si mult mai eficient.
 
Racire cu lichid pentru maximum de performanta si stabilitate
 
Un sistem de racire de inalta performanta este esential pentru fluxurile de lucru intense. Cu racirea lichida all-in-one pentru procesor, Mini PC ProArt PA90 dezlantuie toata performanta procesorului, oferind in acelasi timp o functionare silentioasa si stabila, ajutand la evitarea incetinirilor, blocarii aplicatiilor si chiar a opririlor neasteptate in timp ce lucrati la proiectele dvs. Sistemul sau inovator de racire extinde automat capacul PC-ului, atunci cand procesorul este foarte solicitat, pentru a maximiza fluxul de aer pentru performanta optima.
 
 
 
Design silentios si eficient energetic
 
Avand procesorul racit cu lichid, Mini PC ProArt PA90 este incredibil de silentios, producand numai 25.5dB in regim de asteptare si 32dB la incarcare maxima, astfel ca va veti putea concentra pe munca dvs. fara zgomot. Acesta este de asemenea eficient energetic. Mini PC-urile ASUS beneficieaza de cele mai inalte certificari de mediu din industrie, inclusiv Energy Star.
 
Conectivitate ultra-rapida Thunderbolt™ 3
 
Este un lucru obisnuit pentru designerii profesionisti si creatorii de continut sa transfere fisiere mari pe dispozitive externe de stocare si sa conecteze simultan multiple produse si dispozitive de date. Mini PC-ul ProArt PA90 suporta cu usurinta aceste scenarii de utilizare prin conectivitatea Thunderbolt™ 3, care ofera viteze de transfer ultra-rapide de pana la 40Gbps - suficient de rapid pentru a transfera un intreg film 4K in mai putin de 30 de secunde. Thunderbolt™ 3 suporta, de asemenea, conectarea in cascada cu multiple dispozitive printr-un singur port, iar conectorul USB-C, mic si reversibil, faciliteaza conectarea dock-urilor, a unitatilor externe si a monitoarelor rapid si usor.
 
 
Fiabilitate
Testat pentru perfectiune
 
Mini PC-urile ASUS trec prin teste riguroase de zgomot, vibratie, cadere si soc termic pentru a asigura faptul ca intrunesc standardele exacte ASUS si ca depasesc cerintele industriei. Fiti increzatori ca mini PC-ul dvs. ASUS poate opera in conditii extreme pentru lungi perioade de timp, de la atmosfera uscata la -40°C la un mediu fierbinte ce depaseste 60°C.
 
 
Windows include caracteristici de securitate care va mentin in siguranta
 
Scanati si va protejati dispozitivul in timp real, impotriva oricarei amenintari.
 
Antivirusul Windows Defender are acum protectii specifice impotriva amenintarilor, cum ar fi WannaCry si alte atacuri de tip ransomware.
 
Aplicatiile deosebite vin impreuna cu Windows 10
 
Windows 10 vine cu o mare varietate de aplicatii cum ar fi: Harti, Fotografii, Muzica, Filme, e-mail si Calendar.
 
Aceste aplicatii folosesc OneDrive pentru a face back-up de informatii si pentru a se sincroniza pe toate dispozitive, astfel incat sa iti poti accesa continutul de oriunde.

Detalii tehnice

ProcesorFamilie ProcesorProcesor Intel® Core™ i9
Model procesori9-9900k
Viteza procesor(MHz)3600
Max Turbo Frequency (MHz)5000
Numar nuclee8
Cache Procesor16384
Tehnologie fabricatie14 nm
Procesor graficIntel® UHD Graphics 630
Memorie RAMCapacitate RAM32 GB
Format memorie instalata2 x 16 GB
Tip memorieDDR4
Frecventa memorie2400 MHz
Capacitate suportata64 GB
Capacitate stocareCapacitate SSD512GB
Unitate opticaFara
VideoPlaca video dedicataNvidia Quadro RTX 4000
Placa video integrataIntel® HD Graphics 630
Memorie video8 GB
SoftwareSistem de operareMicrosoft Windows 10 Professional
ConectivitateReteaGigabit Ethernet(10/100/1000Mbs)
Retea fara firDa
Caracteristici FiziceDimensiuni(mm)365 x 176 x 176
Greutate (Kg)5.8
Vezi mai mult