Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Calculator Sistem PC Gaming Alienware Aurora R15 Lunar Light (Procesor Intel Core i9-13900KF, 24 cores, 2.2GHz up to 5.8GHz, 32MB, 64GB DDR5, 2TB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X, Windows 11 Pro)
Dell Calculator Sistem PC Gaming Alienware Aurora R15 Lunar Light (Procesor Intel Core i9-13900KF, 24 cores, 2.2GHz up to 5.8GHz, 32MB, 64GB DDR5, 2TB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X, Windows 11 Pro) AVANSAT LA FIECARE NIVEL   Ai cerut mai multă răcire. Mai multă putere. Și o acustică mai bună. Am ascultat. Îmbunătățirile noastre la Aurora R15 ating temperaturi ale CPU cu 5% mai scăzute în timp ce oferă cu 68% mai multă putere, pe 4105145
34799.99 Out of stock

Calculator Sistem PC Gaming Alienware Aurora R15 Lunar Light (Procesor Intel Core i9-13900KF, 24 cores, 2.2GHz up to 5.8GHz, 32MB, 64GB DDR5, 2TB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X, Windows 11 Pro)

COD: [ AWR15I964224090WP ] ID: 4105145
34.799,99 Lei
(TVA inclus)
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
34.799,99 Lei
(TVA inclus)
Calculator Sistem PC Gaming Alienware Aurora R15 Lunar Light (Procesor Intel Core i9-13900KF, 24 cores, 2.2GHz up to 5.8GHz, 32MB, 64GB DDR5, 2TB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X, Windows 11 Pro)

Descrierea produsului Calculator Sistem PC Gaming Alienware Aurora R15 Lunar Light (Procesor Intel Core i9-13900KF, 24 cores, 2.2GHz up to 5.8GHz, 32MB, 64GB DDR5, 2TB SSD + 2TB HDD, NVIDIA GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X, Windows 11 Pro)

AVANSAT LA FIECARE NIVEL
 
Ai cerut mai multă răcire. Mai multă putere. Și o acustică mai bună. Am ascultat. Îmbunătățirile noastre la Aurora R15 ating temperaturi ale CPU cu 5% mai scăzute în timp ce oferă cu 68% mai multă putere, permițând jucătorilor pasionați să-și exprime întregul potențial.
 
 
Panou transparent disponibil în configurații selectate.
 
 
STRATEGIE TERMICĂ IMPRESIONANTĂ
 
Revizuirea strategiei termice a lui Aurora ne-a permis să îmbunătățim acustica și să avansăm în răcire, contribuind la o experiență de joc incredibil de fluidă. Fluxul de aer a crescut cu până la 19% iar sistemele cu răcire lichidă CPU sunt acum dotate cu un schimbător de căldură de 240 mm. Aurora R15 este și mai silențios decât predecesorul său, îmbunătățind acustica cu până la 66% în timpul sarcinilor intensive pe CPU și cu 32% în sarcini intensive pe GPU.
 
 
 
RĂCIRE ROBUSTĂ ȘI FLUX DE AER ÎMBUNĂTĂȚIT
 
 
TREI OPȚIUNI DE RĂCIRE
 
 
Îmbunătățește-ți următoarea sesiune de joc de durată cu răcirea standard pe aer sau upgradează la răcire lichidă sau răcire lichidă Alienware Cryo-tech™.
 
CINCI VENTILATOARE DE 120 MM
 
 
Toate configurațiile au două ventilatoare care trag aerul rece și trei ventilatoare care elimină aerul cald, pentru un flux de aer îmbunătățit în toată configurația.
 
DESCHIDERI LATERALE HEXAGONALE
 
Noile deschideri în formă de fagure de albine, standard în toate configurațiile, oferă GPU-ului acces la aer din lateral, mărirea eficienței de intrare.
 
 
MENTINE CEASURILE TURBO
 
Schimbătorul nostru de căldură avansat are dimensiunea dublă față de predecesorul său, cu un nou radiator de 240 mm și două ventilatoare de 120 mm. Este disponibil cu toate opțiunile de răcire lichidă, îmbunătățind rezistența termică și oferind mai multă putere prin procesoarele Core de generație următoare. De asemenea, ajută la menținerea ceasurilor turbo în timpul încărcării și este proiectat pentru o creștere generală a performanței.
 
 
REGULARE DE TENSIUNE HIPEREFICIENTĂ
 
Ingineria performanței face un pas uriaș înainte cu dublarea regulării de tensiune față de predecesorul nostru Aurora. Noua reglare cu 12 faze îmbunătățește overclockingul, în special în perioadele prelungite de joc. Lucrează împreună cu disipatoarele de căldură, standard în toate configurațiile, pentru a te ajuta să performezi la cel mai înalt nivel timp de ore în șir.
 
 
 
RĂSPRODUS PENTRU PERFORMANȚE SUPERIOARE
 
Arhitectura noastră internă a fost proiectată pentru a susține o putere și o capacitate mai mari. De la modul în care am aranjat componentele de răcire până la reașezarea graficelor și modul în care au fost plasate sloturile UDIMM, totul a fost făcut pentru a prioriza viteză, performanță și experiența de joc.
 
Procesoarele Intel® Core™ de generația a 13-a împing limitele, cu tehnologia Thread Director și arhitectura Performance Hybrid, oferind până la 32% mai multă performanță CPU față de generația anterioară cu procesoare Intel Core i9K pe R15.
 
Protejează-ți PC-ul pentru viitor și alimentează configurațiile foarte puternice cu sursa noastră de alimentare 80 PLUS Platinum.
Până la RTX 4090
 
Vezi și experimentează jocurile ca niciodată înainte, cu performanță ultra-ridicată, datorită plăcii grafice optionale NVIDIA® GeForce RTX™ 4090.
 
GRAFICĂ DE VÂRF
 
Desktop-urile Aurora oferă performanțe supracharge și vizuale uluitoare. Totul este posibil cu alegerea ta de plăci grafice NVIDIA® GeForce RTX™ Seria 30, NVIDIA® GeForce RTX™ Seria 40 sau AMD Radeon™ RX Seria 6000.
Bărbat călare pe o motocicletă în direcția ploii și fulgerelor.
 
TEHNOLOGII NVIDIA GEFORCE
 
Arhitectura NVIDIA Ada Lovelace
 
Plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 40 sunt concepute pentru a rula jocuri diferit, mai bine ca niciodată, dublând eficiența energetică, performanța AI, capabilitățile de urmărire a razelor și utilizând drivere Game Ready.
 
Urmărirea razelor realistă în grafică
 
Experimentează iluminarea superbă în jocuri datorită nucleelor RT dedicate în plăcile grafice GeForce RTX.
 
Performanță accelerată
 
Destinată să facă jocurile să se simtă excelente în timp real, tehnologia DLSS 3 a NVIDIA utilizează inteligența artificială pentru a accelera performanța.
 
Platformă ultra-receptivă
 
Creată pentru a te ajuta să câștigi, tehnologia NVIDIA Reflex este menită să reducă întârzierea între mouse, GPU și afișaj în mod inteligent și rapid.
 
Performanță de transmisie
 
Ia spectacolul cu o calitate excepțională de streaming live, performanță incredibilă în jocuri și funcții de microfon și cameră web îmbunătățite cu ajutorul aplicației NVIDIA Broadcast, alimentată de seria de plăci grafice NVIDIA RTX® 40 și tehnologia NVIDIA Broadcast AI. Disponibilă pentru descărcare de la NVIDIA pentru utilizarea cu plăcile grafice opționale GeForce RTX Seria 40.
 
 
TEHNOLOGII AMD RADEON RX
 
AMD RDNA™ 2
 
Noua arhitectură grafică oferă o performanță de până la 1,54x per watt, comparativ cu generația anterioară RDNA™.
 
Acceleratoare de rază
 
Un pipeline vizual avansat în seria Radeon™ RX 6000 suportă accelerarea hardware a urmăririi razelor și shading-ului cu rată variabilă, pentru a oferi imagini realiste și performanță ridicată în jocuri.
 
AMD Infinity Cache
 
Un cache de până la 128MB acționează ca un amplificator masiv al lățimii de bandă, permițând o lățime de bandă efectivă de până la 3,25x a memoriei GDDR6 de 256-bit 16 Gbps.
 
 
 
DESIGN LEGENDAR
 
Designul nostru Legend 2.0 oferă o abordare de 360 de grade a stilului și practicității, cu iluminare personalizabilă AlienFX, o configurație internă spațioasă, porturi I/O convenabile și soluții de gestionare a cablurilor bine gândite.
 
 
OBSTRUCȚII MINIME
 
O capacă opțională pentru cabluri posterioară ajută la ascunderea cablurilor, pentru o prezență organizată și bine proiectată.
Desktop Dell Alienware Aurora R15.
 
CONVENIENȚĂ MAXIMĂ
 
Varietatea noastră largă de porturi de intrare/ieșire din față, inclusiv USB 3.2 Gen 2 Tip C®, permite o mare conveniență, transferuri rapide de date și capacități nelimitate.
 
 
GESTIONARE SUPERIOARĂ A CABLURILOR
 
Cablurile sunt izolate fizic de componentele de bază, pentru a promova fluxul de aer și performanța maximă.
 
 
EXPERIENȚE PERSONALIZATE
 
Ultima versiune a Alienware Command Center include profiluri de jocuri ajustate automat, controale termice, opțiuni intuitive de overclocking și setări ușor de personalizat AlienFX. Software-ul AlienFX suportă până la 16,8 milioane de culori RGB, permițându-ți să gestionezi și să atribui teme pentru fiecare zonă de iluminare Aurora. Toate versiunile au minimum trei zone de iluminare, cu până la opt disponibile în configurația optională cu lateral transparent Cryo-tech™.
 
 
Windows 11
CEL MAI RECENT. CEL MAI MARE.
 
Împreună, Windows 11 și PC-urile Dell creează o experiență de top.
 
Un aspect și o simțire noi și inspiratoare fac desktop-ul mai calm. Asistentul Snap te ajută să te concentrezi pe fluxul de lucru în timp ce desktopurile îți permit să îți organizezi ferestrele deschise.
 
Sună, discută și pune în practică planurile cu Teams pe Windows 11, direct de pe PC-ul tău, indiferent de computerul, telefonul sau tableta pe care le ai.
 
 
BUCURĂ-TE DE JOCURILE TALE
 
Joacă peste 100 de jocuri de înaltă calitate pe noul tău PC Alienware și primește o lună de Xbox Game Pass Ultimate pentru PC, inclusiv EA Play. Cu jocuri noi adăugate în mod constant, întotdeauna ai ceva nou de jucat. Gamingul în cloud cu Xbox Game Pass Ultimate necesită un controler conectat.
 
 
RĂMÂI NEOPRIT ÎN JOC.
 
 
Premium Support îți oferă asistență completă zi și noapte pentru instalarea noilor jocuri, depanarea și multe altele. Este o armă în plus în arsenalul tău. Primești un an de Premium Support inclus când achiziționezi un desktop Alienware.
 
Upgradează la Premium Support Plus pentru asistență supremă, menită să te mențină pregătit pentru bătălie. Reparațiile sunt acoperite! Acest lucru include căderi, vărsări sau supratensiuni electrice. Indiferent dacă ai nevoie de asistență pentru instalarea jocurilor, ajutor în optimizarea setărilor sistemului sau actualizări de drivere, suntem aici pentru tine 24/7.
 
Serviciu de Daune Accidentale.
 
Indiferent cât de atent ești, accidentele se întâmplă. Economisește timp și efort planificând în avans protecția pentru PC-ul tău de gaming. Serviciul de Daune Accidentale acoperă căderi, vărsări și supratensiuni, cu un proces simplificat și fără taxe sau deductibile suplimentare.
 

Detalii tehnice

DenumireTip SistemGaming
ProcesorFamilie ProcesorProcesor Intel® Core™ i9
Model procesorIntel Core i9-13900KF
Viteza procesor(MHz)2200
Max Turbo Frequency (MHz)5800
Numar nuclee24
Cache Procesor32MB
Memorie RAMCapacitate RAM64 GB
Format memorie instalata2 x 32GB
Tip memorieDDR5
Frecventa memorie5200 MHz
Capacitate stocareCapacitate HDD2 TB
Capacitate SSD2TB
Interfata HDD/SSDM.2 SSD
SATA3
Viteza HDD7200 RPM
Unitate opticaFara
VideoPlaca video dedicatanVidia GeForce RTX 4090
Memorie video24 GB
MonitorMonitor inclusNu
SoftwareSistem de operareWindows 11 Pro
PerifericeTastaturaTastatura inclusa
MouseMouse inclus
Caracteristici FiziceTip CarcasaTower
Sursa(W)1350
CuloareNegru
Greutate (Kg)16.87
Porturi Spate (Back Panel)USB2 x USB 2.0
2 x USB 2.0 cu Smart Power On
USB 3.22 x USB 3.2 Gen 2
USB Type-C2 x USB Type-C
Porturi Lateral sau Fata (Front Panel)USB 3.02 x USB 3.2 Gen 1
1 x USB 3.2 Gen 1 port cu PowerShare
1 x USB 3.2 Gen 2 Type-C
Vezi mai mult