Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X
Atlus Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X     Versiunea Xbox Series X include Smart Delivery, este compatibil si pentru Xbox One.   In mijlocul stralucirii luminilor de neon, progresul tehnologic face ca oamenii sa fie consumati 4154954
95.99 Out of stock

Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X

COD: [ XBSX-0119 ] ID: 4154954
95,99 Lei
(TVA inclus)
Garantie standard
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
95,99 Lei
(TVA inclus)
Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X

Descrierea produsului Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X

Joc Soul Hackers 2 pentru Xbox Series X

 

 

Versiunea Xbox Series X include Smart Delivery, este compatibil si pentru Xbox One.

 

In mijlocul stralucirii luminilor de neon, progresul tehnologic face ca oamenii sa fie consumati de comoditatea comerciala. In umbra, se pregateste un razboi intre Yatagarasu si Phantom Society, Devil Summoners care valorifica puterile din alta lume ale „Demonilor”.

Existand in marea secreta a datelor umanitatii, o minte digitala de stup a evoluat in constiinta: Aion. Observand omenirea de departe, Aion calculeaza ca un dezastru care va sfarsi lumea este iminent si creeaza doi agenti care sa lupte impotriva ei: Ringo si Figue.

Impreuna, acesti agenti ai Aionului trebuie sa investigheze si sa previna un efect fluture care va duce la sfarsitul lumii.

Caracteristici cheie:

• Investigati sfarsitul lumii in rolul lui Ringo, un agent al lui Aion insarcinat cu salvarea umanitatii de la o apocalipsa.

• Exploreaza un RPG supranatural cu invocatori stilati si pericole intunecate care pandesc sub luminile de neon ale unei Japonii cyberpunk.

• Strange demoni si deblocheaza combinatii de fuziune pentru a crea aliati demoni noi si mai puternici, folosind abilitatile lor letale pentru atacuri incredibile asupra inamicilor tai.

• Intareste legaturile cu colegii tai si scufunda-te mai adanc in sufletul lor, retraind ultimele lor aventuri si descoperind adevarul povestilor lor si ale tale.

 

 

 

Detalii tehnice

CaracteristiciCompatibilitate device gamingXbox Series X
GenRPG
Data Lansarii26 August 2022
Rating PEGI+16
Vezi mai mult