Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Folie Protectie Flexibila HD Alien Surface Self Healing ALSFIPH7 pentru iPhone 7, 1 fata, 0.2 mm, kit special de montare (Transparent)
Alien surface Folie Protectie Flexibila HD Alien Surface Self Healing ALSFIPH7 pentru iPhone 7, 1 fata, 0.2 mm, kit special de montare (Transparent) Alien Surface Folie Flexibila HD Self Healing iPhone 7 (1 fata, 0.2mm, kit special de montare)   Folia Flexibila HD Self Healing pentru iPhone 7 de la Alien Surface este creata dintr-un material ultra-rezistent si subtire care acopera perfect ecran 3782710
43.00 Out of stock

Folie Protectie Flexibila HD Alien Surface Self Healing ALSFIPH7 pentru iPhone 7, 1 fata, 0.2 mm, kit special de montare (Transparent)

CODALSFIPH7
ID3782710

Acest produs nu mai face parte din oferta evoMAG. Vă recomandăm câteva produse similare:

Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
Folie Protectie Flexibila HD Alien Surface Self Healing ALSFIPH7 pentru iPhone 7, 1 fata, 0.2 mm, kit special de montare (Transparent)

Descrierea produsului Folie Protectie Flexibila HD Alien Surface Self Healing ALSFIPH7 pentru iPhone 7, 1 fata, 0.2 mm, kit special de montare (Transparent)

Alien Surface Folie Flexibila HD Self Healing iPhone 7 (1 fata, 0.2mm, kit special de montare)
 
Folia Flexibila HD Self Healing pentru iPhone 7 de la Alien Surface este creata dintr-un material ultra-rezistent si subtire care acopera perfect ecranul telefonului.
 
Folia Flexibila HD Self Healing iPhone 7 are o grosime de doar 0.2 mm, deci design-ul smartphone-ului dumneavoastra nu este modificat cu nimic, folia fiind practic invizibila.
 
IMPORTANT: Inainte de a incepe, opriti dispozitivul si spalati bine mainile si varful degetelor. Instalati folia intr-un mediu cu aer curat (fara praf sau alte impuritati).
 
Pasul 1: Umeziti varful degetelor cu solutia pentru aplicare Alien Spray pentru a evita amprentarea foliei Alien Surface in timpul aplicarii.
 
Pasul 2: Se dezlipeste folia de pe suportul acesteia.
 
Pasul 3: Tineti folia cu partea adeziva in sus si pulverizati toata suprafata adeziva cu Alien Spray. Atentie! Nu pulverizati direct pe dispozitiv. Folia devine nelipicioasa pentru 5 minute, astfel poate fi pozitionata cu precizie pe aparat.
 
Pasul 4: Aplicati folia Alien Surface cu partea adeziva in jos, pe dispozitiv, astfel incat distanta pe marginile suprafetei sa fie egala.
 
Pasul 5: Pentru eliminarea lichidului si bulelor folsiti, pentru suprafete mari, muchia groasa a cardului Alien Squeegee inclus in kit-ul de instalare, umezit in prealabil cu Alien Spray pentru a se evita intinderea foliei. Procesul se executa din centru spre margini, evitand orice orificiu neacoperit al dispozitivului.
 
Pasul 6: Stergeti cu microfibra Alien Fiber excesul de lichid de pe dispozitiv.
 
Pentru o aplicare eficienta lasati dispozitivul oprit timp de 8-12 ore. Astfel permiteti lichidului Alien Spray sa se evapore si sa adere cat mai bine pe suprafata aplicata. Bulele de lichid si imperfectiunile ramase dispar de la sine in 2-3 zile de la instalare.
 

Detalii tehnice

Vezi mai mult