Cele mai bune oferte ale momentului! Profita acum! Vezi oferte
Casti True wireless Anker Soundcore Sport X20, Tehnologie Noise Cancelling, Bluetooth 5.3, IP68, Deep Bass (Alb_
Anker Casti True wireless Anker Soundcore Sport X20, Tehnologie Noise Cancelling, Bluetooth 5.3, IP68, Deep Bass (Alb_ Design flexibil Castile de antrenament Sport X20 sunt echipate cu carlige pentru urechi reglabile care pot fi extinse si rotite pentru o potrivire confortabila si sigura. Cu rotire de pana la 30 de grade si extensie de 4 mm, personalizati pozi 4160533
399.99 In stock

Casti True wireless Anker Soundcore Sport X20, Tehnologie Noise Cancelling, Bluetooth 5.3, IP68, Deep Bass (Alb_

CODA3968G21
ID4160533
39999 Lei
(TVA inclus)
Adauga la wishlist
Alerta pret!
Compară Intrebare tehnică? Printeaza
  • Produse recomandate
  • Scurta descriere
  • Detalii tehnice
  • Review-uri
39999 Lei
(TVA inclus)
Casti True wireless Anker Soundcore Sport X20, Tehnologie Noise Cancelling, Bluetooth 5.3, IP68, Deep Bass (Alb_

Descrierea produsului Casti True wireless Anker Soundcore Sport X20, Tehnologie Noise Cancelling, Bluetooth 5.3, IP68, Deep Bass (Alb_

Casti True wireless Anker Soundcore Sport X20, Tehnologie Noise Cancelling, Bluetooth 5.3, IP68, Deep Bass

Design flexibil
Castile de antrenament Sport X20 sunt echipate cu carlige pentru urechi reglabile care pot fi extinse si rotite pentru o potrivire confortabila si sigura. Cu rotire de pana la 30 de grade si extensie de 4 mm, personalizati pozitia pentru a va potrivi perfect.

Mai multa concentrare
Castile Sport X20 pentru antrenament ofera o anulare puternica a zgomotului, transformand salile de sport zgomotoase in zone linistite. Blocati sunetele care distrag atentia - de la greutati zgomotatoare pana la alte sunete puternice. Reglarea manuala si ANC adaptiv va mentin concentrat asupra obiectivelor dvs. de fitness.

Cresteti basul
Experimentati fiorul puternic al tehnologiei Soundcore BassUp, alimentat de drivere dinamice puternice de 11 mm. Creste-ti aventura audio pentru a-ti duce motivatia la un nou nivel.

Design perfect
Designul unic al cavitatii castilor sport si tehnologia exclusiva Soundcore SweatGuard creeaza o etansare inspirata de submarin care protejeaza componentele interne impotriva deteriorarii apei, transpiratiei si prafului. Misca-te fara teama.

Autonomie de 48 de ore
In modul normal, castile de antrenament Sport X20 ofera o durata de viata remarcabila a bateriei de 12 ore la o singura incarcare, extinzandu-se la 48 de ore cand utilizati carcasa de incarcare. In modul ANC, Sport X20 dureaza 7 ore cu o singura incarcare, 28 de ore cu carcasa de incarcare. Cu functia de incarcare rapida, puteti trece la rutina de exercitii fara intarziere.

 

Detalii tehnice

CaracteristiciTehnologieFara fir
InterfataBluetooth
DesignIn-the-ear si Around-the ear
CompatibilitateCasti compatibile cu orice dispozitiv de suporta functia Bluetooth
Caracteristici audioMicrofonDa
TehnologiiWaterproofDa
Caracteristici fiziceCuloareAlb
Greutate (kg)0.058